Şimdi Ara

Mezuniyet balolarına 'ahlaklı olun' uyarısı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: M

quote:

Orijinalden alıntı: The souls migration

bianet haber yapıyor, alıntı yok. bakın duyuruları şuradan takip edeceğiz. önce bir duyuruyu tam olarak okuyup sonrasına yorum yapmak daha doğru olur. ana merkez burasıhttp://istanbul.meb.gov.tr/IcerikListe/2/Duyurular.aspx ortada öyle bir duyuru yok. bianet' in duyurularını kim kaale alır? konu tarafımdan şikayet edilmiştir. uydurma haber içeriği nedeniyle..

Adresini verdiğiniz yerde okullara gönderilen yazılara yer verilmiyor özel olarak.
    Milli Eğitim Bakanlığından yapılan duyurular orada yer alıyor.
    Eğer haberin yalan olduğunu gösterebilirseniz, konuyu kaldırabiliriz, ya da bırakırız ne olduğunu herkes görür, çok bir farkı yok.

Ancak, benim yaptığım kısa bir araştırma sonucu sahip olduğum izlenim haberin geçerli olduğu yönünde.
    Radikal yer vermiş kendi sitesinde örneğin. 50-60 farklı sitede haberi gördüm.
    Dolayısıyla, varsa bir kanıtınız, haberin yanlış olduğuna dair, bekliyorum.

Böyle yöneticiler varken bu forumdan ne beklenir ki ? M senin zıddın gibi düşünen bi yönetici var mı bu forumda ? Hepiniz böyle olduğunuzdan her İslami açıklama ve yol gösteren konumuz siliniyor çöpe atılıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: mumy

quote:

Orijinalden alıntı: M

quote:

bianet haber yapıyor, alıntı yok. bakın duyuruları şuradan takip edeceğiz. önce bir duyuruyu tam olarak okuyup sonrasına yorum yapmak daha doğru olur. ana merkez burasıhttp://istanbul.meb.gov.tr/IcerikListe/2/Duyurular.aspx ortada öyle bir duyuru yok. bianet' in duyurularını kim kaale alır? konu tarafımdan şikayet edilmiştir. uydurma haber içeriği nedeniyle..

Adresini verdiğiniz yerde okullara gönderilen yazılara yer verilmiyor özel olarak.
    Milli Eğitim Bakanlığından yapılan duyurular orada yer alıyor.
    Eğer haberin yalan olduğunu gösterebilirseniz, konuyu kaldırabiliriz, ya da bırakırız ne olduğunu herkes görür, çok bir farkı yok.

Ancak, benim yaptığım kısa bir araştırma sonucu sahip olduğum izlenim haberin geçerli olduğu yönünde.
    Radikal yer vermiş kendi sitesinde örneğin. 50-60 farklı sitede haberi gördüm.
    Dolayısıyla, varsa bir kanıtınız, haberin yanlış olduğuna dair, bekliyorum.

Böyle yöneticiler varken bu forumdan ne beklenir ki ? M senin zıddın gibi düşünen bi yönetici var mı bu forumda ? Hepiniz böyle olduğunuzdan her İslami açıklama ve yol gösteren konumuz siliniyor çöpe atılıyor .

Burası islami forum mu?

Fetva veresiniz geldiğinde islami forumlarda bunu yapabilirsiniz.

• quote:

bu konu da evrim konusuna benzedi. delil koyun şuraya diyoruz yönetici bile tınlamıyor. iyi size kalmış banane..

Taktın evrime 23492 konudur yorumlarını görüyorum 23491 tanesinde evrim geçiyor
  • Birisi delilleri pmlesin arkadaşa bu konuyuda batırmayalım
  • Duyan da diyecek ki ülkemizdeki mezuniyet balolarında toplu seks partileri düzenleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

Duyan da diyecek ki ülkemizdeki mezuniyet balolarında toplu seks partileri düzenleniyor.

sırf bunlara inat
  • Ah american PİE vah amerikan PİE , bak Türkiye mezuniyet balolarını ne hale getirdin. Partide huniyle efes mi içen ararsın , kıçıyla orasıyla burasıyla şampanya açanmı dersin, abazaların iki bardaktan sonra playboy kesilmesinimi dersin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 19 Nisan 2012; 0:15:00 >
  • ya mezuniyet baloları, bir kutlama ve eğlence içerir sonuç olarak. resmi yerlerde teamül mu taamul mu neyse bu vesileyle bazı kuralların olması gayet doğal. ama diğer türlü organizasyonlara zaten kimse karışmaz çevreyi rahatsız etmedikten sonra. bunu anlamamak niye yani. bu arada ben o mesajı ne zaman göndermişim ki bu konuya
  • Burası seks balosu değil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.