Şimdi Ara

MF DEN EA YA GECEYIM MI COK ACIL YARDIM!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10. sinifim 470lik bir anadolu lisesindeyim.Bu sene cok da dusunmeden mf sectim pisman da degilim fen gordum ygs de bir artim var.Fakat bu sene artik ciddi dusunmem lazim , istedigim bolum hukuk hatta daha da ozellestireyim : ankara hukuk.Ne akil verirsiniz arkadaslar seneye 11 olacagim ea ya gecmeli miyim? Lutfen acil cevap bekliyorum.....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up! Cok acil yarina karar vermem gerekiyor

• gerçekten hukuk okumak istiyorsan düşünme bile geç derim. ben de 10.sınıfın sonunda psikoloji istedgim icin alan degistirdim pisman degilim:)

• Bence son sene gecsen de olur. Fenden alabildigini almaya calis bir de ygs feni icin cirpinma. Edebiyat son sene cok rahat halledilir

• Geçmeyin hukuku tmcilere bırakın la

Şaka şaka hukuk istiyorsan şimdiden çalış edebiyata falan
  • Çok acaip kararsizim kafayi vurucam duvarlara

• quote:

Orijinalden alıntı: eozer97

10. sinifim 470lik bir anadolu lisesindeyim.Bu sene cok da dusunmeden mf sectim pisman da degilim fen gordum ygs de bir artim var.Fakat bu sene artik ciddi dusunmem lazim , istedigim bolum hukuk hatta daha da ozellestireyim : ankara hukuk.Ne akil verirsiniz arkadaslar seneye 11 olacagim ea ya gecmeli miyim? Lutfen acil cevap bekliyorum.....

idealinde gerçekten böyle bir oluşum varsa geçişini yap derim; ama iyi düşün - konuş sorgula fen bilimlerine yeteneğin var/yok ilgilen derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dh_diferential

quote:

10. sinifim 470lik bir anadolu lisesindeyim.Bu sene cok da dusunmeden mf sectim pisman da degilim fen gordum ygs de bir artim var.Fakat bu sene artik ciddi dusunmem lazim , istedigim bolum hukuk hatta daha da ozellestireyim : ankara hukuk.Ne akil verirsiniz arkadaslar seneye 11 olacagim ea ya gecmeli miyim? Lutfen acil cevap bekliyorum.....

idealinde gerçekten böyle bir oluşum varsa geçişini yap derim; ama iyi düşün - konuş sorgula fen bilimlerine yeteneğin var/yok ilgilen derim.

Hocam ders notlari problem degil , hepsi iyi ama bilmiyorum ne yapsam...

• hedefin kesin hukuksa hiç bekleme geç tmye.sayısalla hiç uğraşma derim
  • Son sene tm ye geçmeni tavsiye ederim. 11.sınıf fen konularından ygs de çok soru geliyor. Hem böylece iki alandan da sınava hazırlanabilirsin. Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanepekalem -- 9 Haziran 2013; 23:19:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanepekalem

Son sene tm ye geçmeni tavsiye ederim. 11.sınıf fen konularından ygs de çok soru geliyor. Hem böylece iki alandan da sınava hazırlanabilirsin. Başarılar

Hocam oyle diyorsunuz da millet tek alandan lys kasarken ben hem edeb cog hem fizik kimya biyoloji mi kasicam

• Up çok acil

• quote:

quote:

Son sene tm ye geçmeni tavsiye ederim. 11.sınıf fen konularından ygs de çok soru geliyor. Hem böylece iki alandan da sınava hazırlanabilirsin. Başarılar

Hocam oyle diyorsunuz da millet tek alandan lys kasarken ben hem edeb cog hem fizik kimya biyoloji mi kasicam

Lys adina kasman gerekmiyo. ygs feni icin temel yap kendine konulari ogren yeterli, zaten ygsde zorlamiyorlar feni. Hedefin yuksekse 20-25 puanlik feni gozden cikaramazsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: idk18

quote:

quote:

Lys adina kasman gerekmiyo. ygs feni icin temel yap kendine konulari ogren yeterli, zaten ygsde zorlamiyorlar feni. Hedefin yuksekse 20-25 puanlik feni gozden cikaramazsin.

