Aradakşlar merhaba. MF3'te sıralamam 20.000. Tercihlerime 18.000 ile alan yerlerden başlayacağım. 18.000 - 19.000 gelme ihtimali nedir acaba ? Şimdiden teşekkürler.
quote:Orijinalden alıntı: kabooom ne yazcağına bağlı galiba biraz ecza falansa gelebilir ama dişler düşmeyebilir hocam ilk etapta baktığımda bahçeşehir ve yeni yüzyıl ftr tam 20.000. medipol 19.000. eczayı gelir diye düşünüyorum hem kontenjan artışı hem yasa düşürür mutlaka. plase olarak da odyoloji yazmayı düşünüyorum İÜ'de. 21.900 sıralaması var o rahat gelir herhalde ?
quote:Orijinalden alıntı: thelastnight quote:Orijinalden alıntı: kabooom ne yazcağına bağlı galiba biraz ecza falansa gelebilir ama dişler düşmeyebilir hocam ilk etapta baktığımda bahçeşehir ve yeni yüzyıl ftr tam 20.000. medipol 19.000. eczayı gelir diye düşünüyorum hem kontenjan artışı hem yasa düşürür mutlaka. plase olarak da odyoloji yazmayı düşünüyorum İÜ'de. 21.900 sıralaması var o rahat gelir herhalde ? rahat gelir
quote:Orijinalden alıntı: kabooom quote:Orijinalden alıntı: thelastnight quote:Orijinalden alıntı: kabooom ne yazcağına bağlı galiba biraz ecza falansa gelebilir ama dişler düşmeyebilir hocam ilk etapta baktığımda bahçeşehir ve yeni yüzyıl ftr tam 20.000. medipol 19.000. eczayı gelir diye düşünüyorum hem kontenjan artışı hem yasa düşürür mutlaka. plase olarak da odyoloji yazmayı düşünüyorum İÜ'de. 21.900 sıralaması var o rahat gelir herhalde ? rahat gelir hocam çok sağolun. bakalım ftryi zorlayacağız.