Şimdi Ara

MF-15 bin / Gitmek mi daha zor kalmak mı? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
99
Cevap
3
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • celljohn kullanıcısına yanıt
    İnşallah hedeflerimize ulaşırız hocam,size de başarılar.10 ay sonra buradayım :D

• Kalıp düşüncelerinizi yazmışsınız. Forumda 118kdan 3k çeken adam var. 15kdan mezuna kalan neler neler yapar. Yok bir sene kaldın diye üzüleceksin, mezuna kalmak saçmalık diyen tipler bana kalırsa rakip elemeye çalışıyor. Sen hiç takma hocam. Jhaer ys var forumda. 4kdan 18.olmuş. Takma. İnsanı hayalleri ayakta tutar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tam bir loser yorumu
    bir gün başına öyle bir şey gelir ki ulan ben ne yaptım da başıma böyle bişey geldi diye hayrete düşersin
  • kardes 118kda yapan adamlarin bir suru hatalari var demek zaten ilk çalışıyor gibi birsey

15kdan cok iyi yerlere cekebilir tabiki de bu arkadas muhtemelen cogu seyi doğru yapmis.

ki sinavda her sene yigilma artiyor bu gözle görülen gercek

kararina saygi duyuyorum ama 118kdan 3kya ceken varsa 15kdan 1kya ceker gibi dusunce cok yanlis

ki forumda 70kdan 18k gorerken

25kdaki adam ben 20kye cektim diye kafayi yiyordu. Neden peki ?

cunku adam ilk senesinde dogrulari yapmis , dogrulari yaptiysa zaten anca bir yere kadar cekebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 12 Eylül 2020; 15:15:14 >
  • mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Evet haklısınız. Fakat mezuna kalan arkadaşın az buçuk bir şeyi yanlış yapma ya da yapmama gibi bir durumu da var. Ben 15kdan mezuna kalan 1k girer diye bir şey demedim. Ama bunun olma olasılığını göz ardı edemeyiz. Belki arkadaş ilk 100 e girecek yapmadığı doğruları yaparak. Ayrıca arkadaşa baktığımız zaman aytnin nispeten kötü olduğunu görüyoruz. Ayt çalışılarak çok rahat artırılabilecek bir sınav. Süre bol sınavda. Cidden çalıştıpınızın karşılığını alabiliyorsunuz. Bu yüzden ben inanıyorum arkadaşın iyi yapacağına. Moral bozup rakip elemeye çalışan arkadaşlara takmasın diye zaten böyle bir şey yazdım. Ki bu sınavda psikoloji de önemli. Ayrıca sınav anı da önemli. Belki cok iyi çalışmıştır sınav anı büyük bir heyecan yapıp batırmıştır. Kendini daha hazırlayabilir bu duruma. 25kdaki adam tekrar heyecan yapmış olabilir. Veya yeterince iyi çalışmamıştır.ki mezuna kalan herkes de kendini düzeltmiyor.bence bu konuda daha kapsamlı düşünerek yorum yapmalıyız.

• katiliyorum hocam öyle bir genelleme yapmadiniz farkindaydim ama ister istemez öyle anlam cikiyor

• Millet 40-50k sıralama yapıp oradan çapaya cerrahpaşaya yatay geçiş yapıyor. Madem daha iyi yer istiyorsun bir tıpa gidip yatay geçiş için çalışsaydın keşke. Belki çapaya cerrahpaşaya yetmezdi ama akdenize giderdin eskişehire uludağa falan giderdin..

• mbayediagne10 kullanıcısına yanıt
    O zaman kusura kalmayın hocam. 😂
    İkinci yazımda kendimi daha net ifade edebilmişimdir umarım

• Berkanq4 kullanıcısına yanıt
    hocam 9 ağustos'ta da aynı şeyi demişsiniz, ben de demişim ki eve tek maaş giriyor gidemem. kendimi size daha nasıl açıklayabilirim bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celljohn -- 12 Eylül 2020; 16:39:19 >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    bu ihtimale güvenerek gitmek çok saçma

Hahaha evet hatırladım o siz miydiniz, tamam öyleyse.

• naptın
  • gitmedim
    Üniversite sınavının da garantisi yok ama 1 senen boşa gidecek türkçe matematik çözmeyle
    Tıp fakültesine gitsen 1 yıl ders çalışsan en azından kendine iyi bir temel kurarsın, yüksek ortalama yapar tus dershanelerinden indirim alırsın, yatay geçiş de 1 değil 2. senende yaparsın

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.