Şimdi Ara

MF3 6.7K//MF4 10K// Soru-Cevap// Tavsiye Konusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
11
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıralamam kimisi için yetersiz gelebilir.Forumda benden cok daha iyi arkadaşlar da var ama kendimce 1 senede yaşadıklarıma dayanarak bu sene hazırlanacak mezun ya da 12 arkadaşlara yardımcı olmak istedim sorularınızı yazabilirsiniz dostlar

• Rez aliyim sorarim!!!
  • batgem6 kullanıcısına yanıt
    25-5 bitki sevmezdim hiç bitkileri yanlış yaptım zaten Sistemler dahil ygsden önce bitirmiştim lys biyolojiyi ama ne kadar bitirmiş olsan da unutuyorsun.. Bol bol tekrar et limit yayınlarının soru bankası el kitabı vs öneririm. Palme iyidir. Asel kullanmadım ama arkadaşlarımda gördüğüm üzere güzel o da. Ama söyle sakın ygs'den sonra cok konu bırakma biyo için.. Sistemlere kadar en az bitmiş olsun ama sistemleri ygs'den önce bitirmeni tavsiye ederim. Bi fasikül alıp lys'den önce hızlıca tekrar eder temizlersin rahatça
  • hocam ss var mı acaba ilk defa bu kadar ucurum gördum
  • Mat 50 net hocam Atarım tercih sonucumla beraber
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutus Is Back

25-5 bitki sevmezdim hiç bitkileri yanlış yaptım zaten Sistemler dahil ygsden önce bitirmiştim lys biyolojiyi ama ne kadar bitirmiş olsan da unutuyorsun.. Bol bol tekrar et limit yayınlarının soru bankası el kitabı vs öneririm. Palme iyidir. Asel kullanmadım ama arkadaşlarımda gördüğüm üzere güzel o da. Ama söyle sakın ygs'den sonra cok konu bırakma biyo için.. Sistemlere kadar en az bitmiş olsun ama sistemleri ygs'den önce bitirmeni tavsiye ederim. Bi fasikül alıp lys'den önce hızlıca tekrar eder temizlersin rahatça

Kalıtım soru kaçırılmayacak şekilde nasıl halledilmeli?

• Ss atmazsada ben kefilim hocam mat neti kötüydü ondan oldu
  • Fizik geo kaynak ve çalısma stilin nasildi ?
  • quote:

Mat 50 net hocam Atarım tercih sonucumla beraber

vay be 50 netle 6700 helal olsun yine de hocam digerleri de sizin kadar fen yapamamistir ygs kaç acaba?
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    Kalıtım cidden derya aslında hani o kadar cesitli sorusu var ki. Krosing over görülme olasılıklı sorusundan tut öncüllü sorusuna kadar.. Ama ÖSYM o kadar zorlamıyor aslına bakarsan hani ezberlemekten ziyade soruları olayın temel kopma noktaları var oralara dikkat etmek lazım.. Biyolojicin iyi ise zaten kolayca halledersin.. Zaten ekstra zor bir soru gelirse öğrencilerin büyük çoğunluğu patlar.. Ve kalıtım için sık sık soru cöz farklı soru tiplerini özellikle tekrarla. Özellikle öncüllü sorulara bak daha cok öncüllü soruyorlar çünkü
  • Hocam biyolojide kesin çözmemiz gereken soru bankaları nelerdir?
  • 6700 o da yerimde kaldım zaten hocam mf4 2.5k geri attı tabi mattan dolayı
  • Ygs de sosyali nasıl hallettin ve ygs mat için 345 ve karekök yeterlimidir
  • Hocam geo için fem simetri lys birey b gelişim ve karekök lys çözmek yeterli olurmu
  • Ygs biyo için palme ile full çıkarılabilirmi lys biyo için hangi kitaplar çözülmelidir
  • Ygs fizik için palme yeterli olurmu ve bir tane daha kaynak çözülmelimi lys fizik için hangi yayınlsr çözülmelidir
  • Türkçeye ne zman çalışmaya başladın hergün paragraf çözülmesi gerekirmi
  • quote:

Bende asel de vardı limit de. El kitabı olarak asel>>>>>>>>>>>>>limit.

• Ygs de sosyalleri ne kadar kala çalıştın ne kadar netin var ve son 2 ay kala el kitaplarından çalışılsa 25 üstü yapılabilirmi
  • Genius. kullanıcısına yanıt
    Bence sınav döneminin en sıkıntılı iki dersi fizik ile geo çünkü istediğin kadar çalış onların insafına kalıyorsun. ÖSYM cidden özgün işler yapıyor bu iki derste özellikle geometri de. Şimdi geo için herkesin söyleyeceği Karekök Lys Geo cok geliştirir ama cok da zordur hele son testleri terletir. Birey B var eski olan o da iyidir bi ara çözmeyi denedim ama bana bi iki beden büyük geldi. Fakat geonun asıl olayı düzenli çözmek bi gün 250 geo çözeceğine günde 20 şer soru cöz daha yararlı daha faydalı olur kesinlikle. Ve 345 denemelerini cöz. Soru tipi olarak anımsatıyor ösymyi.

Fizik için beleş konular var cidden modern fizik ezberleyip gireceksin direk cok da olayı yok.. Ama son haftaya bırakırsan cidden çile olacak konu. Fizik için yayın denizi öneririm sözel ve öncüllü sorularından dolayı. Meb kitaplarını kesinlikle oku salak salak şeyler sorulabiliyor çünkü. 24-5 yaptım fiziği az çok diyebileceklerim bunlar. Mekanik olsun Momentum olsun bu gibi konular da sakın aşırı işlemli sorularla ugrasma. Esen yayınları çöpüyle uğraşma mesela sadece sayısal ağırlıklı soruları döşüyorlar. Artık ÖSYM o devri kapattı. Son iki senenin lys/ygs fizik sorularına bak hangisinde aşırı işlemli soru var. Ya da cok zor mekanik/basit makine sorusu. Olabildigince sözel ve modern gibi konularda ezberlemekten başka çaren yok.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.