Şimdi Ara

Mezunlar için Dershane Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bende bu sene mezuna kalanlardanım. İstanbul'da Anadolu Yakası'nda yaşıyorum. Geçen sene Fem'in özel bir şubesine gittim. Normal Fem'e giden arkadaşlarımdan 3 kat fazla para verdim ama hiç memnun kalmadım. 0 yani. Fem kesinlikle pişmanlıktır. Çevremdekilerle konuştuktan sonra Fen Bilimleri'ne gitmeye karar verdim. Ve bugün Ataşehir şubesine konuşmaya gittik. Ama Milli Eğitim'in kesin kararını beklediklerini ve mezunlara açılırsa da sadece Kadıköy'de açılacağını söylediler. Buradan da merak edenlere haber vermiş olayım. İstanbul Anadolu Yakası'nda Fem hariç diğer dershanelerle görüşen mezun arkadaşlar varsa bilgilendirebilirlerse çok mutlu olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba, fem ozelden niye memnun kalmadiniz? Ben bu sene fem ozele gitmeyi dusunuyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1D6287671 -- 19 Ağustos 2015; 18:20:49 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kişiden kişiye değişir mutlaka memnun olup olmamak. Hocalar çok kendilerini beğenmişler. 11.sınıfta normal Fem'e gitmiştim. Oradaki hocalar daha iyiydi. Çoğu zaten çok zengin aile zoruyla son model arabalarıyla dershaneye geliyorlar. Dersleri takmıyorlar. Sınıfta dersler kaynayabiliyor. Hocalar sizinle ilgilenmiyor kimse takmadığı için. Hepsi dersi bitirip gitme derdinde. Birebirleri kendi saatlerine göre her gün değiştiriyorlardı falan. Bi de bu cemaatin arası hükümetle de ayrılınca her derste her konuda paralelciyiz yok onlar bu ülkeye ne yaptılar gibi konuşmalar ve benzeri. Ben asla hükümeti desteklemiyorum ama onları da desteklemiyorum. Bu tarz sorunlar yaşadım.

• psikologadayi kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim. Ben de gecen sene normal bi fem subesindeydim. Etutlerin 15 dakika olmasi falan canimi cok sıkmıstı, o yuzden fem ozel dusunuyordum. Hocalarin ve ogrencilerin lakayit olmasi kotuymus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyu takipteyim gençler bende aynı şeyden muzdaribim normalde bu sene evde kendim hazırlanıcaktım ama babam tek başına olmaz dedi mecburiyetten yine dersaneye gitmek zorundayım herhangi bir bilgiye ulaşırsanız paylaşmanız güzel olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.