Şimdi Ara

Mezuna Kalmalı Mıyım?[SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Merhaba kendimi tanıtayım Bursada ilk üçte bulunan anadolu lisesinden geçen sene mezun oldum.Okul derslerim o kadarda iyi değildi.Son sene bir rahatsızlık geçirdim ve ameliyat olmak zorunda kaldım 1 ay kadar hastanede yattım buda beni sınav sürecinde bayağı bir etkiledi ve sınava girdim sonuç

Zaten fazla bir ümidimde yoktu.Hedef Diş olduğu için tabikide mezuna kaldım.Mezunken dersaneye gitmedim saçma buluyordum bana katacağı birşey yoktu.Evde kendi başıma hazırlandım hazırlanırken birçok yanlış yaptım mart a kadar sadece YGS çalıştım (çalışmama göre yine kötü geldi ama ) Olsun dedim 2 ayda lys kasıyim dedim ama olmadı tabikide yetişmedi ve ben tamamen sınavdan koptum sonuç..

Ve yine hedefime ulaşamadım ama YGS den beslenme diyetetik düşünüyorum.Ve TM dende sosyal hizmet.Öncelikle tabikide mezuna kalma fikri var ama Bursada 1 sene daha kalamam hiç bir arkadaşım kalmadı yakınımda olanların hepsi üniversitelere gitti.Evet Size danışmak istediğim

DİŞ için mezuna mı kalıyim ? yoksa Beslenme veya sosyal hizmete girip orada Dişe mi hazırlanıyim ? Yardım ederseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sikkofield.. -- 3 Temmuz 2014; 18:17:42 >

• Bi yardım...
  • hocam bence kalmalisin kapasiten var olumsuzluklar yasamissin kalirsan yapacagina inaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

hocam bence kalmalisin kapasiten var olumsuzluklar yasamissin kalirsan yapacagina inaniyorum.

Saolasın dostum fakat bursada bi sene daha kalmak çok zor geliyor ne yapsam çok kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sikkofield..

quote:

Orijinalden alıntı: DrGöksel

hocam bence kalmalisin kapasiten var olumsuzluklar yasamissin kalirsan yapacagina inaniyorum.

Saolasın dostum fakat bursada bi sene daha kalmak çok zor geliyor ne yapsam çok kararsızım

Alıntıları Göster
    kalırsan bence başarırsın kesinlikle

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerbahçe1994

kalırsan bence başarırsın kesinlikle

Alıntıları Göster
    Kesinlikle kalmalısın dişi kazanmama durumum sene yok diyebilirim.Üstelik hastalıktan dolayı seneye 2.ye giriyormuş gibi düşün hemde dershane olmadan o sonuç geldiyse maddi açıdanda rahatsın Seneye kalınmalı senin gibi potansiyeli olan için.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZweigTau

Kesinlikle kalmalısın dişi kazanmama durumum sene yok diyebilirim.Üstelik hastalıktan dolayı seneye 2.ye giriyormuş gibi düşün hemde dershane olmadan o sonuç geldiyse maddi açıdanda rahatsın Seneye kalınmalı senin gibi potansiyeli olan için.

Sağolasın dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Aha kader ortağım. Rezil bir düz lisede okudum , ilk sene ygs de 245 lys de 183 bin yaptım seneye kalacağım diyordum zaten. Bu sene ygs de 51 bin gördüm ama lys de 85 e düşürdük. İstediğim yerler en az 8-10 bin uzağımda. Hedefimi diş hekimliği koyup tekrar hazırlanmayı düşünüyorum.

Ailen arkandaysa , kendine güveniyorsan kal ama mutlaka dershaneye git. Zaten zor bir dönem iyice yalnızlaşma , maddi olarak çok zorlanma durumu yoksa sırf sosyallik için git dershaneye.

• quote:

Orijinalden alıntı: 3nokta

Aha kader ortağım. Rezil bir düz lisede okudum , ilk sene ygs de 245 lys de 183 bin yaptım seneye kalacağım diyordum zaten. Bu sene ygs de 51 bin gördüm ama lys de 85 e düşürdük. İstediğim yerler en az 8-10 bin uzağımda. Hedefimi diş hekimliği koyup tekrar hazırlanmayı düşünüyorum.

