Bildirim
mezuniyet balosuna kiyafet sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
yok mu yardım edecek -
Bence de kafan acaip karışmış. Kafayı mı yedin ? Spor ceket filan giyersin anlarım da şort ne? Ağır CSB inanmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bi gomlek birde pantalon aldim onlarla gidicem ceket falan sevmem zaten 1 gunluk icin almam sahsen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam jean şort deniz şortu değil herhalde :D -
Pijama+atlet kombinasyonuyla git. Emin ol şort a göre daha az dikkat çekersin
Şortla baloyamı gidilir -
Şort dedi ya la hayatında ceket giymemiş ben gittim siyah takımı çektim kravatimi da taktım. İlk bir garip oluyor ama sonra alisiyorsun insan bi elit hissediyor.
Mezuniyet keko isi resmen ya herkes bi hava atma cabalarinda ozellikle kizlar yazik.. Ben gitmicem acikcasi foto cekimlerinde bile 4yillik tanidiklarim benisasirtti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tüm gözler üzerinde olacak kamki -
SS geldi beyler yinede kötümü uzun pantolon giyecem yoksa. -
olm saçmalama git etiketini çıkartmadan geri ver. kendine bi gömlek ceket al düzgün :D -
Kardeşim koyu lacivert bir jean üstüne beyaz tonları üstü küçük puantiyeli bir gömlek ve kemer takmak yerine pantolon askısı ve papyon , ayakkabı olarak da lacivert düz taban bir ayakkabı tamamdır . -
quote:
Orijinalden alıntı: Turkishpower$
olm saçmalama git etiketini çıkartmadan geri ver. kendine bi gömlek ceket al düzgün :D
Ahhahah neyse hocam bakalım yav uzun bi pantolon giyerim altina
jean şortu aklından çıkar bence olmaz o -
quote:
Orijinalden alıntı: bandroid
jean şortu aklından çıkar bence olmaz o
Tamam onu giymicem karar verdim.
Bu arada arkadaslar baloda guzel goruneyim herkes bana baksin diye bir gayem yok amacim zincirleri kirmak alisilmisin biraz disina cikmakti. Yoksa kimin ne dedigi umrumda değil.
Up up
Mezuniyet balosuna takım elbiseyle gidilir, nokta.
Ha diyorsanız ben takım elbiseyi kaldıracak ağırlıkta(?) değilim. O zaman şu 2 seçenekten birini yaparsın. Ama ideal (ve en iyisi) her zaman takım elbisedir.
1) T-Shirt + Kot + Spor Ceket
2) Gömlek + Kot . Kravat eklenebilir. Yada kravat takmadan, spor ceket giyilebilir.
Edit: Aslında kruvaze takım tavsiye ederdim. Takım elbise giymeyen adam, onu hiç giyemez dedim. Papyon takacaksan kruvaze takım giy.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n n o n n o -- 26 Mayıs 2015; 23:51:54 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mr. Kirk
Mezuniyet balosuna takım elbiseyle gidilir, nokta.
Ha diyorsanız ben takım elbiseyi kaldıracak ağırlıkta(?) değilim. O zaman şu 2 seçenekten birini yaparsın. Ama ideal (ve en iyisi) her zaman takım elbisedir.
1) T-Shirt + Kot + Spor Ceket
2) Gömlek + Kot . Kravat eklenebilir. Yada kravat takmadan, spor ceket giyilebilir.
Bilgiler icin sagolum hocam.
Dostum kıyafetler balo kıyafeti olarak hic uygun değil ceket istemiyor musun al keten siyah üstüne de dar kesim beyaz veya açık renk pamuk gomlek 10 numara durur boyle normal sokağa çıkıyomussun gibi kombine yapmissin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- neden sevgilim yok
- meresa kullananların yorumları
- kulak memesinde morarma
- temel otel fıkrası
- bulgar göçmeni kadın özellikleri
- dünyanın en büyük vinci
- prompt mühendisliği nedir
- penis nakli
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X