Şimdi Ara

COK ÖNEMLİ 1.1.3 GECMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUYUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    şuanda bizzat kendi denemem sonucunda

KESİNLİKLE BİLGİSAYARA GEREK DUYMADAN 1.1.2 VERSİYONDAN 1.1.3 VERSİYONA SORUNSUZ TEK TUŞLA BİLGİSAYAR YARDİMİ OLMADAN GECTİM

---------------------------------------------------------------------------------------------------
    DİKKATTTTTT KURULUM SİRASİNDA SİM KARTINIZI SÖKÜN KURULUMDA CAGRİ GELİNCE KİTLENİYORMUS SORUNLAR OLUYORMUŞ BİR ARKADAŞİN BAŞİNA GELMİŞ ---------------------------------------------------------------------------

arkadaşlar 1.1.1 versiyon arkadaşlar 1.1.2 versiyona gecip telefonlarini calişir şekle getirsinler burdaki diğer forum sayfalarindan cok kolay bi şekilde yapabilrler yapamayan arkadaşlara elimden gelen yardimi yaparim

http://forum.donanimhaber.com/m_19981207/tm.htm BU SİTEDE 1.1.1 VE 1.1.2 GECİŞİ GÖREREK ÖGRENİRSİNİZ

http://forum.donanimhaber.com/m_19806545/tm.htm BU SİTEDEDE 1.1.2 GECTİGİNİZDE GİDERİNDE TELEFON ÖZELLİGİ YOKTU

ŞİMDİ BUNU EKLEYİP EKSİKLERİ GİDERİCEKSİNİZ

1.1.2 versiyona gecin anysim ile kırılmış olan telefonda denendi

ONEMLİ OYUN İŞTE PROGRAM KURULU İSE TAVSİYEM SİLİN BAZİLARİ CALİŞMİYOR
    SİLİP TEKRAR KURMAK GEREKİYOR

installerin sources kismindan yine bu sitede bulabilrisiniz forumlara bakarak

TÜRKCE YAPMAK KLAVYE TURKCE KARAKTER YAPMAK FİLAN http://turkishiphone.blogspot.com/ SOURCES EKLERSENİZ BURDAN KOLAYLİKLA YAPARSİNİZ

-----------------------------------------------

eklemeler yapin

sendowski.de/iphone

hacktheiphone.com/1.xml

http://installer.iClarified.com

psmxy.org/iphone-apps

conceitedsoftware.com/iphone

modmyifone.com/installer.xml

------------------------------------------------------------------
    YUKARIDAKİLER BENİM BAŞLICA EKLEDİKLERİM ARAIGIMIZ PROGRAM (OFFİCİAL 1.1.3 UPGRADER)

http://forum.donanimhaber.com/m_20102177/tm.htm BURDAN EKLEMELER YAPABİLİRSİNİZ

OFFİCİAL 1.1.3 UPGRADER DİYE Bİ PROGRAM BULDUNUZMU İŞİNİZ TAMMM

bunu gördügünüzde
    işimizin büyük kismi bitti artik en kolay kismi

telefonun ayarlarindan
    şu otomatik tuş kilidini 1 dakikadan aslaya gecirin
    ve OFFİCİAL 1.1.3 UPGRADER kurun
    UYARİ İNTERNETİNİZ KESİNLİKLE KOPMAMALİ İNTERNETTEN TELEFONA 1.1.3 VERSİYONU İNDİRİP
    KENDİ TELEFONUNUZUN 1.1.2 DE HERŞEYİ KOPYALAYİP

TELEFONUNUZU 1.1.3 VERSİYONA CİKARİYOR İŞLEM BENİM TELEFONUMDA 1 SAAT SÜRDÜ UZUN SÜRMESİNİN SEBEBİ İCİNDE YÜKLÜ OLAN BÜSÜRÜ PROGRAM VE OYUNUN OLMASİ VE 1.1.3 İNDİRMESİYDİ

İŞLEM BİTENEKADAR TELEFONA DOKUNMAYİN ARKANİZA YASLANİP
    BEKLEYİN
    1-2 SAAT SONRA İŞLEM BİTİNCE TELEFON KENDİNİ KAPATİP ACİCAK
    VEEE

