Şimdi Ara

MEZUNA KALMALI MIYIM? DAHA İYİSİNİ HAK EDİYORUM. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cok daha iyisini yaparsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam durumlar yaklaşık aynı. Ygs de 42 bindeydim. İtü veya odtü de bilgisayar müh istiyordum. Seneye bıraktım. Ygs den lys ye kadar hiç çalışmadım. Sadece dersane denemelerine girdim çıktım ve lys de 48 bine geriledim.

Dün kendimi test ettim. Sanki tercih dönemi bitmiş ve kesin mezuna kalmışçasına hareket ettim. Oturup ders çalışayım dedim. İnan içimden gelmedi. Sen de kendini dene. İçinden geliyorsa bekle 1 sene daha.

50 binlerden 5binlere çeken çok adam var ama iyi düşünmek lazım. Çünkü 2. sene 5bin 10bin olamazsan, 30binlerde kalırsan bir manası olmayacak. İtü odtü boğaziçi tutmuyorsa bunun dışındaki üniversiteler hemen hemen aynı muameleyi görüyor. 2. sene çok zorlu bir sene.

Resmen kafayı yiyordum ben. Sonunda bayağı araştırdım ve kocaeli üniv. bilg. müh. yazmaya karar verdim. İtü odtü olmasa da az çok gideri varmış piyasada. Not ortalamamı yüksek tutup geçiş yapmayı deneyeceğim sene içinde. Olmazsa da kalırım kocaelinde çok problem etmem.

Ailenle de konuş fikirlerini al iyi karar ver. 2. seneye kalmak kumar oynamak gibi bir şey.

• VagueMan kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ellerine sağlık. Kocaeli tutsa inan hiç düşünmezdim ama o da gelmiyor şu an benim için en iyi tercih Karadeniz Teknik-Bilgisayar Müh. ama Trabzon'da İstanbul'a uzak kalıyor. Cidden fikrim sürekli değişiyor bir yandan Koç-Hemşirelik diyen arkadaşlarım da var. Elim kolum bağlı hissediyorum.
  • ygsn benimkisinden daha iyi (ygs2) ama ben 25bine çekmişim sen baya bi geriye düşmüşsün nasıl başardın bunu. hiç çalışmadın mı ? seneye kalsan çalışabilecek misin ? çalışırım diyorsan hiç düşünme kal :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkreig

Hocam öncelikle ellerine sağlık. Kocaeli tutsa inan hiç düşünmezdim ama o da gelmiyor şu an benim için en iyi tercih Karadeniz Teknik-Bilgisayar Müh. ama Trabzon'da İstanbul'a uzak kalıyor. Cidden fikrim sürekli değişiyor bir yandan Koç-Hemşirelik diyen arkadaşlarım da var. Elim kolum bağlı hissediyorum.

1 sene daha yaparım diyorsan kesin kal derim. KTÜ ye gidip pişman olmak da var. 70 bindeymişsin. İst de yarı burslu özele gidecek durumun yoksa sıkı çalış min 40 binleri görürsün zaten. Yine de kendi kararını kendin ver. Bilgisayar okumak istiyorsan da gidip hemşirelik yazma derim ama senin hayatın sonuçta.

Bir de sadece forumdan edindiğin bilgilerle hareket etme. Hocalarına vs. danış yaredımcı olurlar.
  • gönül işinden olduysa kalma seneye yine aynısı olur (tecrübe)
  • benim sıralama 44 k ygs de senden daha az yapmışım benim 60k y dı ben çok daha iyisini yapacağıma inandığım için kalıyorum.Potansiyeli kendinde görebiliyorsan kal
  • Ben de inanıyorum daha iyi yapacağıma ama insan işte yerleş kurtul diyorum çoğu zaman da.

• ah be kardeşim edebiyat niye öyle oldu ygs gayet kaliteliymiş 10-15 binlere bile çıkardı o neyse bi yıl daha şans verebilirsin kendine çalışacağına inanıyorsan
  • Aptallık ettim işte hocam çok kararsızım çok.

• up up

• up up

• Bence kal kesinlikle daha iyi yapabilecegine inaniyorum ygs den belli potansiyel var

• dr.hartz. D kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes aynısını söylüyor :(
  • Bence kalma dostum sen ilk 10 bin e girsem bile okul puanın 10 bin geri aticak belki daha fazla mantikli düşün çok acayip çalışcam dersen tamam kal, ama seneye nolur hiç bişi belli değil benimde siralamam 65 bin mf4 iö lerden bi yere gitmeyi düşünüyorum hayırlısı
  • Screamofhell07 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim benim de şimdi İstanbul Üniversitesi-Kimya Mühendisliği kafama çok yattı.
  • Kimya müh bende düşünüyorum Ama önceliğim inşaat ve eem gibi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.