Şimdi Ara

MF DEN EA YA GECEYIM MI COK ACIL YARDIM!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11. sınıfta fen ygsvermiyolarki boşuna zamanını harcama direk geç bence :D
  • bilemiyorum , ankara hukuk okul puanı dahil 462 ile alıyor o civarda itü elektrik elektronik falan da var itü elektrik elektronik mezunu olunca 1 yıl yurtdışı + gelince aselsan da 4000 tl maaş la işe başlanılıyor deniliyor.Hukuk da biliyosunuz staj maaşları 750 tl civarı bilemiyorum ne yapsam kafam çok karışık
  • up aciliyeti var
  • geç derim ben de geçen sene çok kararsızdım.fenim de baya iyiydi ama geçtim tm'ye.ve şu an durumum iyi.iyi ki geçmişim diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sceptisch -- 10 Haziran 2013; 11:22:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sceptisch

geç derim ben de geçen sene çok kararsızdım.fenim de baya iyiydi ama geçtim tm'ye.ve şu an durumum iyi.iyi ki geçmişim diyorum

kardeş valla benım fen de iyi sayısal sınıfımda sınıf 3 süydüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: eozer97

quote:

Orijinalden alıntı: sceptisch

geç derim ben de geçen sene çok kararsızdım.fenim de baya iyiydi ama geçtim tm'ye.ve şu an durumum iyi.iyi ki geçmişim diyorum

kardeş valla benım fen de iyi sayısal sınıfımda sınıf 3 süydüm

benim arkadaslarim bana deli muamelesi yapti ama yine de gectim.ayni soru isaretleri benim de kafamda vardi . senin bilecegin is tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum hiç düşünmeden geç. 11.sınıfını heba etme. Hedefim Ankara Hukuk diyorsun, zaten çok fazla fen yapmana gerek yok, sadece kimyayı yapsan -ki şimdiki bilginle bile yaparsın- yeterli. Bu yılını mfde geçirirsen hiçbir işine yaramayacak fizik-kimya konularıyla uğraşacaksın. Ama Tm'ye geçersen inan o kadar çok boş vaktin olacak ki istediğin gibi değerlendirirsin. Ben de senin durumundaydım, 11.sınıfta geçtim Tm'ye, şu an hayatımın en doğru kararı diyorum. Benim hedef de Ankara Hukuk bu arada.

• Kesinlikle geçmelisin eğer gerçekten hukuk istiyorsan. Bunu erkenden düşünmen senin için hayırlı olmuş. Boşyere daha fazla fen görme bence.

• quote:

10. sinifim 470lik bir anadolu lisesindeyim.Bu sene cok da dusunmeden mf sectim pisman da degilim fen gordum ygs de bir artim var.Fakat bu sene artik ciddi dusunmem lazim , istedigim bolum hukuk hatta daha da ozellestireyim : ankara hukuk.Ne akil verirsiniz arkadaslar seneye 11 olacagim ea ya gecmeli miyim? Lutfen acil cevap bekliyorum.....

eğer hukuğu gerçekten istiyorsan hiç düşünme hemen geç
  • quote:

Çok acaip kararsizim kafayi vurucam duvarlara

dostum eğer kesin ankara hukuk istiyorum dersen hemen geç tmye.
  • quote:

bilemiyorum , ankara hukuk okul puanı dahil 462 ile alıyor o civarda itü elektrik elektronik falan da var itü elektrik elektronik mezunu olunca 1 yıl yurtdışı + gelince aselsan da 4000 tl maaş la işe başlanılıyor deniliyor.Hukuk da biliyosunuz staj maaşları 750 tl civarı bilemiyorum ne yapsam kafam çok karışık

Bunu nasil yorumluyorsunuz?

• Up, istikbalim soz konusu

• Yok mu yardimci olacak?

• 12 oldum bu sene ve ben geçtim 11'in sonunda..aile baskısıyla mfde zorla tutuluyodum ama risk budur dedim ve geçtim,bilkent hukuk istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladyofshalott

12 oldum bu sene ve ben geçtim 11'in sonunda..aile baskısıyla mfde zorla tutuluyodum ama risk budur dedim ve geçtim,bilkent hukuk istiyorum

Hocam hayirli olsun ins. kazanirsin , bana ne tavsiye verirsin?

• quote:

quote:

12 oldum bu sene ve ben geçtim 11'in sonunda..aile baskısıyla mfde zorla tutuluyodum ama risk budur dedim ve geçtim,bilkent hukuk istiyorum

aslında tavsiye mesajda gizliydi,ben geçtim sen de geç demek istemiştim
  • quote:

quote:

quote:

aslında tavsiye mesajda gizliydi,ben geçtim sen de geç demek istemiştim

Peki , eyvallah yorum için.

• up
  • Beyler TM ye geçicem gibi gene bi up yardımcı olun
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.