Şimdi Ara

Mezunum calisamiyorum :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar son 1,5 aydir falan gunde 2 saat ya calisiyorum ya calisamiyorum ygsye 2 hafta kala cok saldim ona ragmen istedigim gibi geldi sonuc hedefim oyle cok yuksek degil mat 30-35 geo 10-15 edeb 40-45 cog 15-20 civari netler rahat yetiyor buna ragmen calisamiyorum gecen senede lys zamani boyle olmustu cok bunaldim artik gaza getirmeye calisiyorum kendimi yinede olmuyor varmi yardimci olabilcek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Beyond J.

Evet arkadaslar son 1,5 aydir falan gunde 2 saat ya calisiyorum ya calisamiyorum ygsye 2 hafta kala cok saldim ona ragmen istedigim gibi geldi sonuc hedefim oyle cok yuksek degil mat 30-35 geo 10-15 edeb 40-45 cog 15-20 civari netler rahat yetiyor buna ragmen calisamiyorum gecen senede lys zamani boyle olmustu cok bunaldim artik gaza getirmeye calisiyorum kendimi yinede olmuyor varmi yardimci olabilcek

durumumuz aynı. UP
  • benimde ayni
    mezunum yine aynisi oldu
    yeterli puan aldim fakat lys gozumu korkutuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yine olmazsa 3. sene ? düşüncesi bile beni bitiriyor
  • Dostum 3.seneye imkani yok dayanamam ben yazarim bi yer giderim valla cekilcek cile degil

• quote:

Dostum 3.seneye imkani yok dayanamam ben yazarim bi yer giderim valla cekilcek cile degil

ama hocam bir de şöyle düşün; puanın tutuyor diye saçma sapan önü kapalı bir bölüme gidip en az 30 yıl mutsuz olacaksın. onun yerine 1 yıl daha kaybet hiç değilse mutlu olacağın sevdiğin hayalindeki mesleği yap..
  • Bende bazen boyle oluyom ama aklima hep su sozu getiriyom
    "yenildiginizde degil vaz gectiginizde kaybedersiniz"
    o yuzden vazgecmemeliyiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss ye giricem ama hic calismadim
    12 yıl önce açıldı
    Kyk Yurdunda Yks calismak
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Dostum 3.seneye imkani yok dayanamam ben yazarim bi yer giderim valla cekilcek cile degil

aynen yazarim
    3. sene adami ôldürür ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonardodav

quote:

ama hocam bir de şöyle düşün; puanın tutuyor diye saçma sapan önü kapalı bir bölüme gidip en az 30 yıl mutsuz olacaksın. onun yerine 1 yıl daha kaybet hiç değilse mutlu olacağın sevdiğin hayalindeki mesleği yap..

Hedefim 30-40 k arasi,giderimden kastim lys ile cekemezsem fazla 70-80 k arasi bi yere giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiny Titan -- 13 Nisan 2014; 0:47:39 >
  • Bende de benzer durum var ama dayanıcaz mecbur.Her gün biraz biraz arttırarak çalışmaya devam etmek lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet arkadaslar son 1,5 aydir falan gunde 2 saat ya calisiyorum ya calisamiyorum ygsye 2 hafta kala cok saldim ona ragmen istedigim gibi geldi sonuc hedefim oyle cok yuksek degil mat 30-35 geo 10-15 edeb 40-45 cog 15-20 civari netler rahat yetiyor buna ragmen calisamiyorum gecen senede lys zamani boyle olmustu cok bunaldim artik gaza getirmeye calisiyorum kendimi yinede olmuyor varmi yardimci olabilcek

Dostum geceleri çalış bir iki gün zorlanırsın ama aldığın verim çok yüksek olur sabahları normal bir şekilde yaptıklarını yap gündüzleri sözel geceleri sayısal kas biz öyle yaparak bu işi sürdürüyoruz

• ben 26 yasındayım 17 yasındayken mezuna kalmamak için tercih yapıp gittim şimdi tekrar hazırlanıyorum istediğim meslek için. size de ibret olsun.
    ben 31 yasında mezun olucam eger hedefimi gerceklestirebilirsem ve hiç de geç değil.
    sınava hazırlanmak ölüm değil abartmayın ben gündüz işteyim öyle hazırlanıyorum ama yine de öyle sızlanılacak bi şey degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vamos Bien -- 13 Nisan 2014; 11:11:35 >
  • Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederimm azminiz için,hedefiniz nedir?:)

• bende de aynı durum var mezunum bende zor çalışıyorum artık
  • aynı durum

• quote:

Orijinalden alıntı: İdrakYollarıİltihabı

Tebrik ederimm azminiz için,hedefiniz nedir?:)

sayısal çıkışlıyım tm hazırlanıyorum benim dönemimde katsayı vardı istesek de hukuk yazamıyorduk lise 2 de ettik bi mallık fen seçtik yapıştı öyle

ygs5 31800 = hedef istanbul ya da marmara hukuk
  • bende aynı durumdayım.dershanenin rehberliğine gidecem .ygs bitti ilk hafta çalıştım puanlar açıklanınca bir rahatlık geldi.1 hafta saldım sonra 4 gün hasta kaldım şimdi tam koptum
  • quote:

Hocam 2 ay daha dayan, 1 yıl daha çalışmamak için gibi sözlerle kendini motive et, burda kim ne derse boş, sen çalışmadığın sürece.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leonardodav

quote:

Hedefim 30-40 k arasi,giderimden kastim lys ile cekemezsem fazla 70-80 k arasi bi yere giderim

dostum aynı durumdayız. senin ygs kaçtı?

• Tavsiyeler için teşekkürler arkadaşlar

81k hocam @teruzor
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.