Şimdi Ara

Mezuniyete Son 2 Ay Kala İntern Diş Hekimi Ribas 'tan Bayram Çikolatası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben günlük diş ipi kullanıyorum bence de gerekli bir şey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolun açık olsun Ribas, zaman su misali :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt

Hakkınızda hayırlısı olsun  

• totex58 kullanıcısına yanıt

Vay be.. GTÜ'nde havalar nasıl  

Güzel bahar havası, yeşillikler vs. ama sert biraz şu aralar yoruyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • totex58 kullanıcısına yanıt

Bahar havası dediğin günden beri kara bulutlar eksik olmadı gök yüzünde be hocam..  

• Bir bayram daha geldi, artık mezuniyet zamanı.. Yowza!  

• merhaba benim dolgu düştü yaklaşık 3 ay oldu fırsat bulamadığım için gidemedim tekrar dolgu yapmaya .Şuan gitsem bir mahsuru olur mu

• dumlupinarlia D kullanıcısına yanıt
    olm salsanıza diş hekimlerini

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

merhaba; tabi ki radyografik ve klinik muayene olmadan yorum yapmak güç. en yakın zamanda bir diş hekimine başvurmanızı öneririm.

ön fikir oluşması açısından şöyle söyleyebilirim;

eğer kanal tedavisi görmüş bir diş değilse, restorasyon (dolgu) gerektiren çürüğün derinliği pulpaya olan uzaklığına bağlı göreceli ertelenebilir derdim fakat 3 ay çok uzun bir süre. oklüzal kuvvetlerin daha travmatik gelmesi kaynaklı kendi diş dokunuzda da kırılmalar yaşanabilir.

şu an gitmeniz daha fazla geciktirmemeniz adına önemli. geçmiş olsun.

Kanal tedavisi görmüş bir dişti

• hayırlı olsun mezuniyetin şimdiden.. yeni mezun diş hekimi ne kadar kazanıyor özelde

• Mezuniyetiniz hayırlı olsunn

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

düşen dolgunun hacmine bağlı olarak, kanal tekrar enfekte olmuş olabilir. kanal ağızları, ağız ortamına açıldıysa yüksek ihtimalle retreatment yani kanal tedavisi tekrarlanacaktır. geçmiş olsun şimdiden.

• yeni üye1234 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, özel sektör tüm meslek grupları için geçerli olduğunu düşündüğüm şekliyle herkes her fiyatı işitebilir/işitmiştir/işetecektir.

Ben 5. sınıftayken özelde bir klinikte bazı günler part-time usulü çalışmaya başladım. Orada part-time olarak devam edeceğim. Ekim DUS'una kadar.

Yeni mezun için özel iş tecrübesi olmadığından genellikle teklif edilecek usul sabit fix maaş + prim şeklinde oluyor. Peki neden böyle? Kabaca sektörün dışındaki birini sıkmadan anlatacağımız şekliyle: yeni mezunu özeldeki çalışma temposuna alıştırmak ve haliyle kliniğin kazanç kaygısı amaçlı. Ne kadar çalışırsan o da o kadar çok kazanır sana da o kadar veririm diyor. 25-30k + %30 prim şekli var. Çalışma saatleri, günleri vs çok oynak. İstanbul ile diğer şehirleri bu konuda mukayese bile etmem. Evet çok fazla yamyam klinik var fakat İstanbul'da yaz aylarıyla beraber iş ilanları patlama yaşadı.

• humakus H kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim.

• Zaman geçiyor hocam hayırlı olsun mezuniyetiniz.
    Ben de dustan çıktım Endo bölümü yazmayı düşünüyorum nasıl görüyorsunuz bu uzmanlığı ve şartlarını sizin network geniş malum

• GoodnightANDgoodluck G kullanıcısına yanıt

Dusmeslek ve datadan tercihleri saatlik eş zamanlı güncellemeyi unutmayalım öyleyse.  

Yok hocam estağfurullah, endo benim gözümde 9 branşlık uzmanlık havuzunun en emektarı en çalışkanı. Alaz hocanın neden endodonti videolarını izlemeni öneririm hocam.

Yeter ki mobbing yemeyeceğin bir fakülte, hoca, kıdemlin olsun.  

•  dershane savaşları devam ediyor zaten filler tepisirken biz eziliyoruz işte hahah

Alaz hoca videolarını izleyince ortocular bile Endo düşünebilir😂

Yani biraz araştırdım da kazanç vb şartları iyi ama nedense puanları çok tezat sebebini anlayamadım, protez pedo ve perioyla denk denilen bir bölümün en son sırada olması bir tuzak mıdır kaçırdığım birşey mi var diye düşünüyorum 🤔

Bir de Endo hakkında kanalı herkes yapıyor uzmanlık gereksiz mi algısı zihnimde bölümü biraz geri itiyor kafam da karısık yani

• GoodnightANDgoodluck G kullanıcısına yanıt

hocam herkes menemen yapar ama sadece bazıları şef olur. endodontist'in yaptığı ya da yürüttüğü vakalarla pratisyeninki asla aynı olmadı olamaz olmayacaktır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.