quote:Orijinalden alıntı: tumer_116 dis veya ecza tutuyo dimi Eczacılık butun unıler de tutuyo da dis hiç tutmuyo, eczacılıga öldü dıyolar.
Bos konusuyorlar, ilac sektörü gibi eczacı da bitmez.Butun unv tutuyorsa en iyisini secin,gidin Tabi ilginiz varsa ve mutlu olacaksanız
İtu uzay ve itü molekuler bıyoloji arasında kaldım açıkcası amacım hazırlıkta, ygs-lys calısıp tıp kazanmak (gayette olabılır)
quote:Orijinalden alıntı: GereksizMan İtu uzay ve itü molekuler bıyoloji arasında kaldım açıkcası amacım hazırlıkta, ygs-lys calısıp tıp kazanmak (gayette olabılır) O zaman hic bi anlami kalmiyo ki sacma olur bence
quote:Orijinalden alıntı: Ruthlesss. quote:Orijinalden alıntı: GereksizMan İtu uzay ve itü molekuler bıyoloji arasında kaldım açıkcası amacım hazırlıkta, ygs-lys calısıp tıp kazanmak (gayette olabılır) O zaman hic bi anlami kalmiyo ki sacma olur bence Nasıl anlamı kalmıyo, tıpı kazanamassam bolumumde devam ederım,kazanırsam gıderım, dedıgınızı anlayamadım
quote:Orijinalden alıntı: Uche-Högh Universiteye yerlesirsen okul puaninin yarisini alirsin ki bu durumda kazanman cok zorlasir Kırılsa dahi kazanmak cok da olabılır. Hesapladım yapabılırım, benım sorum, ıtu uzay mı, ıtü molekuler bıyoloji mi
quote:Orijinalden alıntı: GereksizMan quote:Orijinalden alıntı: Ruthlesss. quote:Orijinalden alıntı: GereksizMan İtu uzay ve itü molekuler bıyoloji arasında kaldım açıkcası amacım hazırlıkta, ygs-lys calısıp tıp kazanmak (gayette olabılır) O zaman hic bi anlami kalmiyo ki sacma olur bence Nasıl anlamı kalmıyo, tıpı kazanamassam bolumumde devam ederım,kazanırsam gıderım, dedıgınızı anlayamadım Hazirlanmak icin hazirliga gireceksiniz sandim
quote:Orijinalden alıntı: vermallen bence o kadar zor değil yapan çok insan var Ben de oyle dusunuyorum
quote:Orijinalden alıntı: mezun60 Moleküler biyoloji yaz. Yaw iş sıkıntısı olur felan dıyolar, kafam karıştı
GereksizMan G kullanıcısına yanıt Ondan dedim zaten, seni ygs lys çalışmaya itecek bir güç. Kendini şartlandırmış olursun tıp için. Asıl neden: Sıralamam senden biraz kötü ve itü uzay ilk tercihim..
quote:Orijinalden alıntı: mezun60 Ondan dedim zaten, seni ygs lys çalışmaya itecek bir güç. Kendini şartlandırmış olursun tıp için. Asıl neden: Sıralamam senden biraz kötü ve itü uzay ilk tercihim.. İtü uzay yazsam, iş sıkıntısı var mıdırm zevklı mıdır