Şimdi Ara

COK ÖNEMLİ 1.1.3 GECMEK İSTEYEN ARKADAŞLAR MUTLAKA OKUYUN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sorun olmadi

sadece denemek icin tekrardan sıfırladim 1.1.1 sonra 1.1.2 yaptim bide normal gectim

ikisindede sorun olmadi
    bikac program calişmadi
    sadece

tavsiyem 1.1.1. yap 1.1.2 gec sonra bişi kurmadan 1.1.3 gec sonra kurarsin programlari

quote:

Orjinalden alıntı: oldcurse

ben yükledigimde eski programlar yüklü gözüküyordu ama ana ekranda yoktular bende tekrar 1.1.2 geçtim...
  • Bir not:
    O seklide yapinca 1.1.3 te iken open ssh yukleyince telefon tekrar jailbreak moduna geri geliyor.
  • bu yontemle yani installerden 1.1.1 den 1.1.2 ye gecis varmı.
  • Bu yontemde;
    -Arayan kisinin ismi duzgun gozukuyormu(+90 lı kaydetmesekte)
    -Installer da herhangi bir problem varmı yuklerken takılma vb.
    -Mesajlarda isimler gozukuyomu?
    -Bende numaralar 0555 555 55 55 seklinde gozukuyor bu sekilde 1.1.3 e update edersem bu format silinirmi silinirse ne sekilde tekrar yuklerim?
    Aramadan sonra aktif yonlendirmeler var mesajı almamak icin forwardmsgfix programını yuklemistim 1.1.3 te bu sorun devam ediomu ediosa bunun icin bir program cıktımı? tesekkurler..
  • 1.1.3 e geçen arkadaşlar eski versiyona göre şarj süresi fark edilir derecede arttımı ?
  • arkadaşlar benim telefonum aldığımda 1.1.2 ydi ve turbosimle çalıştırıyorum bu yöntemle upgrade etsem çalıştırmaya devam edermiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: belmont

1.1.3 e geçen arkadaşlar eski versiyona göre şarj süresi fark edilir derecede arttımı ?

%15-20 kadar artti, ya da bana oyle geliyor olabilir. Hergun ayni surede konusmadigimiz icin tam anlasilamiyor.
  • 1.1.3 gecmenin tek cazip yani bu gibi gozukuyor ama oda cok fark edilmiyorsa 1.1.2 simdilik dursun

quote:

Orjinalden alıntı: xman958

quote:

Orjinalden alıntı: belmont

1.1.3 e geçen arkadaşlar eski versiyona göre şarj süresi fark edilir derecede arttımı ?

%15-20 kadar artti, ya da bana oyle geliyor olabilir. Hergun ayni surede konusmadigimiz icin tam anlasilamiyor.
  • Arkadaşlar herkese merhaba, Sizlerden bazı konularda bilgi ve öneri almak istiyorum;
    1-Bir arkadaşım bu ay içerisinde Amerikaya gidecek ve kendisinden bana bir iphone getirmesini isteyeceğim.Anladığım kadarıyla şu an satılan ürün "iphone 1.1.3"versiyonu ve 8 gb kapasiteli.Bunu doğrumu biliyorum??
    2-Eğer doğru biliyorsam yani benim için yeni satın alınacak cihaz bu ise, Türkiye'ye geldiğinde "şebeke-sinyal" alma konusunda sorun yaşayacakmıyım?? (Turkcell hat kullaıyorum)
    3-Eğer "şebeke-sinyal" alma konusunda iphone 1.1.3 8gb kutudan çıkmış haliyle sorun yaşayacaksam bunun çözümü mümkünmü?Yani sim kilidi kırılma işlemi yapılması gerekecekmi??
    4-Cihazı ingilizce kullanmayı düşünüyorum bu nedenle Türkçeye çevriliyormu onusunu şu an için sormuyorum.
    5-iphone 1.1.3 16 gb modelinin satışa sunulduğu doğrumu?
    6-Eğer bunlar yanlış ise, yeni alacağım iphone'u Türkiyede problemsiz kullanabilmek için arkadaşıma hangi versiyonu sipariş vermeliyim?
    Şimdiden yardımınız için teşekkür ederim, sorularımdaki acemiliğim için kusuruma bakmayın,cevaplarınızı bekliyorum benim için doğru karar vermede sizin yardımlarınız çok önemli

