Şimdi Ara

Mezuna Kalmak için Aileyi İkna Etme Taktikleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş sana bir miktar civa yollayayım, ister uyurken kulağına bir damla damlat ister yemeğe kat ister suyuna kat. Az bir miktarı yeter, gıda zehirlenmesi sanarlar
    Şaka bir yana sabret, üstlerine gidip inatlaşma bence.
  • WhoiS_AttaCK W kullanıcısına yanıt
    hocam kabul etmek gerekir ki hiçbiri bir boğaziçi bir odtü değil. yapacak bir şey yok büyük ihtimal ytü yazacağım.
  • Mezuna kalarak iyi derece yapmış örnekler sunmak

Olayın absürt bir şey değilmiş de normal bir şeymiş gibi algılanmasını sağlamak
  • Halan mı daha iyi biliyor sen mi sonuçta önemli olan bu.Ailenin de bunu fark etmesini sağla.Sanki hazırlananlar kendileriymiş gibi çok bilmişlik yapan akrabalara deli oluyorum.Sana ne lan benim geleceğim.Böyle bir akrabam olsaydı saygısızlık etmekte çekinmezdim.Varsın darılsın sanki hayatıma çok katkısı var da küslüğünü hissedeceğim.Allah yardımcın olsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefBounCmpE13

hocam kabul etmek gerekir ki hiçbiri bir boğaziçi bir odtü değil. yapacak bir şey yok büyük ihtimal ytü yazacağım.
    ingilizce olması açısından hacettepeyi tavsiye ederim

evet hiçbiri boun etmez ama kalmaya değmez ciddi bir psikolojik savaş istiyor mezunluk.kalan bilir
  • kel sence ben de kalayım mı bir sene daha? 42kyım mühendislik yazmak istemiyorum çocukluktan beri hayalim tıptı. çevre baskısı falan da yok ailem yıllar boyu tıptan soğutmaya çalıştı beni kendime güvenimi kaybetmiştim ama yavaş yavaş yerine gelmeye başladı. gelecek sene daha kötü sonuç alsam bile koymaz zaten. çünkü tıp olmadıktan sonra nereye gidersem git inan fark etmiyor. sence kalayım mı bir sene daha, yoksa gideyim mi? bu sene kalırsam teyzemin yanında kalıcam evden uzaklaşıcam. kendimi sil baştan düzene koyucam kararlıyım. ilk seneler niye yapmadın demeyin stres bozukluğuna bağlı depresyona girmiştim ilaç kullandım da anca kurtuldum

• Bence kal hocam, tıp için kalinir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Kel seneye kalır da tıpı kazanırsam alnından öpücem he
  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    Hocam 2 gündür hedeflerim ve hayattan beklentilerimle ilgili bir metin üzerinde uğraşıyorum. Bu akşam son kez konuşup şansımı deneyeceğim. Bir de kafamda ailemin yanında tercihleri yazıp onlar gittikten sonra tercihleri silmek var. Buna cesaret edebilir miyim bilmiyorum.
  • Bu konularda bilgisi ya da tecrübesi olmayan insanların konuşup da böyle başka birinin hayatına, kararlarına etki edebilmesi çok sinir bozucu gerçekten. Dış kapının dış mandalları, üni. ye bir kez girdikten sonra her şeyin sorumluluğu size ait oluyor, memnun olsanız da olmasanız da çünkü hayat sizin hayatınız. Ne biliyorlar, nasıl sizin başarınızı küçümseyebiliyorlar? Tamam muhakkak ailenizin çocukları olarak sizin üzerinizde emekleri vardır kötü bir şey söylemek istemem ama üstelik daha ilk deneyişinizde bence çok iyi bir sıralamanız varken bu psikolojiyi yaşatmış olmaları yanlış. Hele ki anne babanız hariç alakasız insanlar, bu çoğu insanın başına geliyor maalesef. Bence de son ana kadar inat edin derim, kolay vazgeçmeyin en azından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.