Bildirim
MF EKLENDİ! MAX ÇEKİLEN SIRALAMALAR(2014)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Up -
Anlamadım biri açıklasın ideal alt sınır diyo adamın teki ygsde 0-5 bin arasına girip lysde 370K ya mı düşmüş? -
aynen hocam.adam çalışmamış düşmüş.ideal alt sınır ve üst sınır öğrencilerin yaptığı sıralamalar. -
Çok güzel olmuş kim yaptıysa tebrik ediyorum. -
Sayısal için olanı var mı -
Yüksek ihtimal sayısaldır o -
Up yorumları görelim -
Ekledim -
Dostum tam anlamadım ben biri açıklayabilirmi? -
Mesela ilk foto tmler için tmde 0-5 bin arasında yapanların içinde biri çok çalışmış 122.olmuş diğeri hiç çalışmamış salmış kendini 370k ya kadar düşmüş olay bu biri en fazla 122.olmuşken en kötüsü 370 k ya düşmüş yani , tabi bunu değiştirmek senin elinde istersen daha çok çalışır 120. olursun değişmicek kurallar değil yani -
Hocam üzerinde de yazıyor.İdeal alt ve üst sınır öğrencilerin gerçekten ulastıkları sıralamalar.Max üst sınır ise lys full veya cok az bir yanlışla yapılan sıralama.Ek bir bilgi vermek istiyorum.Dün hocalara geldik canlı yayını vardı.bir öğrencisi 2015 yilinda siralaması 1milyon iken(tm) 100bine çekmis.yani bu sıralamalardan biraz daha iyi bir sıralama elde etmek mümkün.Her şey sende bitiyor anlayacağın -
Allah maks üst sınır yapmayı nasip etsin amin. :Dquote:
Orijinalden alıntı: JrUnLucky
Dostum tam anlamadım ben biri açıklayabilirmi? -
Amin kardeşim,tek isteğim herkesin emeğinin karşılığını alması -
0 5 bine max 58 yazmış abi 20.olan adam full yapsa 58. Mi oluyo? -
quote:
Orijinalden alıntı: spacestone
Amin kardeşim,tek isteğim herkesin emeğinin karşılığını alması
İnşallah herkes hakettiğini alır. Beni en çok 3-4 puanla 10-15 bin atlama olayı üzüyor yani yapılan bir salakça hata belki kaç bin geriye atıyor insanı. İnşallah LYS'de bu durum düzelir gerçek bilenler soruları yapar istediği yerlere yerleşir. -
Aynen öyle.Biraz da yıla bağlı ama -
Ne demek aynen öyle ya adam ygsde 20. Obp 100 lys full 58 mi oluyo? -
Hocam iyi hoş da bu siralamalarin 2014 değil 2010 olması lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkez123 -- 26 Mart 2016; 14:49:51 > -
Hocam üzerinde acıklaması yazıyor
Benzer içerikler
- sınav senesi sevgili
- e devlet üzerinden üniversite kaydı silme
- turizm işletmeciliği mezunları yorumları
- 2008 oks sonuçları
- tek dereceli seçim nedir
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X