Ailen arkandaysa , kendine güveniyorsan kal ama mutlaka dershaneye git. Zaten zor bir dönem iyice yalnızlaşma , maddi olarak çok zorlanma durumu yoksa sırf sosyallik için git dershaneye.

Haklısın dostum.Maddi durumdan sıkıntı yok ama dersaneye gitmek tamamen çok saçma geliyor.Sırf sosyalleşmek içinde 4000 verilmez kanımca ama yapıcaz bişeyler,saolasın
  • quote:

quote:

Sağolasın dostum

Alıntıları Göster
    Bu sınav senin yaklaşık 30 yılını belirleyen bi sınav

Yapacağın tercihler sonucunda ya hayatını keşkelerle geçireceksin yada şükrederek geçireceksin

Kimse hayatında "keşkeleri" istemez. Bu seçim senin, ileride "keşke" dememek için tercihini iyi yap.

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Anladım dostum sağol.
  • Herhalde ulubatlıdansın.
    Disiplini seneye boyunca korursan bence ilk 30 k ya girersin.
    Eğer kontrolu elimde tutamam düyorsan tm de öneririm.
    Biraz ezberle edebiyat neti 45 olur.
    Tabi 3. Sene söz konusu olunca gerginlik var.
    Umarım üzülmezsin hiçbir türlü.

• quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Bu sınav senin yaklaşık 30 yılını belirleyen bi sınav

Yapacağın tercihler sonucunda ya hayatını keşkelerle geçireceksin yada şükrederek geçireceksin

Kimse hayatında "keşkeleri" istemez. Bu seçim senin, ileride "keşke" dememek için tercihini iyi yap.

Alıntıları Göster
    Kendinde o gücü buluyosan kal
  • quote:

Anladım dostum sağol.
    seneye de aynı sorunlar olursa ekstradan bir sene daha kaybedeceksin. iyi düşünülmesi gereken bi karar bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Herhalde ulubatlıdansın.
    Disiplini seneye boyunca korursan bence ilk 30 k ya girersin.
    Eğer kontrolu elimde tutamam düyorsan tm de öneririm.
    Biraz ezberle edebiyat neti 45 olur.
    Tabi 3. Sene söz konusu olunca gerginlik var.
    Umarım üzülmezsin hiçbir türlü.

Hedef sadece Diş olduğu için Tm ile vakit harcayacağımı zannetmiyorum.Saolasın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: decoder5

seneye de aynı sorunlar olursa ekstradan bir sene daha kaybedeceksin. iyi düşünülmesi gereken bi karar bence.

Seneye aynı sorunlar olmayacağına eminim, geçen sene YGS işini biraz fazla abarttım sonuçta görüldüğü gibi ama bu sene hazırlanırsam YGS-LYS aynı gidicem.Sağol dostum
  • Bence bi sene daha hazırlanırsan ilk 10 bini rahat görürsün

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekremert

Bence bi sene daha hazırlanırsan ilk 10 bini rahat görürsün

İnşallah
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekremert

Bence bi sene daha hazırlanırsan ilk 10 bini rahat görürsün

İnşallah

Alıntıları Göster
    Hocam Gördüğüm Kadarıyla Çıtanı Yükseltiyorsun .

Ama Bazı Derslere Ağırlık Vermediğini Görüyorum . Matematik'e Ağırlık Vermişsin Bu sefer Fizik Biyoloji Kimya'nı Durmuş Yerinde.

Dediğim Derslere Ağırlık Verirsen 10-15 k Garanti gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu

Hocam Gördüğüm Kadarıyla Çıtanı Yükseltiyorsun .

Ama Bazı Derslere Ağırlık Vermediğini Görüyorum . Matematik'e Ağırlık Vermişsin Bu sefer Fizik Biyoloji Kimya'nı Durmuş Yerinde.

Dediğim Derslere Ağırlık Verirsen 10-15 k Garanti gibi

Alıntıları Göster
    Beyler bide seneye beslenmeye gidip orda hazırlansam(zaten beslenme ilk sene dersleri kolay) 20 puan kadar düşüş olucak sizce bu düşme çok can alıcı olur mu ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.