Şimdi Ara

Mezunum ve 2001 liler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi arkadaşlar malum forumda sürekli 12 lerin çok iyi olduğu ile ilgili ya da genel tabir ile yeni nesilin, muhabbetleri dönüyor. Ben mezun tm öğrencisiyim geçen sene tyt 70 net ayt 35 civarı bişey yapmıştım. Bu netlere yakın netleri hatta ayt nin daha yükseğini sınavdan önce denemelerde yapıyordum. Ve o netler bana okulda hiç yoktan tmler arasında ilk 5 tyt de bi ilk 20 getiriyordu. Bu sene yani mezun senemde ise dershanede sınavlara giriyoruz tyt 80 ayt 65 netim var ve tm lerde 46 yım tyt is bi 120 falan oluyor. En yakın örnek bu haftasonu dershanemiz il geneli SON PROVA adı altında 345 kurumsalın son denemesini yaptı. Ve bilen bilir baya iyi ve zor bi sınav. Bunda da tyt 72 ayt 50 geldi. 1200 kişi içerisinde ea sıralamam 204 tyt ise 350 küsür. Bu netler 2018 de hiç yoktan bi 20k getiriyordu, yani demem o ki arkadaşlar bu bilgiler veriler ışığında gerçekten 01 lerin iyi olduğu sonucu çıkarılır mı? yoksa ben mi yanlış yorumluyorum? Sizlerinde yorumlarını bekliyorum..

• Mezunu olduğum okul 460lık bir yerde bu sene rezalet durumdalarmış 1-2 kişisel başarı harici iyi adam yok, şehrimdeki en yüksek puanlı fen lisesi ( her sene 60-70 tıp çıkar 499 puan falan) o da bitik hocaları biz bu seneyi böyle beklemiyorduk diyor.. Her sene öğrenci kalitesi düşüyor. siz mezunlarda korkun 60-70k yapan yazıp gidiyor 20-30k yapan mezuna kalıyor
    her sene aynı muhabbet sıktınız artık. öğrenci kalitesinin yükseldiği veya öğrencilerin bilinçlendiği falan yok. esas öğrenci kalitesi akp nin eğitim sisteminden dolayı 15 yıldır bilinçli olarak düşürülüyor.

