Şimdi Ara

COK ÖNEMLİ 1.1.3 GECMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUYUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hekimbaba

quote:

Orjinalden alıntı: xman958

quote:

Arkadaşlar sormayı unuttum. Bir program vardı fontları programları zil sesleri ni 8 gb lık hafızaya atmaya yaran yerini bileniniz varmı ben bulamadım ? :S

Pogramin adi Fix Disc Space

Hocam sourcesi nedir bu programın? Official 3 ünde ve birkaçında yok

Source:

hackthatphone.com
    hackthatphone.com – Just another WordPress site
    http://hackthatphone.com/1.xml

• beyler ıphone 16 gb 499 dolar 8gb 399 dolar olarak açıklanmış diyorlar bi sitede gördüm ama applenin resmi sitesi olmaya bilir eğer haber gerçekse ıphone alanlara soğuk duş etkisi yapcek ben 399 dolara ıphone almayı düşünüyorum sıfır bulursam alacam kızmayın bana inanın alanlara çok üzüldüm aynı şey benim başımada gelebilirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: apple_store

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: xman958

quote:

Arkadaşlar sormayı unuttum. Bir program vardı fontları programları zil sesleri ni 8 gb lık hafızaya atmaya yaran yerini bileniniz varmı ben bulamadım ? :S

Pogramin adi Fix Disc Space

Hocam sourcesi nedir bu programın? Official 3 ünde ve birkaçında yok

Source:

hackthatphone.com
    hackthatphone.com – Just another WordPress site
    http://hackthatphone.com/1.xml

Çok teşekkür ederim hocam makbule geçti

• Yokmu yardım edecek kimse.... Bir tek bende mi böyle bir problem oldu
    quote:

Orjinalden alıntı: neoty

Dediğiniz adımlarla tek tek telefonumu 1.1.3 yaptım ama hem telefonunun modem versiyonu değişti hemde ekranda usb kablo ve itunes logosu çıktı kaldı.altta da sadece emergengy call yazıyoo.nerde yanlışım var anlamadım.telefonumu önceden 1.1.2 olarak normak sim karttla kullanabiliyordum...
  • hekimbaba
    Rica ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm_Wind -- 5 Şubat 2008; 22:09:40 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Şu an arkadaşım Amerikada ve yarın dönüyor ama ben kendisine iphone 16 gb siparişi veremiyorum çünki muhtemelen veya kesin olarak 1.1.3 versiyonu olacağından Türkiye'de kullanma ihtimalim yok...Arkadaşlar yanlışım yok dimi Türkiye'de şu an itibarıyla kullanamayız iphone 16 gb'ı ???
  • doğru dedin dostum ama valla olurmu bilmemde daha iyi bilenler varsa daha doğru sölerler

restore edip 1.1.1 kurup baseband downgrander bir program var onla 1.1.3 versiyonda olan 04.03.13_G yi 04.01.13_G versiyona düşürüp 1.1.1 versiyon -1.1.2 versiyonda telefonu kolaylikla kullanir yada

bu yöntemle 1.1.3 versiyonacikar kullanirsin ama telefonunun modem kısmı 04.02.13_G olarak kalir :D

garanti vermiyorum sadece bi teori denenmemiştir :D

kendi telefonumu 1.1.3 yükselttim kazayla ve bu program sayesinde düzeltip yine burdaki gibi 1.1.3 yaptim modem düşük versiyonda kaldi tabiki
  • bu yöntemle 1.1.3 yükseltmiştim sonra itunes üzerinden 1.1.3 e upgrade yaptım ve ziphone ile kırdım ancak offical upgrade ile gelen 200mb lık dosya hala içinde bu dosyayı nası silebilirim.?
  • arkadaşlar bende 1,1,3 çıktım aama google maps çalışmıyor sadece harita var buna alternatif bir program varmı varsa ismi nedir sourcleride söylerseniz sevnirim şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.