Şimdi Ara

Mezunum ve 2001 liler hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Buda apayrı bi bakış açısı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JhonyBravo J kullanıcısına yanıt
    Galatasaray bilgisayar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye geneli olarak doğru bi kıyaslama yapılabileceğini düşünmüyorum. Bir okulda 2001liler daha iyidir diğer okulda 2000 liler vs vs. Herkesin çevresinde bu durum farklı tutup da 100 tyt ile 20-25k getiricek bir dönem olmaz diye düşünüyorum

• Bizim lisede son 5 6 yıla göre en berbat nesil 2001. Hocaların bunu söylemesinin yanında geçmiş yıllardaki öğrencilerin deneme sonuçları arşivde tutulduğu için gidip biz de bakıyor görüyoruz. Ben 2001'in değil ama ortaokul ve aşağısında garip bir nesil geldiğini gözlemliyorum çevremde. Psikopat gibi ders çalıştırılıyorlar ama aynı zamanda boş beleş internet videoları, uygulamalar vs. ile vakit geçirdikleri için hâlâ aveller. Ancak bu tiplerin sınav dönemi çıtayı yükselteceğini düşünüyorum

• 80 tyt 65 ayt ile mi 46'ncı oldun?
  • Gök-börü21 kullanıcısına yanıt
    aynen öyle hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok öyle gümbür gümbür gelmek falan :d Dh saçmalamaya bayılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just_brtsh -- 3 Haziran 2019; 16:1:24 >
  • +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 2:38:28 >
  • Abicim tespit falan yaptığım yok karşılaştığım durumu belirttim ve bundan kendi çıkardığım yorumu söyleyip doğru olup olmadığını sizlerin yorumuna bıraktım.

• Bizim okulda bi tmci var tm haliyle biz sayisalcilarin onune geciyor ama calisiyor hak ediyor yani (soyle olabilir matematigi cozuyoruz ya biz sayisalcilar puan hesaplaniyor belki o araliga sayisalci takiliyor olabilir)

• Bence bi rehber hocana git genel siralama kagidini iste kimler var o sirada gor biz goruyoruz hep mesala ben gecen gun aytde mf de 33 tm 33 olmusum baska bir sinavda tm de 38 mf de 35 im

• Bak bu hiç aklıma gelmedi mf ler tm sıralamasında görünüyor mu? Ben herkesin alanları ayrı ayrı çıkıyor diye düşünüyorum

• JhonyBravo J kullanıcısına yanıt
    Gercek sunavda da cogu mfci tmlerin arasinda olacak bizim kurumda gozukuyor ama rehber hocanla konusmak en mantiklisi

• Anladım hocam teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.