eyvallah kardeş , düşüncelerime şekil kazandıracak bir yorum

• Şimdi arkadaşlar aklıma şu düşünce yattı gibi : 11i MF okuyup ygs de fen de kasayım (zaten mat türkçe sos +35 yapsam fen+20 yapsam 440 falan gelir heralde okul puanı da 48 falan gelir 488 olur bu puan ankara hukuğa yetiyor zaten..) daha sonra ygs bittikten sonra da zaten lys ye kadar edebiyat cografya halledilir gibime geliyor.Onları hallederim sonra inşallah ankara hukuk??

Ne dersiniz ??!!?!?
  • up
  • quote:

Şimdi arkadaşlar aklıma şu düşünce yattı gibi : 11i MF okuyup ygs de fen de kasayım (zaten mat türkçe sos +35 yapsam fen+20 yapsam 440 falan gelir heralde okul puanı da 48 falan gelir 488 olur bu puan ankara hukuğa yetiyor zaten..) daha sonra ygs bittikten sonra da zaten lys ye kadar edebiyat cografya halledilir gibime geliyor.Onları hallederim sonra inşallah ankara hukuk??

Ne dersiniz ??!!?!?

Size ygs uygulanmayabilir. Ancak sunu da belirteyim ben sadece bu sene kastim ve ankara gelme ihtimali yüksek . Diyelim ki ygs uygulandi. Ya ygsde 400+ yapip lys kascaksin ya da 440-450 arasi yapip rahat rahat gidiceksin .
    Ama ygsnin garantisi yok . Fen ve mat eyvallah ama sosyal ve ozellikle turkce hic belli olmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: feneryener27

quote:

Şimdi arkadaşlar aklıma şu düşünce yattı gibi : 11i MF okuyup ygs de fen de kasayım (zaten mat türkçe sos +35 yapsam fen+20 yapsam 440 falan gelir heralde okul puanı da 48 falan gelir 488 olur bu puan ankara hukuğa yetiyor zaten..) daha sonra ygs bittikten sonra da zaten lys ye kadar edebiyat cografya halledilir gibime geliyor.Onları hallederim sonra inşallah ankara hukuk??

Ne dersiniz ??!!?!?

Size ygs uygulanmayabilir. Ancak sunu da belirteyim ben sadece bu sene kastim ve ankara gelme ihtimali yüksek . Diyelim ki ygs uygulandi. Ya ygsde 400+ yapip lys kascaksin ya da 440-450 arasi yapip rahat rahat gidiceksin .
    Ama ygsnin garantisi yok . Fen ve mat eyvallah ama sosyal ve ozellikle turkce hic belli olmuyor

hocam yani benim fikir nasıl , uyar mı sizce de?

• quote:

Bırak sen 11e kadar oku diyenleri boşu boşuna heba edersin 1 yılını ben mf okuyorum bu sene mfden mezun olucam seneye tmm den sınava girecem

Ygs de fen için 20 + y sa hedefin kimyadan ztn 1-2 hafta çalışsan hiç birşey bilmeden tek başına dershanesiz 11-12 net yaparsın ygsde ztn full 9.sınıf kimyası çıkıyor

fizik t 4 net biyo da 4 net ypamak zor degil 20 nete ulasırsın böyle yani 1 sene daha okuman gerekmiyor eger 20 net fln yapmak istiyorsan asagıda öyle yazmısısn ondan diyorum 20diye

• Bak bence hiç sayisalla uğraşma,ygs fende 11.sınıf kimya yok (11.sınıf kimyası çok zordur da)zaten fiziktede 2-3 konu var çıkan.biyoloji de aynı öyle hatta çıkan bitki biyolojisi sorusu çok kolaydi sayisal olman gerekmez çözmek için.sen tm de coğrafya-tarih-edebiyat geliştir bence.birde şu var her zaman tmde okuyanların not ortalaması sayisallara göre çok yuksektir özellikle 11.sınıfta bunu da düşün derim yinede sen bilirsin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.