Şimdi Ara

24 MART YGS'den SONRA KISA FILM CEKECEGIZ! (Tecrubesi Olan Girsin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
3
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar lise son sinif ogrencisiyim ve dersanemizde 24 Mart Pazar gunu YGS sinavindan sonra bulusup guzel bir kisa film cekmeyi dusunuyoruz. Senaryoyu ana hatlariyla yazmayacagim fakat kisa bir ipucu veriyorum. Su sekilde olacak;

Filmde iken YGS'den bir gun once toplanilip sinavi unutup eglenmek amaciyla sabahtan bulusulur butun gun eglenilir ve aksaminda aramizdan bir kisinin evine gidilir. O kisinin evinde yatip ertesi gun herkes sinava girecektir ve daha sonra tekrar bulusulacaktir. Fakat o gece eve gidilince ickiler cikarilir ve fena halde dagitilir. Ertesi sabah uyanan ilk kisi saate baktiginda sinavin basladigini farkedip digerlerini uyandirmasiyla devam eder ve 6-7 genc ne yapacaklarini buyuk bir dehsetle dusunurler.

Daha once boyle bir tecrubemiz olmadi. Yer mekan olarak kullanacagimiz yerler;

*Dersane
    *Bakirkoy(Meydan ve asagisi)
    *Capacity veya Carousel
    *Ogrenci Evi
    *Sokak ve Cadde vs(Incirli)

Sizlerden isteyecegim destek su arkadaslar filmi daha etkili kilacak onerileriniz var mi veya su canlandirmalari yapin diyeceginiz seyler varsa yazin.

Bir de kafama en cok takilan bazi yerlerde ses efektlerini degistirmem gerekecek hangi programlari kullanmaliyim ?

(Mesela masanin ustunde yan yatmis bira sisesinden yere damlalar damlarken oraya ozel efekt ile zoom yapacak bir program ? Ayrica diger sesleri kesecek ve damlanin yere duserken ki cikardigi sesi carpici yapacak bir ses programi ? Tecrubesi olan arkadaslar yorum yaparsa sevinirim)

Cektikten sonra tabiki buradan sizlere videoyu yayinlayacagim. Simdiden Tesekkurler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackfir3 -- 21 Mart 2013; 11:57:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip

• kezbanlar varsa onları oynatmayınç kızlara makyaj yapın. güzel güzel giyinsinler bizde izleriz :)
  • Güzel olabilir takip

• önlerden
  • Baba İncirli - Final'de falan mısın ?
  • bulunsun bakarim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar kisa film hakkinda yaratici fikirleri olan ve senaryoda olursa film cok daha guzel olur diyen kisiler yaratici ve etkileyici ve fikirlerini konu altina yazabilir. Butun mesajlari dikkate aliyorum ve not aliyorum. Guzel ve kaliteli bir sey cikar umarim.

Yalniz bahsettigim programlar onemlilik derecesi bakimindan daha on planda cunku ses goruntu film kalitesi bakimindan cok onemli, bu yuzden bu tarz programlari bilenler isimleri yazabilir.

Final'e gitmiyorum bu arada.

• Güncel konulardan alıntılar olsun. Mesela bi filmin bi sahnesini eleştirmek gibi de olabilir. Issız adam filmine tepki olarak komiklik açısından kızsız adam kısa filmini çekmişlerdi. Sizde öyle şeyler yapın. Alışılmamış bi şey yapmaya çalışırsanız veya kendi konunuzu ortaya koymaya kalkarsanız işiniz yaş.
  • Reserved

Benden bir tuyo; sabah kalkma aninizi kamera herkesi teker teker ceksin. Herkes bir kosede sizmis olsun.(Bkz. Hangover Part II)

Filmi bekliyoruz

• Belgesel tarzında çekin, yani herkes kameraya alındığının farkında olsun.Hatta o kamerayı tutan kişiye küfür falan edilsin ara sıra.

Edit: Örnek dizi, The Office.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dorukhansn -- 21 Mart 2013; 12:49:03 >
  • Soyle en onlerden kapalim

• Takip.
  • Takip

• sınav esnasında çekçeğin filmi düşünup başarılı olamıcaksın.

• Program ve fikir onerilerinizi bekliyorum...

• Sesler icin Reaper bir ara kullanmistim simdi aklima geldi ama arayuzu biraz karisikti. Bilen basit programlar soylesin

• Tek bi istegim var. Kisa filmin ismi Wake Up Mamoş olabilir mi

• bira şişesinden damla damlarken özel efekt zoom olayını anlamadım ne gerek var makine ile zoom yapmak varken hem netliği bozar hem istenilen duyguyu vermez kurgu aşamasında yapmak zoom olayını ses hazır bulunabilir mesajım bulunsun rts öğrencisiyim yardımcı olabilirm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Properties

Tek bi istegim var. Kisa filmin ismi Wake Up Mamoş olabilir mi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.