Şimdi Ara

MF EKLENDİ! MAX ÇEKİLEN SIRALAMALAR(2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
8
Favori
1.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel konu ama 100 binden 2 bine çekmek baya fantastikmiş (MF-4 için). Yani IMDB sitesine koysan böyle senaryolu bir filmi 10 üzerinden 10 alır
  • bunlar gerçek mi la
    100k dan 2k ya resmen inanamıyorum la
    mucize gibi
  • 1stwarrior kullanıcısına yanıt
    hocam o max hepsini doğru yaparsan full çekersen oluyor gördüğüm kadarıyla.
  • ya benim kendi fikrimce daha efsane cekmeler olur çünkü cok sansa yapan oldu ve puanlar gerçekten o sıralamalara ait değil herkesin birbiri arasında cok küçük puanlar var 2014de 100kdan 32kya cekiliyormus bence suan 100kdan cok daha iyisi yapılır mfden ben oyle düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkcb178 G kullanıcısına yanıt
    Hocam iki arkadaşın virgülden sonraki sayılar farklı diye aralarinda 10bin kişi fark olmuş.Yaşadık sanirim lys bizi bekler

• valla hocam bende çekilir diye düşünüyorum insallah yaparız

• quote:

Orijinalden alıntı: gkcb178

valla hocam bende çekilir diye düşünüyorum insallah yaparız

Amin kardeşim

• Arkadaşlar anladığım kadarıyla bunlar yapılmamış dereceler. Misal en üst sınır sınavdaki tüm soruları doğru işaretlediğin taktirde olabilecek sıralamayı gösteriyor. Yani 100.000 binden 4 bine çekmemiş ama diyor ki full yapınca böyle oluyormuş üst sınır budur bu dereceden daha iyisini yapamazsın.

Salim Ünsal geçen sene paylaşmıştı bunları yanılmıyorsam. Oda bir önceki seneye göre referans aldığına göre 2014 olmasıda beni doğruluyor. Her neyse ya çalışan kazanır beyler moral bozmayın yapıştırın
  • spacestone kullanıcısına yanıt
    Gençler yaptığınız yorumlara bir göz attım. Genel olarak konuyu doğru anlamış ve doğru yorumlamışsınız. Bu yılki YGS'nin yapısı ve sonuçlarından kaynaklı sebeplerle ilerleme ve gerilemenin daha keskin yaşanabileceği bir süreçtesiniz. Umutlarınızı canlı tutun. Max. sıralar belki afaki değerler ama ideal üst sınırdan daha fazlasını görebilme olasılığınız yüksek. Başarılar dilerim...
  • bir gaz geldi ya hedef tm 1 527 kdan 149 k ya kırık obp ile çekmek ygs çalısırkenki yaptıgım hataları yapmıcam lys calısırken inş olur.
  • Sıralamam 630 bin küsür Lys'den full çeksem 2k mı oluyor?
  • unsalim U kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkürler.Bu hazirladığınız tablolar gördüğünüz gibi hepimize umut oldu.Var olun

• TheDC kullanıcısına yanıt
    Evet kardeşim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.