Şimdi Ara

Mezunlar İçin Skype Rehberlik Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mezun ve dershaneye gitmeyen veya sadece mezun olan arkadaşlar için bir Skype grubu kurmayı düşünüyorum. Grupta soru paylaşımından ziyade birbirimize kaynak tavsiyesi vermek, ders çalışma stratejileri, kişisel rehberlik, moral motivasyn vs gibi konuların konuşulmasını düşünüyorum. Her gün olmasa da haftada birkaç kere 10-15 dakikalık konferanslar yapabiliriz. İletisim halinde olmamız, eskiklerimizi görmemiz ve motivasyon için faydalı olacağına inanıyorum. Bazen her seyden bıkıp kaçmak isteriz ya, iste o anlarda biriyle konusmak, sizin durumunuzda olanlarla konusmak bir nebze de olsa rahatlatır...

Fakat herkesin konferans çağırsına katılıp konuşması gerekiyor, yazıyla katılım olması pek bir işe yaramayacağından olmayacak. Yazıyla katılmak isteyenler açılan onlarca whatsapp gruplarından birine katılabilirler.

Bu konu altından her hafta konferans saatlerini açıklayacağım. Çarşamba ve Cumartesi günlerini uygun gördüm ama değiştirebiliriz de. Böyle bir proje sanırım ilk defa yapılıyor. Aramızda okula giden 12. sınıflar için de böyle bir proje yapacak arkadaşlar olursa, 12. sınıflar da faydalanır. Biz sadece mezunlar için düşünüyoruz.

Skype kullanıcı adımı bana mesaj gondererek sorabilirsiniz ya da beni ekleyebilirsiniz (kullanıcı adım: penguengagasi) bu konunun altına ''pm'' yazmazsanız sevinirim. hazırlıklar sürüyor...

Skype'ı telefonunuza indirerek de görüşmelere katılabilirsiniz arkadaşlar.

Grup için belli bir kişi sınırlaması da koymadım, çok kalabalık olmadıkça sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AF432673B -- 12 Eylül 2014; 12:32:57 >

• Senin netler nasil? Kac saat çalışıyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swadzee -- 12 Eylül 2014; 12:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • swadzee S kullanıcısına yanıt
    YGS denemelerini soruyorsun galiba. Şu an için orta şeker denemelerden: Türkçe: 36-40 civarı, Sosyal 30-32 civarı (coğrafya tam olarak bitmediği için), Matematik: 28-34 civarı (geometri tam olarak bitmediği için) geliyor.

LYS'de şu an girsem 40+ Edebiyat, 25+ da matematik yapabilirim çünkü konuların %50'si duruyor daha, bitmedi.
  • Universite terkler katılabiliyorsa katılmak isterim dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mezun diye belirtmemin nedeni hani okula gidenler arkadaşlarıyla falan kendi aralarında konuşabiliyorlar, gerek yok aslında onlar için diye düşündüm... Tabii katılabilirsin beni ekle skype'dan.
  • Eklemede sorun yaşayan arkadaşlar oluyormuş, siz bana gönderin kullanıcı adınızı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    üni sınıf wp grubu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.