Şimdi Ara

MF-4 ilk 10k hedefleyenler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Ygs 1 6k . Hedef 7k'da kalmak

40-43 ( integralin birazı ve istatistik binom gibi saçma yerler eksik)
    20-25 Geo ( konikler ve uzay eksik)
    Fizik 10-15 ( Modern-Dalga-Manyetizma v.b 10-15 soruluk kısım eksik)
    Kimya 13-17 ( Organiğin bir kısmı, elektrokimya, kçç,çekirdek vb 8-10 soruluk ksıım eksik
    Biyoloji 8-10 ( sistemler, bitki biyolojisi v.b yarısından çoğu eksik)

Yorumları alayım . Yetişir mi

Vay allah razı olsun kardeşim netlerimiz aynı sanki ben gibisin mat ve geo m güzel ama fen sıkıntı ygs senden daha kötü benim ama lys netler benzer ne yapıcaz şu feni hocam ya mf4 tabi ygs 19k hedef 12k

Seni gördüğüme sevinme nedenim netlerimiz aynı olunca mat geo iyi feb sıkıntılı biri ilk defa gördüm nedense o yüzden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itumak -- 6 Haziran 2016; 18:35:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• itumak kullanıcısına yanıt
    Fen çok sıkıcı ve emek istiyor düzenli çalışma vb. bende onu yapamadığım için bu haldeyim, sıkışınca yapacak bir şey yok. 1-2 hafta önce çalışmaya başladım. Halleriz umarım. Merak etme bizim gibi çok var
  • ygs 3k

mat 42-43
    geo 25
    fenler de 25 civari

hedef odtü makina ama tutarsa elektroniği de düşünücez bakalım emeğimizi verdik bundan sonra tamamen morali iyi tutmaya bakıyor hocam kimi denemede afakanlar basıyor mat 30lara düşüyor geoyu yapmadan bırakıyorum yada yetişemicek gibi olunca gelen heyecanla yapacağım soruyu yapamıyorum bu yüzden beyler morallerinizi bozmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunincebiyolda -- 6 Haziran 2016; 19:14:38 >
  • Knife Party kullanıcısına yanıt
    çok haklısınız hocam geçen sene fizikler saç baş yoldurur. hem baba gibi konulardan az veya hiç sormamışlar ama gidip kuark diyopri baca radyometre felan sormuşlar inş bu sene daha adil ve çalışana hakkinı veren bi sinav olur
    hangi bölüm düşünüyosunuz hocam?

• Ygs 3k ama lys de çok kötüyüm. Konular çoğu duruyor. Mat 33-38 geo20-25 fizik 15-20 kimya 15-20 biyoloji 20-22. Tecrübeli arkadaşlar varsa bi söylesin kaç bine atar bu netler.

• uzunincebiyolda U kullanıcısına yanıt
    Odtu EE veya Bogazici makine. Ama asil hedef Almanyada okumak burda kazandi belgesini alip ordaki unilere basvuracagim

• Dilsiz Gurme kullanıcısına yanıt
    Bizim gibi yapan çoktur inşallah :))bende son 2 hafta başladım ama bakalım arada fizik 25 oluyor ama sonra tekrar eski yerine dönüyor öyle :)

• Knife Party kullanıcısına yanıt
    ozaman bölümdaş olabiliriz hocam yurtdışı düşünmenizin sebebi nedir bende bir aralar bakınıyodum Abd de UCLA diye bir üniversiteye çok da güzeldi ama sonra yemedi

• uzunincebiyolda U kullanıcısına yanıt
    Kardesim benim asil amac MIT falan gibi bir yerdi de olimpiyat ve spor adina bir derecem yok ve okul notlarim kotu o yuzden yalan oldu. Ama tabi Amerikada da basvurucam sonucta UCLA falan guzel okullar bunlar. Almanyayi soruyosan da bir bakima ulkeden kacmak ve muhendislik. Ikisini beraber gerceklestirebilecegim nadide ulkelerden

• YGS 1 / 25k
    Hedef 7k

Mat 43-45
    Geo 18-25 (çok değişiyor)
    Fizik 23-25
    Kimya 18-22
    Biyo 17-20

• Ygs 1 5.6 k
    Mat 40 civarı
    Geo 20-25
    FiZik kimya biyo15-20 arası ne kadar düşerim bide fenleri son tekrarda toplar mıyım
    Görüşlerinizi beliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 19. Adam

Ygs 1 5.6 k
    Mat 40 civarı
    Geo 20-25
    FiZik kimya biyo15-20 arası ne kadar düşerim bide fenleri son tekrarda toplar mıyım
    Görüşlerinizi beliyorum

Fenleri son tekrarda toparlamak şöyle olur;
    Sen konuları biliyorsundur, organik kimya, fizik konuları falan tamdır ancak formülleri veya bir iki basit yerleri bilmiyorsundur, toparlarsin. Ama net eksiğin konuya hakim olmamandan kaynaklıysa çok fazla artiramayabilirsin. Ama yine de artar, çalışmaya devam

• Organiğim iyi ama 11. Sınıf kimya oturmadı (denge gaz vs.) biyo sağlam çalıştım ama bir aydır hiç bakmadım tekrara bakıyor diye umuyorum fizikte konuları bitirdim ama güvenmiyorum

• Dilsiz Gurme kullanıcısına yanıt
    Adam 53k ve kendisiyle kiyaslamis onlari kende arasinda kiyaslamadi ??

• bigend B kullanıcısına yanıt
    Cümleyi yanlış kurmuşum. Demek istediğim ilk 10k'daki adamla 50k'daki adamın arasında ne kadar fark olmasını beklediğini soracaktım _
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.