Şimdi Ara

Mezuniyete Son 2 Ay Kala İntern Diş Hekimi Ribas 'tan Bayram Çikolatası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
2.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Eyvallah hocam peki özel sektörde gördüğünüz endocular şartları kazançları iş imkanları vb nasıl görüyorsunuz yani davut çapar hocanın anketinde nerdeyse yüzde 50 oranında memnuniyetsiz diyenler de var, kafam çorba

Gerçekten tercih dönemi lanet bir durum olabiliyor Mezuniyete Son 2 Ay Kala İntern Diş Hekimi Ribas 'tan Bayram Çikolatası Mezuniyete Son 2 Ay Kala İntern Diş Hekimi Ribas 'tan Bayram Çikolatası 

Size tavsiyem ya net iyi yapın yada çok kötü yapın bir sonraki sınava direk odaklanın arada kalmak çok kötüMezuniyete Son 2 Ay Kala İntern Diş Hekimi Ribas 'tan Bayram Çikolatası 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoodnightANDgoodluck -- 18 Haziran 2024; 22:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    Hocam selam umarım keyifler yerindedir . Neden 1 yıl askeriye düşündüğünü merak etmiştim de açıklayabilir misin ? Ben de bir ara düşünmüştüm de vazgeçmiştm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt

Selam hocam, iyiyiz şükür sen nasılsın?

Hocam detaylı bir şeyden değil ya, fakültede topluluklar; insanlar, hastalar herkesle çok yüzgöz olduk. İnsandan çok sıkıldım. Askeriye zor ama en azından beni kimsenin tanımadığı bir yere gitmeyi ve kafamı resetlemeyi düşünüyorum. Belki iyi gelmeyecek ama en azından 1 sene piyasadan kaybolup gelsem daha iyi. Hem bu süre zarfında bir yandan da maaş var. Win-win gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ribas0 kullanıcısına yanıt
    İyidir hocam sağolun.

Anladım hocam, askeriyede şuan askeri tabip olarak ciddi para var gerçekten ve çok rahat , gönlünüzce olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Liberal Bardağı kullanıcısına yanıt

İnş hocam eğer gidersem bir analiz patlatırım forumda Mezuniyete Son 2 Ay Kala İntern Diş Hekimi Ribas 'tan Bayram Çikolatası 

• Hocam dershaneye gittin mi ya da gidiyor musun? Ben de mezun oluyorum bir telafim bir de bütler kaldı. Ekim dusuna giricem ama muhtemelen nisan dusuna kalıcam. Dershaneye gitmedim hiç. Okulu datanın kitaplarıyla bitiriyorum. Ama dershanelerin online paketlerinden yararlanmayı düşünüyorum. Şu ana kadar aklıma en yatan dusmeslek oldu. Siz ne dersiniz?

• deliratio kullanıcısına yanıt

Merhaba, dönem3'e geçerken fakülte sıralamasıyla tam burslu kaydoldum Data'ya. Son yıl dusmeslek de aldım. Hocam denemeleri bile datanın artık online oluyor. Eskiden yüz yüzeymiş mesela. Derslerin yüz yüze olmasının avantajı bence şu, kitabı 2 günde (fizyo, cerro, protez hariç bunların 3. dersi oluyor) doldurmak. Dezavantajı da herhalde bir haftasonunu 2 gün boyunca sabahtan akşama kadar ders dinleyerek geçirmek.

Dusakademisi'nin temelleri, dusmeslek'in klinikleri, datanın bence temeli de kliniği de iyi. Dusmeslek'in sesli sorular partları çok iyi.

• amanallahim2 kullanıcısına yanıt

puasfhaskfjadkfjsg..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.