Şimdi Ara

MEZUNLAR ÇALIŞMALAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam lti yi neden ayrıca çalışma gereği duyuyolar anlamadım ayt matla beraber götürecen işte belki fasikül çözersin 1 tane yeter

• Jwthh kullanıcısına yanıt

Ne yetişmemesi, 4 defa tüm AYT'yi baştan sona bitirirsiniz siz kalan süre içerisinde.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sehoka kullanıcısına yanıt
    hocam yaparız beraber 3 4 tur

eski japon ustalarının bir sözü var:

konular yetişmez yetişmez deme,ben korkmam kimseden tytden korktuğum kadar

yani lafın kısası konular rahat yetişir demişler tyt de branşlarla hallolucak halledicez inşallah

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • türkçe çalışıyor musunuz arkadaşlar? ben tyt'yi sil baştan en başından itibaren alıyorum daha işi var benim tytnin çalışıyorum sıkıntı yok fakat türkçe 1 kere bile bakmadım başladığımdan beri. arada bi paragraf çözüyorum o kadar

• bugün aynı denemeden bizde olduk.Açıkçası sonuçlar pek iyi olmayacak gibi...

• Ben o 73 netle köklü bir kurumun Adana'daki şubesinde 423 kişiden dokuzuncu oldum. Net düşük gelirse aldırma, sıralamaya bak.

• berkellyum kullanıcısına yanıt
    dil b. çalış8yodum bugün bitti

• Hocam matematik için tavsiyeniz var mı? Yazdan beri 25-30 arası geliyor 30 üstüne bir türlü çıkaramadım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • berkellyum kullanıcısına yanıt

rüştü hocanın kampndan ilerliyorum öneririm

• Nepomniachtchi kullanıcısına yanıt
    hocam netler mat kısmından gidiyorsa yapamadığın yanlış veya boş gelen konuları 3d tyt vdden dinle daha önce dinlediysen bidaha dinle soruları tek tek önce sen sonra hoca çözerek,geomrtriden gidiyorsa çözüm yine konu anlatımı,eyüp hoca veya kenan hocadan dinleyebilirsin
    sonrası branş bence.Ben geçen sene 25-30 arasında branş başlamıştım sene sonuna kadar öyle gittim bu sene iyice sağlamlaştırmak amaçlı vdd çözüyim dedim sonrasında %90 ihtimalle branşa geçicem veya barış çelengin soru bankasına bakabilirim emin değilim

• Jwthh kullanıcısına yanıt
    Hocam tek tek gitmek isterim ama daha dönemin başında olmamıza rağmen süre çok kısaymış gibi geliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.