Şimdi Ara

Mezunlarla alakalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sinema bilet olayını nasıl çözüyorsunuz. Öğrenci kartımda hiç olmadı. Girişte soruyorlar. Tek çare normal bilet mi almak ?

• Entry/nick uyumu
  • Istanbuldayim ogrenci akbilim var, bayagi soyuldu her tarafi goserip cekiyorum.
    Not: Tam basiyor
  • barkoda10 kullanıcısına yanıt
    Demek istediğinizi anlmadım.
    Dalgaya vuruyorsanız bile söyleyin biz de bilelim
  • Adam sinema bileti diyor ben sigortam yok diye 2 yıldır hastaneye gidemiyorum.
  • RemyDeGourmont R kullanıcısına yanıt
    Efenim ben yalnızca bir olay için ne yaptığınızı sordum.
    Sizin uğraştınız konular daha ciddi olabilir fakat bunu buraya yazmanız da sebebsizdir.Daha büyük derdiniz olması insanların küçük sorunlarına gülmenizi desteklememelidir aksine yardım edilebilecek durumdaysanız etmelisiniz.
    Umarım kısa zamanda dersinizi çözersiniz.
    Yazdımlarım umarım yanlış anlaşılıp farklı noktalara çekilmez. İyi günler dilerim :)
  • hocam cinemaximumda insansiz bilet alma zibirtilari var ben ordan ogrenci aliyorum hic sorun yasamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: meriç1210

Efenim ben yalnızca bir olay için ne yaptığınızı sordum.
    Sizin uğraştınız konular daha ciddi olabilir fakat bunu buraya yazmanız da sebebsizdir.Daha büyük derdiniz olması insanların küçük sorunlarına gülmenizi desteklememelidir aksine yardım edilebilecek durumdaysanız etmelisiniz.
    Umarım kısa zamanda dersinizi çözersiniz.
    Yazdımlarım umarım yanlış anlaşılıp farklı noktalara çekilmez. İyi günler dilerim :)
    Estağfurullah hocam ne yanlış anlaşılması aksine kibarca yazdığınız için teşekkür ederim.
  • nukleikasit kullanıcısına yanıt
    Geçen ben de öyle yapayım dedim kapıdan girerken kimlik istedi. Zaten hem öğrenci kimliğim yok hem de mezunuz. Bu sefer geçiver dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: RemyDeGourmont

Adam sinema bileti diyor ben sigortam yok diye 2 yıldır hastaneye gidemiyorum.
    Kanka edevlete gss yazsana. Ben mezuna kalınca oto gss başlamış devlet 20 yaşına kadar bakıyor normalde ama benim 2300 tl borcum var. Borcu siliyorlar diyorlar bakalım hayırlısı. Hastahaneye gidip para ödüyorum bir de yararlanamadığım gss borcunu ödüyeceğim, ben böyle düzeni seveyim.

Gss genel sağlık sigortası ayda 60tl faiz biniyor vs vs.
  • meriç1210 kullanıcısına yanıt
    ben ogrenci kentkartimi gosteriyorum
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de sigorta yok ama dediğiniz şeyi yazınca herhangi bir para felan gözükmüyor özelden acaba SS atma şansınız var mıdır?
    Tirstim biraz şimdi:d
  • enesskrgl E kullanıcısına yanıt
    Gss yazinca genel sağlık sigortasi tescil ve prim borcu sorgulama yaziyo ona basinca borç direkt karsina çıkıyor yoksa başlamamıştır. 98 liyim ben 3. Girişim olcak sinava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Genius.

Kanka edevlete gss yazsana. Ben mezuna kalınca oto gss başlamış devlet 20 yaşına kadar bakıyor normalde ama benim 2300 tl borcum var. Borcu siliyorlar diyorlar bakalım hayırlısı. Hastahaneye gidip para ödüyorum bir de yararlanamadığım gss borcunu ödüyeceğim, ben böyle düzeni seveyim.

Gss genel sağlık sigortası ayda 60tl faiz biniyor vs vs.

Alıntıları Göster
    Knk ben de 98'liyim de e-devlet şifremi falan bilmiyorum hiç. O yüzden bakamam şu an ama borç olacağını sanmıyorum çünkü 3. mezun senem ve 3 yıldır devletin hiçbir şeyinden faydalanmadım sigortam olmadığı için. Ben onu araştırmamıştım 20 yaşına kadar bakıyormuş, ben salak gibi hep erteledim. Şimdide 21'den gün aldım diye sigortam bitmiş. :D :D. Dişimin dolgusu düştü ve dişçi 200 tl dedi. Ben hala bekletiyorum sınavdan sonra işe girip özelde yaptırıcam.

Özetle borç var mı bilmiyorum hocam ama yok sanırım borçlanacak bir şey yapmadım.

Bu arada hocam silerler bence yani merak etme peşini bırakma bence o işin ödeme.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.