Şimdi Ara

MF-4 ilk 10k hedefleyenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mf3 için bolca konu var ama mf4 için bu tarz bi konu bulamadım. Mf4'den tercih yapacaklar olarak eksiklerimizi, netlerimizi, fikirlerimizi paylaşabileceğimiz bir konu olsun.

Ygs2 6300
    Hedefim itü elektronik ve haberleşme

Lys netlerim
    mat 40 civarı geliyor genelde
    Geo 24-27 arası
    Fizik 21-24 arası
    Kimya 19-21
    Biyo tamamen sınava bağlı. 12 net de olabiliyor 22 net de olabiliyor.

Sizlerde durum ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ygs1 5.8k
    mat 42+(apotemi falan o gereksizlerde daha düşük ama onları saymıyorum gereksiz olduklarından dolayı)
    geo 20-25(ender 25+)
    fizik 25+
    kimya 25+
    bio +-20

hedef hamda olabildiğince çekebilmek.odtü veya itü makine istiyorum.boğaziçi makine olmayacak zatn onun farkındayım.obp 80.
  • Forumda terör salmayip insan gibi cevap verdigin icin teşekkürler inşallah kazanırsınız hocam :)

edit.konuyla alakasi olmadi ama affola

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prs1200 -- 6 Haziran 2016; 14:23:14 >
  • ygs1 124k

mat 40-45
    geo 20-25
    fkb 10-15

Edit: özür dilerim ilk 10k hedefleyenler yazmışsın ben mf4 ü görünce atladım direk dikkat etmedim başlığa.

@Steelpecker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inkjecta -- 6 Haziran 2016; 14:27:10 >
  • Ygs1 4.3k
    Mat 45-50
    Geo 26-30
    Fizik 28-30
    Kimya 26-29
    Biyo 22-25
    Fizik netim duruma bagli ama gecen seneki gibi aptal sorular gelirse 26 25 de gelebilir. Dogru duzgun 2013 ve oncesi gibi sorarlarsa 29 30 gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 6 Haziran 2016; 14:30:43 >
  • Mf4 için ygs 1 önemli değil mi hocam ygs 2 demişsinizde

• Knife Party kullanıcısına yanıt
    hedef nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAYISAL İLK 20K OLANLARIN...
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MüyendisAdayı kullanıcısına yanıt
    Hedef hamda ilk bin

• MüyendisAdayı, netlerin gayet iyi. Benim obp de 77, bu netlerle obp açığını kapatırsın, odtü olur inşallah hocam.

prs1200, hocam anlayamadım dediğini, teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Knife Party, mükemmel netler. Anlaşılan çok emek vermişsin emeğinin karşılığını alırsın umarım.

Jonherk, aslında ygs1 de ygs2 de tam anlamıyla mf4 ü yansıtmıyor. Mf4 puan hesabındaki oranlar ygs1 hesabindaki oranlardan epey farklı. Ama dediğin doğru, ygs1 mf4 oranlarına daha yakın ygs2'den. Ygs1'im 6400 aslinda pek fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altaire -- 6 Haziran 2016; 14:36:09 >
  • Saol dostum iste benim en buyuk korkum ygsde oldugu gibi wmek hirsizligi yapilmasi. Bilmeyen kim varsa one gecti ve osymnin bu gidisatiyla lysde de aynisinin olacagini tahmin ediyorum. Soruyu anlayanin bilenin yapmasina gore yazmiyorlar. 2 tane birbirine yakin şık koyuyorlar atan tutturuyor. Matematigi fizigi de paragrafta anlama cevirdiler su anda

Gecen seneki mati ve geoyu hazirlayanlara saygim sonsuz tabi cok kaliteli olmus sadece fen boktan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knife Party -- 6 Haziran 2016; 14:47:25 >
  • Sene başında 10 bin hedefliyordum sayılır mı

Ygs 35k

Mat 40 civari
    Geo ve fenler 20-25
  • Knife Party kullanıcısına yanıt
    şu sıralar nasıl bir çalışma izliyosunuz?eksik konunuz yok muhtemelen sadece deneme mi çözüyorsunuz?netleriniz çok iyi umarım hedefinize ulaşırsınız.
  • MüyendisAdayı kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler kardesim su ara denge denemeleri cozuyorum matta her denemede 1 tane cok saglam mat 1 1 tane de cok saglam mat 2 sorusu var bayagi sey katiyor. 3 4 5 ileri duzey mat ve geo cozdum hizlanmami sagladilar bayagi cunku bayagi uzundu sorular onlarda. Fizikte palmede konular bitti denge denemeleri cozuyorum. Kimyada palmeleri bitirdim sadece ozel olarak kasmadim cok biyolojide allah ne verdiyse salliyorum pek bildigim yok. Tek problem Geometride kitap bitirmemis olmam. Konu konu calistim ve daire,kati cisimler gibi konulari atladim direk cozmeden, o yuzden zor soru tiplerini cozerken vakit kaybi oluyor

• Ortalama herkesin netler aynı

• Ygs 1 6k . Hedef 7k'da kalmak

40-43 ( integralin birazı ve istatistik binom gibi saçma yerler eksik)
    20-25 Geo ( konikler ve uzay eksik)
    Fizik 10-15 ( Modern-Dalga-Manyetizma v.b 10-15 soruluk kısım eksik)
    Kimya 13-17 ( Organiğin bir kısmı, elektrokimya, kçç,çekirdek vb 8-10 soruluk ksıım eksik
    Biyoloji 8-10 ( sistemler, bitki biyolojisi v.b yarısından çoğu eksik)

Yorumları alayım . Yetişir mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilsiz Gurme

Ygs 1 6k . Hedef 7k'da kalmak

40-43 ( integralin birazı ve istatistik binom gibi saçma yerler eksik)
    20-25 Geo ( konikler ve uzay eksik)
    Fizik 10-15 ( Modern-Dalga-Manyetizma v.b 10-15 soruluk kısım eksik)
    Kimya 13-17 ( Organiğin bir kısmı, elektrokimya, kçç,çekirdek vb 8-10 soruluk ksıım eksik
    Biyoloji 8-10 ( sistemler, bitki biyolojisi v.b yarısından çoğu eksik)

Yorumları alayım . Yetişir mi

Elini biraz hızlı tutman lazım. Fiziğe öncelik ver. Konu çalışırken bir taraftan da deneme çöz bence, deneme çözmek için konuların bitmesini bekleme.

• Ygs1 17k hedef 7k

Mat 40-45(denge ve apotemi)
    Geo 25-26
    Fizik 25+
    Kimya 20-21
    Biyo 10 civari geliyor deneme cozup konu tekrariyla oldugu kadar artirmayi dusunuyorum.

• ygs 11k
    mat 43 - 47 arası
    geo 23-28 arası
    fizik 20 - 25 ( eksik var )
    kimya 15 - 20 (baya eksik var )
    biyo 10 ( komple eksik ) :D
  • 53k yım netler geo 17-18 hariç diğerleri 6-7k daki arkadaşlarla aynı ygsnin ne kadar saçma olduğunun göstergesi headle
  • Biri 5 yaparken diğeri 30 mu yapsın ne bekliyordun ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.