Mat2:37d 3y F:9d 4y K:12d 1y B:11d 2y Top:66.5 OBP:93 Geçen seneye göre 11.3-11.4k falan oluyor, bu sene kaça düşer acaba?
17500
16 17 k arası
CaptainQwerty
kullanıcısına yanıt
:((( üzdünüz hocam 6bin oynar mı dersiniz yoksa en kötü senaryo mu?
Hocam sayisal 10-20k arasinda saglam yigilma olacak 15-17 civari gelir
ah be şansıma tüküreyim kolay olması konuların kalkması hepsi aleyhime oldu ya :( saçma salakalı hatalar yapmış olmam, dikkatsizlik,yanlış okuma hepsi ayrı vurdu beni. Ne hayallerim vardı sınav sonrası için ama hâlâ kendime gelemedim kaç gelecek diye üzülmekten :((
bullock19
kullanıcısına yanıt
Hocam tytde sürenin arttırılması nedeniyle sıralamalarda ciddi bir gerileme yaşanacağını düşünüyorum sizin sıralama 16-18k arası bir şey gelir bence
Hocam keşke ayt fiziği daha iyi yapsaydınız çoğunluğun takıldığı nette kalmışsınız
vortigon58
kullanıcısına yanıt
Kesinlikle hocam çok fena çarpıldım Fizik'te. Kafamı duvarlara vurasım var maalesef :( Hayır en çok zaman ayırdığım dersti, birsürü emek verdim denemelerim de 11 net civarı falan oluyordu, çok üzüldüm Fizik'e
16100 civarı gelir
15 binde olabilir 30 binde öyle bi muamma ki
yolcu-10Y
kullanıcısına yanıt
evet hocam ya,sinir stresten kafayı yiyeceğim
CaptainQwerty
kullanıcısına yanıt
Haklısınız hocam öyle görünüyor galiba.
Tıp gelir de sınırları çizemiyorum. Tyt kurtarmış ama seni
yarının hayaliY
kullanıcısına yanıt
Aslında Tyt normalde çok daha iyi yapıyordum da düştü baya, o yüzden benim için ikisinden de kayıp oldu, Ayt'den de daha iyi bekliyordum o da şaşırttı dikkatsizlik vs. benim açımdan kolay olması hiç iyi olmadı yani.
bullock19
kullanıcısına yanıt
hocam aynıyız ya fizik konusunda önümüze bakalım artık bitti sonuçta. tyt de emin olmadığım ikisi doğruysa aynı kaderi paylaşacağız gibi.
__Scrubs__
kullanıcısına yanıt
siz ne istiyorsunuz hocam ne düşünüyorsunuz?
bullock19
kullanıcısına yanıt
Tam emin değilim şöyle 10klık tıplar gelse seçerdim gönül rahatlığıyla ama şu an öyle diyemiyorum. Aklımda diş ve mbg de var olmadı %50 burslu tıp. Siz ne istiyorsunuz malum tam sınırda bu sıralama
__Scrubs__
kullanıcısına yanıt
hocam ben de her türlü tıp gelse yazarım ama bakalım, gelmezse özelden denerim belki şansımı ama çok zor,babamın kabul edeceğini sanmıyorum hiç olmazsa da diş veya eczacılık düşünürüm, diş sevmiyorum pek eczacılık daha güzel geliyor ama ona da gidesim gelmiyor, hakkımızda hayırlısı artık.. Geçen seneki gibi olmasını geçtim, 13-14k gelse sevineceğim sanırım. İlk 5k hedeflerken nerelere düştük böyle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme