Şimdi Ara

Mezuna Kalmalı Mıyım?[SS] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu

Hocam Gördüğüm Kadarıyla Çıtanı Yükseltiyorsun .

Ama Bazı Derslere Ağırlık Vermediğini Görüyorum . Matematik'e Ağırlık Vermişsin Bu sefer Fizik Biyoloji Kimya'nı Durmuş Yerinde.

Dediğim Derslere Ağırlık Verirsen 10-15 k Garanti gibi

Aynen dostum matematik fazla çalışmadım ama her konudan haberim vardı yani.Seneye hazırlanırsam aynı yanlışları yapmayacağım inşallah
  • Ulubatlıda mıydın bide rahatsızlığın neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Maestro_ -- 4 Temmuz 2014; 3:47:57 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Beyler bide seneye beslenmeye gidip orda hazırlansam(zaten beslenme ilk sene dersleri kolay) 20 puan kadar düşüş olucak sizce bu düşme çok can alıcı olur mu ?
  • Bence kal benimde 3.senem olucak annemgile söylediğim zaman dedikleri şeyi aynen yazıyıyorum '' idealin ne ise onu ol onun için çalış ister 3.sene ister 4.sene '' bana bunud edıler ve fana halde mutluyum çünkü senin gibi hak etmediğim bir puanı aldım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.z rıhtım

Bence kal benimde 3.senem olucak annemgile söylediğim zaman dedikleri şeyi aynen yazıyıyorum '' idealin ne ise onu ol onun için çalış ister 3.sene ister 4.sene '' bana bunud edıler ve fana halde mutluyum çünkü senin gibi hak etmediğim bir puanı aldım :/

Benimkilerde aynı dostum.Benim için sene kaybı önemli değil, dediğim gibi asosyal olmaktan korkuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sikkofield..

quote:

Orijinalden alıntı: E.z rıhtım

Bence kal benimde 3.senem olucak annemgile söylediğim zaman dedikleri şeyi aynen yazıyıyorum '' idealin ne ise onu ol onun için çalış ister 3.sene ister 4.sene '' bana bunud edıler ve fana halde mutluyum çünkü senin gibi hak etmediğim bir puanı aldım :/

Benimkilerde aynı dostum.Benim için sene kaybı önemli değil, dediğim gibi asosyal olmaktan korkuyorum

Aynen annemgile cok dedim dershaneye gerek yok alacağımı aldım diye ama onlarda senin gibi diyor 2 aya kalmaz sıkılır sin diyorlar bakalim insallah hayırlısı olur hedef buyuk onun icin agustos ta baslicam allah izin verirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E.z rıhtım E kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı dostum inşallah istediğin yeri kazanırsın :)
  • quote:

Hayırlısı dostum inşallah istediğin yeri kazanırsın :)

İnşallah kardeşim :)(:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Evvet beyler mezundayım :D inşallah istediğim yeri kazanırım
  • Saolun dostlar yardımlarınız için...
  • quote:

Evvet beyler mezundayım :D inşallah istediğim yeri kazanırım

hayırlısı olsun ben de 3. yılıma kaldım psikoloji için inşallah kazanırız
  • Mezuna kalır mısın kalmaz mısın bilemem ama eğer kalırsan kesinlikle dershaneye git, saçma buluyorum falan deme.
  • Nasıl gidiyor durumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolores O'Riordan

Mezuna kalır mısın kalmaz mısın bilemem ama eğer kalırsan kesinlikle dershaneye git, saçma buluyorum falan deme.

adamın dersaneden alacağı bir şey yok yapmış yapacağını sadece lys kasacak çok gerek yok bencede
  • vay be bu puan hayalim millet mezuna kalıyor oda güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkaan1502

quote:

Mezuna kalır mısın kalmaz mısın bilemem ama eğer kalırsan kesinlikle dershaneye git, saçma buluyorum falan deme.

adamın dersaneden alacağı bir şey yok yapmış yapacağını sadece lys kasacak çok gerek yok bencede

Bencede ,inşallah kazanır herkes istediği yeri
  • quote:

Orijinalden alıntı: ..?jaGGer?..

quote:

Orijinalden alıntı: mkaan1502

quote:

Bencede ,inşallah kazanır herkes istediği yeri

inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.