FİNALLLLLL ARTİK 1.1.3 VERSİYON TELEFONUNUZ VAR GÜLE GÜLE KULLANİN HERHANGİ BİŞİYLE TELEFONU KIRMAK PROGRAM EKLEMEYE GEREK YOK

DİKKATT TELEFONUNUZUN VERSİYONU 1.1.3 OLUCAKTİR AMA MODEM YAZILIMI 04.02.13_G OLARAK KALİCAKTİR :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilerkan -- 1 Şubat 2008; 15:23:32 >

• 1.1.2 DEKİ KURULAN PROGRAMLAR SORUNSUZ CALİŞMAKTADİR HİCBİŞEY SİLİNMİYOR
    BİLGİSAYARA TAKMADAN HERŞEYİ HALLEDİYOR
    TELEFON

ELİN YABANCİSİ OLAYİ BİTİRMİŞ :)

ÖZEL SİMKARTLARLA TELEFONUNU KULLANANLAR DA CEKİNMEDEN YÜKSELTE BİLİR BU BASİT YÖNTEMLE
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilerkan

1.1.2 DEKİ KURULAN PROGRAMLAR SORUNSUZ CALİŞMAKTADİR HİCBİŞEY SİLİNMİYOR
    BİLGİSAYARA TAKMADAN HERŞEYİ HALLEDİYOR
    TELEFON

ELİN YABANCİSİ OLAYİ BİTİRMİŞ :)

ÖZEL SİMKARTLARLA TELEFONUNU KULLANANLAR DA CEKİNMEDEN YÜKSELTE BİLİR BU BASİT YÖNTEMLE
    BEN OYUN VE PROGRAMLAR KURULU YÜKLEDİM BİRKAC TANE OYUN CALİŞMADİ İNSTALLERDEN SİLİP TEKARAR KURDUM DÜZELDİ HİC SORUN CİKMADİ SİLME YADA KURMA AŞAMASİNDA

1.1.3 VERSİYONA CİKARDİGİMDA KURULU OLAN PROGRAMLARDAN CALİŞMAYANLAR

İRADİO

POCKET GUİTAR

WEDİCTG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilerkan -- 31 Ocak 2008; 2:58:23 >

• quote:

BEN OYUN VE PROGRAMLAR KURULU YÜKLEDİM BİRKAC TANE OYUN CALİŞMADİ İNSTALLERDEN SİLİP TEKARAR KURDUM DÜZELDİ HİC SORUN CİKMADİ SİLME YADA KURMA AŞAMASİNDA

1.1.3 VERSİYONA CİKARDİGİMDA KURULU OLAN PROGRAMLARDAN CALİŞMAYANLAR

İRADİO

POCKET GUİTAR

WEDİCTG

Alıntıları Göster
    dayanamadin kurdun programi di mi (:

• quote:

Orijinalden alıntı: spooky1905

Alıntıları Göster
    YATTİ BALİK YAN GOİNG DEDİM 3 GÜNDÜR UYKUSUZUM BİR GECEDAHA UYUMAYALİM DEDİM YAPTİM ZATEN NİETİM VARDİ GAZA GELEMİYORDUM :)

quote:

Orjinalden alıntı: spooky1905

• quote:

YATTİ BALİK YAN GOİNG DEDİM 3 GÜNDÜR UYKUSUZUM BİR GECEDAHA UYUMAYALİM DEDİM YAPTİM ZATEN NİETİM VARDİ GAZA GELEMİYORDUM :)

quote:

Orjinalden alıntı: spooky1905

Alıntıları Göster
    1 gündür kurcaliyorum 1.1.3 versiyonda bu yöntemle gecişte herhangi bi soruna raslamadim
  • quote:

1 gündür kurcaliyorum 1.1.3 versiyonda bu yöntemle gecişte herhangi bi soruna raslamadim

