< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 4 Ağustos 2024; 18:45:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YARDIM Mezunum bu netler NASIL düzelir
-
-
valla oturup çalışıcan eşek gibi
konu eksiğin var baya anladıgım kadarıyla
konuları en baştan gidicen 3d çöz başta sonra orijinal bence
tyt fene deneme çöz eksikleri kapat
geoyu düzenli çalış
-
Orijinal çözemiyorum sorun orada,up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek verebilecegim tavsiye soru cozerken soruyu didik didik et, konuyu biliyorsan inceyi yakaladigin an soru ip cozugu gibi gelir (bana geliyodu, sana gelmezse benden degil HOCAM )
-
dostum ne yapılması gerekiyor onu söyleyeyim nasıl yapılacağını sen kendin planla
tyt en temelden bir sb [ sana 345 yazdım ] + düzgün konu anlatımı belli ki temel zayıf bunun üzerine ayt inşa edilmez uyduruk olur
sürece yayılarak geometri çalışması şart bu seni matematikten çok çok çok zorlayacak ama şimdiden bunu kabullenmek lazım [ çok kötü olduğunu varsayarak senin beğendiğin bir playlist + karekök 0 - acil geo ilacı ]
ekim gibi ayt matematik geçersin düzgün bi tyt temeliyle yoluna devam edersin
geometri çalışması belli bir aşamaya kadar rutin hiç aksatmadan yapılmalı en azından üçgen + dörtgen-çokgen bitene kadar
standart bir çalışmadan daha fazlasına ihtiyacın olduğunu kendine sürekli hatırlat boş vakitlerinde sürekli matematik geometri ile uğraşmaya bak özellikle geometri
bunlar işin belki %50 lik kısmıdır geri kalan kısmını kafanda halletmen lazım kendini sürekli ezikleyerek kötüleyerek bir yere varamazsın durumun farkında ol ama kendi üzerine gitme
-
3d kolay değil ki hocam orijinalden bile zor bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
soru çözüm videoları izlemek guzel iş yapıyo
-
Teşekkür ederim fen için de tavsiye verir misiniz fenim sıfır gördüğünüz üzere
3d başlangıç için çok zor 345 ile başlasın
Orijinal yerine 345 ile başla. Çok temelden alıp geliştiriyor. Sonra orijinal, 3d veya apotemi çözersin. (yks 2023 ayt mat 36-4 yaptım)
-
Biyoloji için senin biyolojin de olur. Kimya için de meschemy kimya. Bir de tyt fen denemesi olarak bilgi sarmal denemesi çözsün.
-
hocam hazır yeni yazmışken sorayım senin biyolojin paketini almak istemiyorum ordan konu videolarını izleyip biyotikten çözeyim diyorum nasıl?
Ben de senin biyolojin paketini almamıştım. Bence dediğini yapabilirsin.
not mot tutuyor musun hocam ben pek sevmem şu not işini
Önüme meb kitabı veya konu anlatım kitabı koyup videodaki ekstra bilgileri not alıyordum. Bir de test çözerken yeni öğrendiğim bilgileri google keep notlarına alıyordum.
Bir sorum daha var konuyu bilsem bile sorularda karekökün %80ini ve orijinalin yarısını falan çözemiyorum bu nasıl düzelir
up
Hocam bu kadar ne yapsam ne etsem diye düşünmeyin. Matematik için alın basit düzeyde bir kaynağı ve beğendiğiniz bir hocadan konuları dinleyip (videolardaki örnekleri tek tek çözmeye çalışarak) sonra o kaynağı temizleyin. Devamını sonrasında düşünürsünüz. En azından şu anlık ne yapmanız gerektiği bariz zaten. Bir ucundan tutup başlayın en kısa vakitte gerisi gelecektir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X