Şimdi Ara

MF-3 280 almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar YGS-2 260 okul puanı 48-50 MF-3 ten 280 lazım neye kasmam lazım biyoloji 12 felan yapıyorum kazanabilir miyim nasıl çalışayım aydınlatınız lütfen

• Hedeftaşız sanırım. (: Fizik - Kimya - Biyoloji LYS'de ayırt edici olacak biliyorsunuz. Ama MF3'e özellikle biyolojinin katkısı çok fazla. LYS konularını (Bitkiler-Sistemler vs.) çok iyi halletmeniz gerekli. Bunun yanında YGS konularını da. Çünkü bu sene YGS'de fazla konu çıkmadı. Öğretmenler bu konuların LYS'de çıkabileceği kanaatinde.

Fen Bilimlerinin yanında Matematik ve Geometri tama yakın olmalı. Yani en fazla 3-4 yanlış hedefi koyun kendinize. Kendinizi sınırlamayın ama mümkün olduğunca en aza indirgeyin yanlışlarınızı. Ki fenden daha kolaydır matematiği fullemek. Konu sayısı daha az çünkü.

Başarabilirsiniz, azminizi, kararlılığınızı ve çalışkanlığınızı elden bırakmazsanız başarabilirsiniz... (:
  • saolun hocamda valla mat geçişim fazla yok lys de daha başlayamadım 20 tane yapsam yeter bi fırat vet. fak. kapısını aşındırsaydım .
  • Hocam eğer meslek dalında geleceğe dair iyi bir şeyler düşünüyorsanız bir Fırat'la olmaz bu işler. Hedefinizi bu kadar küçültmeyin. Daha iyi yerleri düşünün. Ankara-İstanbul-Bursa... Başaramam demeyin, yaparsınız. 2 ay az bir zaman değil.

Mat 2'ye başlamadıysanız fazla vakit kaybetmeden hemen başlayın. Trigonometriden başlamak daha faydalı olacaktır...
  • ya bizim ev yakın malatyadayım başka yer lazım değil devlet memuru olsam yeter :)
  • Peki. Ama bir an önce mat 2'ye başlayın yoksa konuları yetiştirmek de zorluk yaşayabilirsiniz.
  • mat değilde mattan15 felan yapıyorum kimya fizk yok ona nasıl çalışalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pegasus bol puan 5 k 300 tl
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok çalışman lazım işin zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.