Alıntıları Göster
    ARKADASIM IYI AKŞAMLAR BENIMDE TEFONUM 1.1.2 VERSIYONA 1.1.1 DEN 1.0.2 YE INDIRILP YUKSELTILMIŞTIR İNSTALLREDE BENDE MEVCUT OFFICIAL 1.1.3 UPGRADER PROGRAMI BURAYI INSTALL YATIĞIMIZDA HERHANGI BIR İŞLEM YAPMADAN 1.1.3 OLUYORMU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOBERDEN

ARKADASIM IYI AKŞAMLAR BENIMDE TEFONUM 1.1.2 VERSIYONA 1.1.1 DEN 1.0.2 YE INDIRILP YUKSELTILMIŞTIR İNSTALLREDE BENDE MEVCUT OFFICIAL 1.1.3 UPGRADER PROGRAMI BURAYI INSTALL YATIĞIMIZDA HERHANGI BIR İŞLEM YAPMADAN 1.1.3 OLUYORMU?

Alıntıları Göster
    telefonun modem versiyonu ayni kaliyor
    normal yazılım 1.1.3 oluyor

yukarda söyledigimgibi hic yapmamiş bile olsan verdigim linkleri biraz okuyarak cok rahat bişekilde versiyonunu 1.1.2 yükseltip ordan 1.1.3 gecersin

cünkü anladigim kadaryila

ilk önce telefon 1.1.3 internetten indiriyor
    ve yazılımı telefon iicnde acip
    modem yazılımı olan kısmı silip geri kalani kuruyor
    sorun olmadan yükseltmesi gerekir sorun olursa yaz elimizden gelen yardimi yapmaya calişirm simdiden kolay gelsin
    heyecan yapma
    sakin ol
    :D biraz vakit alan bişi ama
    cok kolay
    simdiden yeni versiyonunu güle güle kutlarim :)

kısacasi 1.1.2 ye cikar

ve anysim denen programla kır :)

quote:

Orjinalden alıntı: DOBERDEN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evilerkan -- 31 Ocak 2008; 21:59:19 >

• quote:

telefonun modem versiyonu ayni kaliyor
    normal yazılım 1.1.3 oluyor

yukarda söyledigimgibi hic yapmamiş bile olsan verdigim linkleri biraz okuyarak cok rahat bişekilde versiyonunu 1.1.2 yükseltip ordan 1.1.3 gecersin

cünkü anladigim kadaryila

ilk önce telefon 1.1.3 internetten indiriyor
    ve yazılımı telefon iicnde acip
    modem yazılımı olan kısmı silip geri kalani kuruyor
    sorun olmadan yükseltmesi gerekir sorun olursa yaz elimizden gelen yardimi yapmaya calişirm simdiden kolay gelsin
    heyecan yapma
    sakin ol
    :D biraz vakit alan bişi ama
    cok kolay
    simdiden yeni versiyonunu güle güle kutlarim :)

kısacasi 1.1.2 ye cikar

ve anysim denen programla kır :)

quote:

Alıntıları Göster
    acıklaman ıcın teşekkur ederım arkadaşım ...

• quote:

Orijinalden alıntı: DOBERDEN

Alıntıları Göster
    onemli degil
    elimizden geldigince birbirimize yardim edelim degilmi :))

quote:

• quote:

onemli degil

quote:

Alıntıları Göster
    bendende bir öneri ; işlemi yapmadan önce sim kartınızı çıkartın ,kurulum yaparken sayaç tam %90 a geldiğinde çağrı geldi mecburen konuştum kapattım ve sayaç gitti bir süre bekledikten sonra baktım hareket yok ana menüye döndüm makina önce tutukluk yapmaya başladı sonra tamamen dondu , uzunca beklemeli bir resetten sonra normale döndü ve sim kartı çıkararak tekrar yeni baştan yaptım , şimdi herşey yolunda 1.1.3 ün tüm özellikleri çalışıyor yalnız tüm kurulu programlar silindi bende ve installerda daha önceden olan birçok program kayboldu sourcelerim filan onlarda silinmiş ,installer sanki yeni kurulmuş gibi nedense ?

