Şimdi Ara

MF-4 357,8 puan 63903 sıralamam var yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu puana ortalamanın üstünde bilgisayar mühendislikleri tutar mı?kocaeli üniversitesi,sakarya üniversitesi gibi üniversiteler mesela

geçen sene tercih yapmadığım için tercih işlerinden hiç anlamıyorum.tercih yaparken kaç bindeki sıralamalı yerlerden başlamalıyım.tercihte ilk sırayı 50.binden alan yerlerden yazmaya başlasam tutma şansı sizce yüzde kaç olur?

ve de bilgisayar mühendisliği dışındaki hangi mühendislikleri önerirsiniz?

bu sorulara cevap verirseniz sevinirim.çok zor durumdayım.yardıma ihtiyacım var.

• allahını seven üstüme rehber hocası atsın :((((
  • Sakarya belki tutar
  • suan onunde klavuz var. Sakarya bilgisayar tutuyor garanti. Ama bu ortalama ustumu tartisilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: foreveraroz

suan onunde klavuz var. Sakarya bilgisayar tutuyor garanti. Ama bu ortalama ustumu tartisilir.

peki kocaeli üniversitesi tutar mı ki.ben de soğuğum biraz sakaryaya ama mecburiyetten biraz
  • Kocaeli Bilgisayar geçen sene 56.900'den almış. İkinci öğr : 74.900 ama
  • giancarlo deposito G kullanıcısına yanıt
    Hocam acik konusim kocaelinin olma ihtimali cok dusuk. Gecen sene 56 bin le almis enson ama insallah olur.
    gecen sene benimde 65 bin siralamam vardi bende senin gibi dusunuyordum ve mecburiyetten sakarya ilg. Muh yazmistim. Sonra bu boyle olmaz dedim sakaryayi sildim yuksek yerler yazdim. ( evdekiler tercih yapmami istiyordu ben istemiyordum ) sonuclar aciklaninca biyere yerlesmemistim. Bi sene daha kaldim ve suan 33 bin siralamam var. Cok iyi degil belki ama 65 bine gore cok guzel yerleri yazabilirim. Duzgun Tercih yapsam suan sakaryada olucaktim.

lafin kisasi sana diyecegim zorunluluk hissetme kendinde ve yazmak istedigin yerleri yaz. 2. Seneye kalabilirsin 1 sene hicbirsey. Eger ama zaten 2. Seneye kalmis ve bu sonucu almis isen soylediklerimin hicbirini takma :D cunku 3. Seneye kalmak pskolojik olarak sikinti oluyor genelde.
    Allah yardimcin olsun

• foreveraroz kullanıcısına yanıt
    ikinci senem :(

evdekileri zar zor ikna etttim zaten,sonucu görünce küplere bindiler.geçen sene 89 bindim.
  • giancarlo deposito G kullanıcısına yanıt
    İlla bilgisayar muhendisligi olsun diye bir istegin yoksa kocaeli makine muh. Yazabilirdin. Gecen sene 62.900 ile almis.

• Kardeş senle aynı durumdayız hatta sadece küsüratlar farklı :) . ben Ankaradayım ancak çoğu mühendislik ufak farklarla olmuyor . Ben sadece Ankara içi yazmayı düşünüyorum. inşalalh hayırlısı olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.