Şimdi Ara

MF3 6.7K//MF4 10K// Soru-Cevap// Tavsiye Konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
11
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye BOUN EE / İLK 100'DEN TAVSİYELER konusu açacaksın.. Konuya şeref getirmişsin şimdiden
  • JBrutüsü banlayan admin kim gelsin buraya çabuk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyvallah hocam dedigniz gibi hee gun cozmek lazjim mutlaka

• Hocam keşke bi mesajda yazsaydın hepsini.. Ben toplayarak cevap vereyim bu mesajda.

Mf3 için sosyal baya değerli ders sakın boşlamayın ben lys matta batırdığımı ygs sosyal ile toparladım zaten. Bi ygs sosyal neti 0.7 bi lys mat neti 0.9 getiriyor mf3 lere. Sosyalim 35-4 tü.

Felsefe için öyle çalışmaya gerek yok denemeden denemeye cöz ve bir tane kavramların anlatildigi nottan calissan yeter bana dershanem vermişti onu son hafta okudum tekrar ettim girdim. Din keza öyle.

Coğrafya için haritalara kas. Çöller haritası,akdeniz iklim bölgelerinin haritası gibi gibi. Evrensel iletişimin sosyal bölüm denemeleri vardı onu çözdüm. Bir de çıkmışları mutlaka çöz. Soru tipine aşinalık olsun. Tarih kolay ders ekstra bişey yapmana gerek yok ygs için.

Geo için dediklerinden 2 tanesi yeter 3'ünü çözmeye vaktin kalmaz zaten. Aslında ikisini bitirmen de cok zor olur bence. Birini hallet sonra vaktin kalırsa ikiye bakarsın.

Biyo için palme tek başına yetmez asel ve limite de bak mutlaka. Biyo tekrar işi sık sık tekrar et dostum.

Her gün paragraf dalgasına pek inanmıyorum hocam yani cok vasat değilsen 30-35 arasında çıkarıyorsan bence gereksiz. 15 gibi bir türkce gelmedikçe fark ettireceğini düşünmüyorum türkcenin.

Fizik için cözebildigin kadar kaynak cöz yayın denizi öneririm. Sarmal Frekans denemelerinin fizik soruları da güzeldi. Palme iyidir. Esenden uzak dur

• Brutusun devri kapandı ya ban yedikten sonra üstad yeni hesap yeni nick artık
  • Hocam nereyi yazdın merak ettımde??

• Aimless_x A kullanıcısına yanıt
    10 sn dd nick değişti xd ben bancınla ormanda yapmıştım geri almışlar

• Opeth hocam diyorsa bi bildiği vardır. Önceliginiz asel olsun
  • sayısal dersleri nasıl yaptın bu dersler için kitap önerin varmı özellikle matematik

• denizakkar7 D kullanıcısına yanıt
    Eskişehir olacak umarım
  • Kardeş mat fizik kimya olarak hangi konu anlatımlı kitabi kullandin hangisi sana yardımcı oldu lütfen anlat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alokinez kullanıcısına yanıt
    Mat: 345-Karekök-Fem-Apotemi
    Fizik: Yayın denizi-palme
    Biyo: Asel-Palme-Limit
    Kimya: Palme- Organik için orbital yayınları.

Matta batırdım çünkü cok konuyu ygs sonrasına bıraktım sakın o hataya düşme hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aimless_x -- 31 Temmuz 2017; 21:10:58 >
  • ro0ot kullanıcısına yanıt
    Mat için konu anlatım istiyorsan fem iyidir. Ama konu anlatım için video vs izleyip apoteminin fasiküllerini öneririm.. Konu anlatım pek iş görmez matematikte bence. Daha cok pratik kısmına odaklan. Fizik için palme k.a kullandım. Meb kitaplarını da mutlaka oku işe yarar şeyler çıkıyor çünkü. Kimya Palme kullan hocam mutlaka 30'ladım bu sene. Kolaydı nitekim her sene olduğundan bi nebze daha kolaydı organikler de kolay çıkınca. Organik için ise puan ve orbital yayınlarını öneririm. Palme organik soru bankası da cok iyidir.
  • Fem dediğiniz kosb mu yoksa simetri mi? bi de organik için çap yayınlarını da öneriyorlar siz kullandınız mı onu da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ro0ot -- 31 Temmuz 2017; 21:18:46 >
    Konu anlatım için simetri. KOSB kullanmadım. Çap da iyiymiş diye duydum fakat kullanmadım. Kullananlar oldukça memnundu.
  • Up

• Aimless_x A kullanıcısına yanıt
    okyanus yayınları matematik nasıldır hocam

• alokinez kullanıcısına yanıt
    Kullanmadım ama hocam kullanan da tanımıyorum pek. Genelde apotemi-metin-345-karekök gibi yayınlar daha öncelikli mat için bana kalırsa
  • Son soru hocam geo için k.a lazım kullandığınız varsa hangisinden memnun kaldınız?

K.A kullanmadım ama hocam simetri yine iyi bana kalırsa. Ama geometri de izlemek önemli hocam görme meselesi dediğimiz olay o kuralları kitaptan calismaktansa soruyu çözemeyip hocaya çözdürürken öğrenmek cok daha yararlı bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.