Şimdi Ara

MF3 14K SİVAS TIP-ZONGULDAK TIP-MEZUN HANGİSİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    inşallah kardeşim
  • daedlus kullanıcısına yanıt
    ne olacakmış ki kardeş bir bilgim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tıpcı_10

ne olacakmış ki kardeş bir bilgim yok

Okullar gittikçe daha da yüksek puan verecek,bizim gibi geçmişte devlet liselerinden mezun olanlar için kötü olacak daha da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daedlus kullanıcısına yanıt
    ha o anlamda evet kardeş dediğini anladım çok haklısın adaletsizlik ama yukarıda allah var kardeşim hayırlısı olsun kardeş
  • Zonguldak iyi bir seçim değil.Denizi olduğuna bakma leş gibi.İnsanı da iyi değil kanımca.

• FrkN67 F kullanıcısına yanıt
    kardeş zaten 2 seçeneğim var ya sivas ya zonguldak bakalım hayırlısı olsun teşekkürler
  • tabi ki sivas kardeşim. doğu misafirperverliğini de hissedersin ayrıca...
  • Vladimir Samsonov V kullanıcısına yanıt
    hayırlısı kardeş
  • up
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRONCLAD

Sanırım 14 bin felan sıralaman var, beimde mf3 14 bin ve ben sivas tıpı yazacağım büyük ihtimal.
    Geçen seneden bir arkadaşım gitmişti. İlk senesi bitti ve bana "giderken çok arada kaldım ama gerçekten çok memnunum tek sıkıntı kalacak yer" dedi ve zorluğunu sorduğumda "en boş senelerimden biri olmasına rağmen geçtim" demişti.
    Sıralaman gayet güzel, sivas da ki üni. köklü üni. sonuçta sistemi düzeni oturmuştur, pişman etmez diye düşünüyorum.

Dostum inan birle iki arasinda daglar kadar fark var.Ve bu sene birleri hic zorlamadilar ben sahidim yani cidden bu sene ballilardi.Eger siz hocalarla iyi gecinirseniz hocalar kolay sorar ki bu her sene olan bisi degil biz bu sene cok cektik(2.sinif).Hocalar cok zorladi yarinda final sinavi var sinifin yarisi bute kalabilir.Ayrica sisteni degistirmeye basliyolar gittikce zorlaniyor ama sen boslamazsan ilk seneyi rahat gecersin sonrasi sana kalmis :)

• up
  • up
  • up
  • up
  • Dostum foruma yeni katıldım ilk hareketim sana önerimi yazmak olacak :) . S;vas ta yaşıyorum ve sivas tıp a giden birçok tanıdığım abilerim ve ablalarım var hepsi gayet memnun ama tek sıkıntı kalacak yer biraz orada problem yaşarsın . Sakin ve güzel bir yer. Hakkında hayırlısı :)
  • tıpın üniversitesi olmaz kardeş yaz geç zonguldak iyidir kendine eziyet etme 1 sene daha boşu boşuna
  • ismaily465 kullanıcısına yanıt
    yardımın için çok sağol kardeş hayırlısı olsun
  • wills kullanıcısına yanıt
    eyvallah kardeş
  • Kaçırdığınız çok büyük bir nokta var. Zonguldak'da hazırlık var :) eğer sana ikiside eşit uzaklıktaysa Sivas iyidir..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.