Şimdi Ara

MEZUNA KALMALI MIYIM? DAHA İYİSİNİ HAK EDİYORUM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese tekrar geçmiş olsun umarım hepimiz için hayırlısı olur. Öncelikle bu sene yaklaşık 4 aylık bir süre gönül mevzusu yüzünden hiç ders çalışamadım. Neyse ki YGS sonucum beklediğimden iyi geldi. Sonuç SS'si aşağıda. Ancak YGS açıklandıktan sonra bile LYS'ye gereken önemi vermedim. Kapasitemi zorlamadım. Özellikle feni adam gibi çalışamadım. Aşağıda ki sonuçlara göre ne yapmamı önerirsiniz. Sizce Kocaeli,Sakarya vs. bi yerde herhangi iyi bir mühendislik türüne yerleşeyim mi yoksa adam gibi çalışıp seneye mi gireyim? Lütfen tecrübeli arkadaşlar yorumlarını eksik etmesin.

Sınav sonuçlarım:

MEZUNA KALMALI MIYIM? DAHA İYİSİNİ HAK EDİYORUM.

NOT: Çocukluk hayalim Bilgisayar Mühendisliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blitzkreig -- 29 Haziran 2014; 16:13:21 >

• Kesinlikle kal ygs de 40 bin küsür sıralama kolay değil. Belli ki potansiyel var adam gibi çalışacağına inanıyorsan bence seneye iyi bir örnek olabilirsin buralarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Kesinlikle kal ygs de 40 bin küsür sıralama kolay değil. Belli ki potansiyel var adam gibi çalışacağına inanıyorsan bence seneye iyi bir örnek olabilirsin buralarda

Hocam umarım dediğiniz gibi olur çünkü ben adam gibi okuyup bir şeyler başarmak istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blitzkreig

quote:

Kesinlikle kal ygs de 40 bin küsür sıralama kolay değil. Belli ki potansiyel var adam gibi çalışacağına inanıyorsan bence seneye iyi bir örnek olabilirsin buralarda

Hocam umarım dediğiniz gibi olur çünkü ben adam gibi okuyup bir şeyler başarmak istiyorum.

Alıntıları Göster
    adam gib yazdan başla calış kardeşim... bende 25 bindeyim seneye düşünüyorum bende itü yada odtü makine müh.. nereyi istiyosan oraya git sevmedıgın yere gitme sakın sonucta meslegını 35 40 yıl yapıcaksın...

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    çalışacaksan,seneye sistem de değişmiyorsa kal bence de.iyi çalışırsan seneye bilgisayar mühendisliğini bilkentte odtüde itüde okursun.
    burdan haberin yoksa incele derim.çok faydası olacaktır.http://azimliyazar.blogspot.com/

• Blitzkreig kullanıcısına yanıt
    psikolojik olarak kaldırabileceğini düşünüyorsan kesinlikle hazırlan. benim bu yıl ikinci senemdi. geçen seneki sıram senin sırana benzerdi. ancak sıkıldığım zamanlar çok oldu. sonuç olarak mf4 te 49 bininci oldum. ama daha iyisini yapan arkadaşlarım da yok değil. ayrıca dediğim gibi ikinci sene olmasının psikolojisi de çok farklı. kısacası iyi düşün derim.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bence bu soruyu buradakilere değil istediğin meslekten olan kişilere sormalısın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kardeş seneye bilgisayar mühendisliğini kazanacağına inanıyorum .(sende gördüm o gözü)
    Çalışkan olduğun için seneye yüksek bişey yapar gibime geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: isocak06

Kardeş seneye bilgisayar mühendisliğini kazanacağına inanıyorum .(sende gördüm o gözü)
    Çalışkan olduğun için seneye yüksek bişey yapar gibime geliyor.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar herkesten yorum bekliyorum lütfen benim için çok önemli.

• Dostum sende bendensin sıralamamiz neredeyse aynı bende 373 yaptım ygs2 de ve tabi bende gönül meselelerine vurdum kendimi. Sonuç mf4 47 bin. Bende elektrik elektronik istiyodum. Şimdi seneye kalsam mı diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eminç

Dostum sende bendensin sıralamamiz neredeyse aynı bende 373 yaptım ygs2 de ve tabi bende gönül meselelerine vurdum kendimi. Sonuç mf4 47 bin. Bende elektrik elektronik istiyodum. Şimdi seneye kalsam mı diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.
    Arkadaşlar daha çok yorum daha çok motivasyon, benim gibi olan bir sürü arkadaşımız var lütfen.
  • quote:

Arkadaşlar daha çok yorum daha çok motivasyon, benim gibi olan bir sürü arkadaşımız var lütfen.

Alıntıları Göster
    up up
  • quote:

up up

Alıntıları Göster
    kal bence benimde okul puanının yarıya düşmesinden yüzünden 70k geldi şehir dışına gitmektense 1 yıl adam akıllı çalış iyi bir yere git
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvoni

kal bence benimde okul puanının yarıya düşmesinden yüzünden 70k geldi şehir dışına gitmektense 1 yıl adam akıllı çalış iyi bir yere git

Alıntıları Göster
    şu konumla bir daha ilgilenilsin istiyorum
  • quote:

şu konumla bir daha ilgilenilsin istiyorum

Alıntıları Göster
    up up
  • quote:

up up

Alıntıları Göster
    okul puanı epey atmış benim yarıya düştü 70k ya attı ben mezuna kaldım 1 yıl daha çalışıp istanbulda kalmak için
  • salvoni S kullanıcısına yanıt
    hocam çok kararsızım ama yapabileceğimi de düşünüyorum.
  • Daha iyisini yapabileceğini düşünüyosan içinde azim varsa zaten gittiğin üniversiteyede adapte olamazsın sınav parantezini kapatamamış olup hayatına bir keşke eklemiş olursun,en iyis mezuna kal yapabileceğinin en iyisi için uğraş hayat herkese 2.bir şans vermez senin eline bunun geçtiğinin bilincinde ol iyi kullan
  • Bir senede hayatımı kazanabilirim galiba kalıcam.
  • O zaman Allah hakkında hayırlısını versin bol şans
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.