Şimdi Ara

Mf Ayt Genel Deneme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Millet şu an Ayt’yi alanları birleştirme yaparak çözüyorum.Elimde tüm genel olarak aydın ve paraf var. Bunlar dışında çözüp de beğendiğiniz genel denemeler neler, hangilerini önerirsiniz?

• Kimse çözmüyor heralde upp
  • tonguç ayna , nitelik(matematiği pek iyi degil) , apotemi mat fen birleştirip çözebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grievous1907 -- 8 Haziran 2020; 15:44:34 >
  • Apo mat fen birleştirmdostum
  • metin kolonya
  • lilkuti L kullanıcısına yanıt
    Apotemi ve 345’leri birleştirerek çözüyorum zaten belirttiğim gibi ama genel de çözmek lazım.
  • köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    Nasıl buldunuz denemeyi mat fen yorumlar mısınız
  • mekkiah3 M kullanıcısına yanıt
    Apotemi mat tartışmasız en iyi mat denemesi bence. Fen denemesinde Fizik ve kimyası soruları güzel aslında ama biyoloji soruları başka bir seviye.
    Öğrenciyi nerden vururuz diye saçlamamışlar bence
    Niye lazım olsun. Senin gibi düşünerek şampiyonlar karması aldım hayal kırıklığı. Sınav haftası moral olsun diye çözeceğim

İlla alacam diyorsan kolonya ve 3d son prova öneriliyor. 2'si de sınavın üstü zorlukta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theiceman07 -- 8 Haziran 2020; 16:24:33 >
  • lilkuti L kullanıcısına yanıt
    Apotemi mat bence de güzel onun yanında sonuç derece de çözüyorum. Tatlı yayınlar. Apotemi’nin feni başlarda bi değişik geliyordu bana ama bir kaç tane çözdükten sonra normal netlerime döndüm biyoloji bir değişik gerçekten.
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbir karma beğenilmiyor benim gördüğüm. Diğer dediklerinize bakabilirim.
    ilkini çözdüm hocam matını beğendim feni o kadar iyi değil ama pişman etmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.