Şimdi Ara

Mezunum calisamiyorum :( (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Vamos Bien

ben 26 yasındayım 17 yasındayken mezuna kalmamak için tercih yapıp gittim şimdi tekrar hazırlanıyorum istediğim meslek için. size de ibret olsun.
    ben 31 yasında mezun olucam eger hedefimi gerceklestirebilirsem ve hiç de geç değil.
    sınava hazırlanmak ölüm değil abartmayın ben gündüz işteyim öyle hazırlanıyorum ama yine de öyle sızlanılacak bi şey degil.

hocam bu sene benim 2. senem ama 3. seneye kalacağım gibi. çok dert ediyorum ama sizin yazdığınızı görünce biraz rahatladım gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leonardodav

quote:

ben 26 yasındayım 17 yasındayken mezuna kalmamak için tercih yapıp gittim şimdi tekrar hazırlanıyorum istediğim meslek için. size de ibret olsun.
    ben 31 yasında mezun olucam eger hedefimi gerceklestirebilirsem ve hiç de geç değil.
    sınava hazırlanmak ölüm değil abartmayın ben gündüz işteyim öyle hazırlanıyorum ama yine de öyle sızlanılacak bi şey degil.

hocam bu sene benim 2. senem ama 3. seneye kalacağım gibi. çok dert ediyorum ama sizin yazdığınızı görünce biraz rahatladım gibi

ilk iki sene neden olmadığını tespit edebildin mi?
    bununla başla bence işe o noktanın üzerine git.

ben fenciydim ama 20 fen doğrusu yapmıştım 45 soruda ve sosyale de dokunamamıştım fenci olduğum için
    eşit ağırlık hazırlanıp daha başarılı olacağımı gördüm ve yürüyorum :)

İlk sene olmaması temel eksikliğiydi. Bu sene temeli hazırladım, aslında olurdu bu sene ama ygsde bi hata yaptım ve sonucum kötü geldi bu yüzden olmayacak

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.