Şimdi Ara

Mezuna Kalmak için Aileyi İkna Etme Taktikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
1.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene odaklanma sorunu yaşayarak 16k yaptım ve daha iyisini yapabileceğimi düşündüğüm için mezuna kalmaya karar verdim. Ailem de başta ikna olmuştu. Ancak bugün Allah'ın belası, bir gözü toprağa baktığı halde hala yaşamakta ısrar eden, iblis suratlı, kem gözlü, ruh emici halam babamın beynini yıkamış ve babam bu sene bir yer yazmamda ısrar ediyor. Bu gece baya bir alevlendi tartışma. En son evden kaçmam gerekse bile bu sınava gireceğim dedim ve babam da tamam git o zaman dedi. Vay arkadaş tek istediğim hedeflerim için 1 kez daha sınava girmekti. Ne yapmak lazım taktik verin.

• Bekle ailen şu an dolduruşa gelmiş 1-2 gün hiç sınavdan bahsetme tercih donemi gelince mutlaka soracaktır ne yapacaksın diye sakince mezuna kalacagım halam kadar benim fikrimede değer verin girecek olan benim fln

Yani sakin kal ve bekle ilk başa ikna olmuşlarsa yins ikna olurlar halan bozmuş
  • Aynı durumu tam 1 saat önce yaşadım. Halama bir şey demiyorum ettiğini bulsun.. Hayatta en istemediğim, tiksindiğim bölümleri yazacağım...... Diyecek lafım yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekle ailen şu an dolduruşa gelmiş 1-2 gün hiç sınavdan bahsetme tercih donemi gelince mutlaka soracaktır ne yapacaksın diye sakince mezuna kalacagım halam kadar benim fikrimede değer verin girecek olan benim fln

Yani sakin kal ve bekle ilk başa ikna olmuşlarsa yins ikna olurlar halan bozmuş

• aynısını saat 8 de yaşadım çok zor bir durum
  • Israrcı ol taviz verme

• Bu yıl ilk senen miydi hocam ?

• Yaptığın seçimi yaşayacak olan sensin. İstemediğin bir bölümde hayat boyu devam etmek mi? yoksa hayalindeki bölüme 1 yıl geç başlamak mı? Senin haricinde kim ne derse desin önemli olan senin kararındır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam inanılmaz ya Allah'ın bunağı gelmiş b*k gibi bir hayat yaşamış diye benimkini de karartmaya çalışıyor resmen. Geberse de kurtulsam.
  • Serhtt44 S kullanıcısına yanıt
    Hocam umarım dediğin gibidir. Bekleyip göreceğiz.
  • Hep LYS Kasan Adam kullanıcısına yanıt
    Hocam ısrarcıyım tabi ki ama babamın dediği şey şu: "git işe gir, paranı kazan, evini tut sonra istersen 30 kere daha gir. seni tüm sene evimde boş boş oturtmam. cebine paranı ben koyuyorum dediklerimi yapacaksın. madem çok istiyordun bu sene yapsaydın."
  • Evet hocam.
  • Sampon S kullanıcısına yanıt
    "İstemediğin bir bölümde hayat boyu devam etmek mi?"

Hocam şunun olma ihtimali bile uykusuz bıraktı beni bu gece. Aptal bir hayalperest değilim. Elimden gelen her şeyi yaptığım halde bu sonuç gelse kabullenip alternatifleri araştırırım. Benim içimi yiyen şey elimden gelen her şeyi yapamadan bu sürecin bitme ihtimali. Bunun pişmanlığı bütün hayatım boyunca peşimi bırakmaz.
  • Kanka mezuna kal kesin çekerim diyorsan ama bence Boun matematik+bilgisar çap yap üstünede yazılım yüksek lisansı patlar boun ceng mezunusun.
  • HedefBounCmpE13 kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer istediğin bölüm bu sene tutuyorsa kalmanı önermem

Tutmuyor hocam iyi üniversitelerde. İş bulmak zor, iyi iş bulmak daha da zor. Sadece ders çalışarak daha iyi bir gelecek elde edebileceksem kapı kapı iş aramaktansa tekrar girmeyi yeğlerim. En kötü itüye girmek zorundayım.
  • HedefBounCmpE13 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi mühendislik istiyorsun?

bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: HedefBounCmpE13

Hocam ısrarcıyım tabi ki ama babamın dediği şey şu: "git işe gir, paranı kazan, evini tut sonra istersen 30 kere daha gir. seni tüm sene evimde boş boş oturtmam. cebine paranı ben koyuyorum dediklerimi yapacaksın. madem çok istiyordun bu sene yapsaydın."
    Seneye çalışır öderim borcumu de hocam.( Böyle borç olmaz ama).

• Hocam hacettepe ceng geliyor iste bence kendini yıpratma, bir sene kaybetme.

Forumda genelde kalın diyorum ancak sana kal demem hacettepe çok iyi üniversite.

Düşün derim burdan çıktığında işsiz kalacağını sanmıyorum.

@HedefBounCmpE13@Mek.

Bu adam orda okuyor,kaygılarını giderebilir,kalma bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: HedefBounCmpE13

bilgisayar
    hocam hacettepe,yıldız neden küçümsüyorsun.araştırırsan çok güzel bölümler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.