Şimdi Ara

PS3 için en iyi Tv tavsiye(BGN AKSAM ALICAKMISIZ VE HIC FIKRIM YOK!?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS3 ü en iyi şekilde wooowwwww dedirttiricek gibi oynayabileceğim 2500ytl ye kadar bi tv alcam ne alabilirim toshibanın 2499ytl ye full hd si wardı mesela iyimidir o ?işte bekliorum tavsiyeleri

Not:bugun aksam almaa gidioruz ve aklımda oturmuş tam bi model bile yok orda satıcılarına gazına gelip yanlış bişi almak istemiorum acil tavsiyelerinizi bekliyorumm.

not:bu nasıl sizce Sony KDL-32U2000??vea bu Philips 32PFL7762 82 LCD TV hmm buda olabilir LG 32LC52 82 Ekran LCD TV, aa buda Toshiba 37X3000 37''Lcd Tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 15 Şubat 2008; 16:12:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: jayopa86

PS3 ü en iyi şekilde wooowwwww dedirttiricek gibi oynayabileceğim 2500ytl ye kadar bi tv alcam ne alabilirim toshibanın 2499ytl ye full hd si wardı mesela iyimidir o ?işte bekliorum tavsiyeleri

kardeş 3400 e var sony v3000 alamıyorsan eğer yazı bekle 2800 lere felan düşer o zamana kadar da biraz daha para biriktirirsin toshiba alma bence o kadar para veriyosun madem biraz daha bekle çok iyisini al
  • bi kere afadan lcd olması gerekiyormuş. bu konuda ben de baya bi araştırma yaptım plazmaları pek önermiyorlar. aslında lcd'yi daha çok öneriyorlar demek daha doğru olur. nedeni hakkında da çok bir bilgim yok, ben sadece bunu fısıldadım dikkate almaya değer :)
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: jayopa86

PS3 ü en iyi şekilde wooowwwww dedirttiricek gibi oynayabileceğim 2500ytl ye kadar bi tv alcam ne alabilirim toshibanın 2499ytl ye full hd si wardı mesela iyimidir o ?işte bekliorum tavsiyeleri

Not:bugun aksam almaa gidioruz ve aklımda oturmuş tam bi model bile yok orda satıcılarına gazına gelip yanlış bişi almak istemiorum acil tavsiyelerinizi bekliyorumm.

Kardesim bu acelen nedir? Yoksa yenge eve almayacak mi?
    Bence iyice arastir oyle al. Kotu model alip parani cope atma..
    saygilar..

• arkadaşım bak bu tip bir tartışma şurada da yapılmaktadır benimde bazı yaklaşımlarım orada mevcut hayli uzun olduğu için burada tekrar yazamıyorum isterseniz alt taraftaki linkten bir bakıp okuyun bence...

http://forum.donanimhaber.com/m_20843892/mpage_2/key_/tm.htm

Saygılarımla,
    Soner Alp Korkmazlar.
  • bu nasıl sizce Sony KDL-32U2000??vea bu Philips 32PFL7762 82 LCD TV hmm buda olabilir LG 32LC52 82 Ekran LCD TV, aa buda Toshiba 37X3000 37''Lcd Tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jayopa86 -- 15 Şubat 2008; 15:49:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çözüldü
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • samsung 37"m87 full hd aldım. gayet memnunum. durumun müsaitse 3400 civarlarına 40"m87 de düşünebilirsin.
  • samsung 37r81B bi ara araştırmıştım samsungun 37" iyi serilerinden biriydi kontrastı yüksekti.
    fiyatı tam istediğiniz aralıkta göz atmanızı tavsiye ederim.
    edit:bu arada seyir zevki için en az 100ekrana yakın bişeyler tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanjin -- 15 Şubat 2008; 17:26:00 >
  • bence parana göre Sony 40S3000 veya şu an yaklaşık 1.750 YTL'ye alınabilen Philips 32PFL7962....(Philips'in normal liste fiyatı 2.800 YTL)
  • hitachi nin 42" fullHD modeli ben aldım ps3 de taktım canavar gibi... 2599 ytl
  • Ps3 için diye sormuşun sadece Ps3 ü mü bağlayacaksın televizyona ? Yoksa hem Tv izyeyip hem konsol için mi kullanacaksın ?

Sadece Ps3 için ise Full HD alabilirsin ama şuana kadar çıkan oyunların çoğu 720p, ileriye yönelik bir tercih olur çünkü makinanın daha tam gücünü kullanamadığı ilerleyen zamanlarda kullanılacağına inanılıyor ki konsol konusunda hep böyle olmuştur.

Televizyonda izleyeceksen LCD alırken kriterlerini SD yayın performansına göre belirlemen lazım.
  • Toshiba 37X3000PG kullanıyorum, Full HD, 94 ekran. Bence ihtiyacını karşılar. PS3 eksenli bir tv alacaksan Full HD'den şaşmaman en iyisi dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.