• 1.1.3 OTB suan icin kirilmadigini biliyorum , forumu takip et ciktiginda burda aciklanir. Yakinda kirilir ama kesin zaman belli degil , buarada yurt disindan alacagin cihazin burda kayit ettirme proseduru degisti (zorlasti) onuda bir incele sonradan sikintiya dusme
  • 1- Dogru
    2- Evet yasayacaksiniz
    3- Sun an icin cozumu mumkun degil
    4- Cevriliyor
    5- Hayir dogru degil
    6- Eger bulabilirse tercih sirasina gore 1.1.1, 1.1.2
  • Bu yontemde;
    1-Arayan kisinin ismi duzgun gozukuyormu(+90 lı kaydetmesekte)
    2-Installer da herhangi bir problem varmı yuklerken takılma vb.
    3-Mesajlarda isimler gozukuyomu?
    4-Bende numaralar 0555 555 55 55 seklinde gozukuyor bu sekilde 1.1.3 e update edersem bu format silinirmi silinirse ne sekilde tekrar yuklerim?
    5-Aramadan sonra aktif yonlendirmeler var mesajı almamak icin forwardmsgfix programını yuklemistim 1.1.3 te bu sorun devam ediomu ediosa bunun icin bir program cıktımı? tesekkurler..
  • cevaplar için çok teşekkürler.1.1.3 versiyonunun kullanıldığına dair bir çok bilgi okuyorum forumda.Burada bahsedilen 1.1.3 daha önceki bir versiyondan yükseltildiği için mi mümkün??bu durumda kutusundan 1.1.3 olarak çıkmış cihazlar için mi özellikle Türkiyede sorun çıkıyor.Ayrıca kaydettirme prosedürünün son durumu nedir açıklık getirebilirmisiiz?
  • Bu sorularima kimse cevap veremicekmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: dolmoyann

Bu yontemde;
    1-Arayan kisinin ismi duzgun gozukuyormu(+90 lı kaydetmesekte)
    2-Installer da herhangi bir problem varmı yuklerken takılma vb.
    3-Mesajlarda isimler gozukuyomu?
    4-Bende numaralar 0555 555 55 55 seklinde gozukuyor bu sekilde 1.1.3 e update edersem bu format silinirmi silinirse ne sekilde tekrar yuklerim?
    5-Aramadan sonra aktif yonlendirmeler var mesajı almamak icin forwardmsgfix programını yuklemistim 1.1.3 te bu sorun devam ediomu ediosa bunun icin bir program cıktımı? tesekkurler..

• 1-Evet
    2-Hayir
    3-Evet
    4-Hayir, Turkiye icin formati kendiniz dosya icinde belirlersiniz.
    5-Evet
  • Bende 1.1.3 e geçtim gayet güzel
  • Arkadaşlar sormayı unuttum. Bir program vardı fontları programları zil sesleri ni 8 gb lık hafızaya atmaya yaran yerini bileniniz varmı ben bulamadım ? :S
  • Dediğiniz adımlarla tek tek telefonumu 1.1.3 yaptım ama hem telefonunun modem versiyonu değişti hemde ekranda usb kablo ve itunes logosu çıktı kaldı.altta da sadece emergengy call yazıyoo.nerde yanlışım var anlamadım.telefonumu önceden 1.1.2 olarak normak sim karttla kullanabiliyordum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hekimbaba

Arkadaşlar sormayı unuttum. Bir program vardı fontları programları zil sesleri ni 8 gb lık hafızaya atmaya yaran yerini bileniniz varmı ben bulamadım ? :S

Pogramin adi Fix Disc Space
  • quote:

Orjinalden alıntı: xman958

quote:

Orjinalden alıntı: hekimbaba

Arkadaşlar sormayı unuttum. Bir program vardı fontları programları zil sesleri ni 8 gb lık hafızaya atmaya yaran yerini bileniniz varmı ben bulamadım ? :S

Pogramin adi Fix Disc Space

Hocam sourcesi nedir bu programın? Official 3 ünde ve birkaçında yok
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.