20 sene önceki anadolu lisesi eğitimi ve mezunlarına bakın anlarsınız. ankara atatürk lisesinden 20 sene önce mezun olanların arasında abd de ve avrupada çok iyi yerlere gelen insanlar var. şimdikilerin hepsi youtube ile kafayı bozmuş.
    Arkadaşlar kendi gördüklerinizi veya çevrenizden analiz ettiklerinizi "istatistik" olarak ortaya koyamazsınız.
    Ben 01 liyim dershanemdeki mezunlar berbat 600kişilik sınavda ilk 50'ye 5 tane mezun giremiyor. Buna bakarsak 00'lılar daha kötü?
    Ösym istatistik yayinlamadan bu gibi çıkarımlar yapmak yanlış.
  • Mezunu olduğum okul 460lık bir yerde bu sene rezalet durumdalarmış 1-2 kişisel başarı harici iyi adam yok, şehrimdeki en yüksek puanlı fen lisesi ( her sene 60-70 tıp çıkar 499 puan falan) o da bitik hocaları biz bu seneyi böyle beklemiyorduk diyor.. Her sene öğrenci kalitesi düşüyor. siz mezunlarda korkun 60-70k yapan yazıp gidiyor 20-30k yapan mezuna kalıyor
  • Hocam anlayamadım ben bu işi o zaman ya :d bizim dershaneye en iyiler mi geliyor napıyor? Dershanedeki hocalarda 12 lere siz mezunlardan daha iyisiniz diyormuş tm için
  • Olum adamlar 2001 li nasıl iyi olsunlar
  • Valla oluyor işte. Ya da bi benim çevremde mi böyle anlayamadım gitti
  • Arkadaşlar kendi gördüklerinizi veya çevrenizden analiz ettiklerinizi "istatistik" olarak ortaya koyamazsınız.
    Ben 01 liyim dershanemdeki mezunlar berbat 600kişilik sınavda ilk 50'ye 5 tane mezun giremiyor. Buna bakarsak 00'lılar daha kötü?
    Ösym istatistik yayinlamadan bu gibi çıkarımlar yapmak yanlış.
  • Hozeis. kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi diyoruz :d ama sizin mezunlar daha kötüymüş ha. Bide hocam istatistikten ziyade heryerde böyle mi yoksa bi brn mi yaşıyorum diye merak ettim açıkcası
  • 2017de sınava girilirken de benzer muhabbetler vardı bu sefer tersi yönde ama. 99lar çöp 98liler patlama yapcak falan kimse ne patlama yaptı ne de çöp oldu, her sene olduğu gibi bazıları ilk 1000e girdi bazıları 30000e.
  • Hocam benim eski okulda 1999 mezunları 1 tıp çıktı 2 3 tane de ilk 50k ama geçen sene 2000 mezunları sadece 9 tıp ve 6 tıplık puan(3 mezuna bıraktı diğerleri müh) 7 diş hekimliği geldi. 50k da öğrenci sayısı 3ten 30a çıktı. Okul benim zamanında 435 puandı. Kısacası dershane iyi olabilir. 1 senede değişebiliyor kurum. 1 tane tıptan o da kafkas tıp idi. Geçen sene 15 tıplık puan geldi. Yani geçen sene ile sadece kendi kurumunu kıyaslamak çok yanlış olur. Tg geneli denemeler daha mantıklı ama o da basit ve düz oluyor töder, özdebir gibi denemelerde. O yüzden sınav sonrasına kadar böyle şeyleri takmayın.
  • Hocam biraz daha sadeleştirme yapsanız anlayamadım da :d
  • JhonyBravo J kullanıcısına yanıt
    Hocam ben mezunu 2000liyim. Bizden önceki sene bir tane tıp çıktı o da kafkas tıp. Diş hekimliği yoktu.İlk 50k içinde totalde 3 kişi vardı. Bizim mezun olduğumuz sene ise 9 kişi tıpa gitti 6 kişi de tıplık puanla ya müh. gitti ya da mezuna bıraktı. 7 kişi de diş hekimliğine gitti. Yani şunu demek istedim bir kurumda bir sene de profil anormal değişebilir. Yani çevrenize bakıp değerlendirmek yanlış o manada söyledim.
  • Hocam idealdesiniz galiba. Ben de son provaya girdim tytde 102 netle 12. Ayt'de 64 netle sayısalda 30. olmuşum sınava şurda 10 gün kala özellikle tytde bu netleri geçebilen kişi sayısının az olması aslında öğrencilerin çok da iyi olmadığını gösteriyor bence. Siz mezunsunuz daha iyi gözlemlemişsinizdir tabi ama bence çok da iyi değiller. Okuduğum lisede de herkes mezuna kalacak gibi gözüküyor.
  • murolik M kullanıcısına yanıt
    Aynen idealdeyim. Sayısal için bişey diyemem ama bu yazdığım netler tm için geçen sene 20k getiriyorken, bu sene 65 ayt ile 40 larda olunca insan bi şey oluyor. Ayrıca kurumun sayısalları baya iyi yani sizin sıralama gayet iyi bence
  • Eyvallah hocam anladım sağolasın
    Teşekkür ederim hocam moralimi düzelttiniz. Sabahtan beri üzülüyordum hedefime ulaşamayacağım diye. Umarım hedeflerimize ulaşırız, iyi çalışmalar.
    sende mi idealdesin?
    Yok ben evde çalışıyorum. Sınav olduğunu öğrenince kendimi denemek için gireyim dedim. 1000 küsür kişi katılmış bu kadar kişi olacağını beklemiyordum. Ama işte aytde saçma sapan hatalar yapmasaydım keşke diye üzüldüm biraz. Hedefim 8k onun için çalışıyorum. Sizce hedefime ulaşabilir miyim? İdealdeki sayısallar sınav için ne dediler?
  • her sene aynı muhabbet sıktınız artık. öğrenci kalitesinin yükseldiği veya öğrencilerin bilinçlendiği falan yok. esas öğrenci kalitesi akp nin eğitim sisteminden dolayı 15 yıldır bilinçli olarak düşürülüyor.

20 sene önceki anadolu lisesi eğitimi ve mezunlarına bakın anlarsınız. ankara atatürk lisesinden 20 sene önce mezun olanların arasında abd de ve avrupada çok iyi yerlere gelen insanlar var. şimdikilerin hepsi youtube ile kafayı bozmuş.
    Hocam hedef neresi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.