Şimdi Ara

MF 4 300 VE ÜZERİ İÇİN ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
3
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MF 4 300 VE ÜZERİ İÇİN ? nasıl bi çalışma yapmalıyım hangi konulara ağırlık vermeli ve günlük , haftalık veya nasıl bi çalışma programı izlemeliyim.Elektrik veya elektrik elektronik mühendisliği istiyorum meslek lisesi mezunuyum malum temel yok yardımcı olun

• Ygs de ne yaptin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna meslek lisesi ni ekledigin icin seni burda kimse kaale almicak ki haklilarda mf4 300 senik icin tek degil birçok ogrenci icim realist bir hedef değil kendine seviyene gore daha gerçekçi bir hhedef belirle ve bu yolda okudugun okul ne olursa olsn durumun ne olursa olsn savas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scientifique -- 29 Mart 2015; 20:50:45 >
  • bende mesleğim ygs1 300k geldi. temelim var 35 mat 20 fiz 15 kimya 15 bio yaparsam 280 falan oluyor. okul puanı ile birlikte 300ü aşarım gibi. geometrim sıfır olduğundan onu hesaplamıyorum malesef.

ağırlık vermen gereken dersler kesinlikle mat ve fizik. katsayıları çok yüksek çünkü. biyoloji ise en az ağırlık vermen gereken ders. kimya orta seviye ve geometri kimyadan biraz daha yüksek katsayılı.

matematiğin tüm konularını bitirmen gerekiyor mühendislik için yoksa üni de derslerde çakarsın
  • nedenki meslek lisesinin avantajı daha fazla hem okuldan puan geliyo hemde normal bölümde önceliğimiz ve mtok denen bölümlere daha az puan la girebiliyoruz ve dalga geçmeleri veya kendilerini üstün görmelerini mantıksız buluyorum 370 puan(sbs)la girdim yanlış tercih kurbanıyım ayrca dalga geçenleri konu dışına bekleriz geyiği orda yapalım
  • bu yaptığın onur kırıcı bi davranış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassıno

bu yaptığın onur kırıcı bi davranış

Ben kendime guldum :D ilk 300 sandim meslek lisesini gordum sasirdim sonra 300puan oldunu anladim :D

• meslek lisesi olmak birşey ifade etmiyor biraz hırs biraz azim ve başarı EML olmama ragmen okulda benimle dalga geçen ATL TL leri kenara atttım onlar barajı bile geçemedi. 192k 100-120 k için lys ye hazırlanıyorum bu konuda benimde yardıma ihtiyacım var MF4 +300 için hangilerinden kaçar net lazım ?
    edit:YGS de fizikten 10 D 1 Y yaptım bu lys dede güzel bir net yapabilirim anlamına gelirmi yoksa kendimimi kandırıyorum ?
  • kardeşim bunların muhattap olması için illa bi fen anadolu liseli olmamız gerekiyomuş kafalarında hiyerarşi kurmuşlar fikir/yardım istiyoruz dalga geçiyorlar
    ayrıca kendini kandırmıyon adam gibi uğraşıp çalışırsak yaparız kendine güvenin olsun
  • Atlden mezunum ygs 2 193 bin yaptm hedef 90 k

• kegend kullanıcısına yanıt
  • Assassıno kullanıcısına yanıt
    muhaahahah diye gülen karaktersiz ben çok kibirli adam gördüm hepsi yerlerde merak etme sende paspas olacan birgün. Çalışmaya devam kardeşimmm .
  • eyv kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.