Şimdi Ara

MEZUNLAR ÇALIŞMALAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasıl gidiyor ben hâla tyt bakıyorum aytye geçemedim bi türlü,nasipse ekimde başlicam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kolay gelsin
    iyi calismalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HenryKissinger -- 23 Eylül 2023; 17:18:24 >
  • Jwthh kullanıcısına yanıt
    ben de hala tyt bakıyorum ekim sonunda bitmis olur muhtemelen ayt fene de baslamis olurum

• HenryKissinger kullanıcısına yanıt
    eyw hocam bolca selamlar

• millet ayt bakiyor yav moralim bozuldu,ben tytdeki yükten kurtulamadım daha şimdi aytye yarı yarıya girsem istedigim gibi olmicak

• Sağlam. Aytden branş deneme çözüyorum, bir konu çok rahatsız ettiyse o zaman çalışırım ama genelde hocalara gösterdiğim sorular yetiyor konu olarak. Tytde kurumla ilerliyorum en baştan başladık. O da iyi gidiyor, senin de iyi gidiyordur umarım.

• tyt ayt netleri ne civarlarda hocam özel değilse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    AYT genel deneme bayadır olmadım ne desem yalan. Tytde elle tutulur denemelerde 100-110 arasında geziyorum. Hız ve renk'in yaptığı ilk kurumsal denemede(hız ve renk tyt-0) 73 nete kadar düştü sonuç ama, baya zorladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-927DC4D74 -- 23 Eylül 2023; 17:56:42 >
  • Kasımda ayt başlıyorum tytyi adam akıllı konu anlamında bitirmeden ayt geçersem içim rahat etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isoz0 İ kullanıcısına yanıt
    ben de aynı şekilde düşünüyorum.ikinci dönem konulari hariç aytde çok zorlayacak vaktimi alacak bir konu olmadığını düşünüyorum

• isoz0 İ kullanıcısına yanıt

benim de aynı şekil. kasım aralık arası ayt başlarım gibime geliyor. ama çok mu geç kalırım bilmiyorum 1 eylülde başladım tyt'yi sıfırdan halletmeye çalışıyorum

• ben fkb harici 0dan başladığım için konu yoğunluğu var biraz şuan,tyt Türkçe, mat,geo calisiyorum paso.Daha tytyle işim uzicak gibi duruyor ama çok geçe de kalmak istemiyorum ayt tyt yarı yarıya götürcem yüksek ihtimal ekimden itibaren

tytde büyük eksik varsa son aylar dönerim ki sanmıyorum ama kendime de güvenemiyorum tam olarak

hocam bence hurra diye konuları yarım yamalak bitirmek cok tehlikeli ondan dolayı ben de adamakıllı öğrenmeye çalışıyorum haliyle bitme isi uzuyor. ama meshur bir sınav antrenörü arkanızda eksik bırakmadan ilerleyin diyordu o yüzden adım adım ama adamakıllı gitmek lazım endişeye gerek yok

Tyt bir süre sonra konu çalışmayla olan bir şey değil, bol deneme çözmeli. Yani konu bakımından devasa ağırlık vermek yerine denemelere kaysan senin için daha rahat olur bence. Güven sorunları da ortadan kalkar diye düşünüyorum denemelerde gelişim görürsen.

• hocam kaldığıma değsin istiyorum bu yüzden geçen seneye göre biraz korkağım ne yalan söyliyim

arkadaşların hepsi yazdı bi yerler gidiyorlar ben kaldım tyt calisiyom

• hocam Türkçem ortalama bi iyi bi kötü
    sos unuttuğum terimler var denemeden denemeye iyileşir
    mat elim yavaşlamış ama çoğunu yapıyorum
    fen iyi

dedim bi türkce kampı bi de vddyi bitiriiyim vdd biitmiyor arkadaş,ben her soruyu önce kendim dinliyor sonra eyüp hocadan izliyorum uzuyor da uzuyor 2xde dinlememe rağmen

şu vdd bitsin dediğin gibi yapmam çok daha mantıklı olucak bi yandan da ayt çalışırım aytden keyif alıyorum zaten tyt konuları keyifsiz

Vdd hakkında ortak şikayet hiç bitmemesi. Bitirdikten sonra denemelere basla, her şey yolunda giderse altın olursun. İyi çalışmalar

• teşekkürler iyi çalışmalar

• tyt yeni yeni başladım ayt ye en erken kasımda bakmayı düşünüyorum. lti ve organik bilgim hala sağlam kalkan konulardan pek sıkıntı çekmezsem yetişir diye umuyorum

• limit hsrici yok bende yav,dershane rehberlikcisi senle lti çalışalım dedi, hocam dedim düzenimi bozmayin.3d ayt vddyle sıfırdan alcam zaten ayt matı.Ayt fen de baslicam onunla beraber ekim gibi yetişmeme zaten çok zor bişey de maksat zamanı güzel ve doğru değerlendirelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.