Bildirim
Mf3 16kya çeker miyim yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Ne 16ksı 10 k ya çekersin -
Ya teşekkürler umarım öyle olur da burda o kadar çok fizik kimya ful mat 70+ gördüm ki kesin 30 bine geriliycem dedim çok korkuyorum şuan -
Matematik biraz düşük 15-18 arasında kalırsın -
Teşekkürler, herkes 2014 sonucu gibi olur diyo ama ben hiç inanmıyorum en gerçekçi tahmin senden geldi -
Up :( -
Puanza puanın kaç 2014 -
sıralamanı söylüyorum 12700-13200 arası -
Mf3 465 -
Matematik 15k altına izin vermez gibi ama teşekkürler tahmin için :) -
15k üstüne cıkarsan beni bul herkes 60-70 mat yaptı sanmıyosun dimi hocam -
Valla öyle sanıyorum, ondan korkuyorum zaten -
Yok hocam öyle bir şey. Hatta en güvendiğin şey o olsun bence. Tam tersi düşünüp kendi kendine stres yapıyorsun sanırım hocam sen. Eğer gerçek hayatta o kadar fazla mat neti olan olsaydı misliyle buraya yansırdı. Bu sene ne garip ki çok az 70+ gördüm trollerin bile gücü yetmedi bir noktadan sonra. -
Çok teşekkürler biraz rahatladım da ne bileyim burda gördüğüm en kötü matematik neti benimkinden 10-15 fazla olunca dedim gitti bu sene de -
Tahminim 14-15 bin civarı gelir hamda. Obp hafif geriye atabilir yalnız. Tıp gelir gibi ama hedefin eğer tıpsa. -
Evet tıp ama birkaç binle kaçacak gibi görünüyor :( teşekkürler bu arada tahmin için -
En kötü 13k diyorum. Gerileyecem demiş bi abartıyorsunuz ki ya deli oluyorum foruma benzin döküp yakasım geliyo her yeri cayır cayır. Vazgeçin su 2016 gibi gelecek ayaklarını -
Kardes senin bu dedigine gore 2016dan kotu gelecek. Sence oyle bi sinav miydi lysler veya ygs -
Mezun yılım emin ol hayatımda isteyeceğim son şey 2016dan kötü gelmesi, etrafımda yapan çok fazla insan var diye böyle söyledim -
Bana göre yoktu hatta 16yla karşılaştıramam bile ama forumda matematikte 70ler 65ler, fizik kimyada 30lar havada uçuşunca gerileyeceğimi düşünmeye başladım
Benzer içerikler
- galatasaray üniversitesi bilgisayar mühendisliği
- sorumluluk sınavı olan üniversiteye gidebilir mi 2024
- yurtta kalmak istemiyorum
- osmozda taşıyıcı protein kullanılır mı
- 2008 öncesi lise diploması sorgulama
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X