• quote:

onemli degil

quote:

Alıntıları Göster
    dostum selamlar,
    google maps locate me çalılıyormu sorunsuz? birde iword BSd subsystem gibi programlarıda uninstall etmek gerekiyormu ? bu bilgleri de paylaşırsan bende geçeceğim dayanamıyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepAcidJzz

bendende bir öneri ; işlemi yapmadan önce sim kartınızı çıkartın ,kurulum yaparken sayaç tam %90 a geldiğinde çağrı geldi mecburen konuştum kapattım ve sayaç gitti bir süre bekledikten sonra baktım hareket yok ana menüye döndüm makina önce tutukluk yapmaya başladı sonra tamamen dondu , uzunca beklemeli bir resetten sonra normale döndü ve sim kartı çıkararak tekrar yeni baştan yaptım , şimdi herşey yolunda 1.1.3 ün tüm özellikleri çalışıyor yalnız tüm kurulu programlar silindi bende ve installerda daha önceden olan birçok program kayboldu sourcelerim filan onlarda silinmiş ,installer sanki yeni kurulmuş gibi nedense ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: DeepAcidJzz

evek haklısınız sim kart olmadan daha sağlıklı yapılır bu işlem.İnstaller bu yöntemle herkeste öyle oluyor bu normal sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

quote:

Orjinalden alıntı: DeepAcidJzz

evek haklısınız sim kart olmadan daha sağlıklı yapılır bu işlem.İnstaller bu yöntemle herkeste öyle oluyor bu normal sanırım.

Alıntıları Göster
    peki arkadaşlar 1.1.1'den direkt 1.1.3'e bu yöntemle yükselebilinir mi? konuyu açan arkadaş önce 1.1.2'ye yükseltin demiş ama bunu bi sorun çıkmasın diye mi yazmış yoksa bu illada gerekli mi? Deneyen bilen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

peki arkadaşlar 1.1.1'den direkt 1.1.3'e bu yöntemle yükselebilinir mi? konuyu açan arkadaş önce 1.1.2'ye yükseltin demiş ama bunu bi sorun çıkmasın diye mi yazmış yoksa bu illada gerekli mi? Deneyen bilen varmı?

Alıntıları Göster
    evet 112 ye geçmeniz lazım öncelikle

• quote:

Orijinalden alıntı: zorek

dostum selamlar,
    google maps locate me çalılıyormu sorunsuz? birde iword BSd subsystem gibi programlarıda uninstall etmek gerekiyormu ? bu bilgleri de paylaşırsan bende geçeceğim dayanamıyorum artık

Alıntıları Göster
    locate me çalışmaya çalışıyor dönüyor dönüyor ama bir türlü bulamıyor :) ama problem değil nasıl olsa aynı isimli alternatif bir program var o güzel çalışıyor , kurulum öncesinde ben hiçbirşeyi uninstall etmedim onunla ilgilide bir sorun yaşamadım , bence kurmayı düşünüyorsan kur şu ana kadar yaptığım en kolay update bu oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: mbs02

Alıntıları Göster
    ben yükledigimde eski programlar yüklü gözüküyordu ama ana ekranda yoktular bende tekrar 1.1.2 geçtim...

• quote:

Orijinalden alıntı: oldcurse

ben yükledigimde eski programlar yüklü gözüküyordu ama ana ekranda yoktular bende tekrar 1.1.2 geçtim...

Alıntıları Göster
    bu yeni olan versiyonda o sorun yok hepsi siliniyo zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm_Wind

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

hımm teşekkürler ben 1.1.1 kullanıyorum ve gayet memnunum. vaz geçtim ozaman bu 1.1.3'e geçmekten. eğer 1.1.1'den 1.1.2'ye de installerden geçmek mümkün olursa belki...

• quote:

Orijinalden alıntı: zorek

dostum selamlar,

Alıntıları Göster
    arkadasim sadece bsd subsystem kur okadar
    başka bişi kurmana gerek yok :)

bişi daha bi arkadaşimiz demiş

kurulum sirasinda sim kartini sök
    arama gelirse kitleniyormuşşş

quote:

Orjinalden alıntı: zorek

dostum selamlar,

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.