Şimdi Ara

Mf3 icin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mat 36 geo 18 fizik 20 kimya 17 biyoloji 21
    Ygs dercem 22 bin, lys'de 15 bin istiyorum.
    Az once deneme yaptim moralim baya dustu. İkinci yilim ve bir ay gibi kisa bir sure kalmis ne yapabilirim onerileriniz var mi?

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efsane michael -- 4 Mayıs 2015; 15:08:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boş ver üzülmeye değmez. Seneye daha iyi hazırlanırsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimys biyo 25 üstü sabitle... Her anı iyi değerlendir

• efsane michael E kullanıcısına yanıt
    İlk başta hedefini daha yüksek tut.
    Hepsinden birer konu anlatımlı kitap bitirmediysen bitir. LYS'de konuya çok iyi hakim olman lazım biliyorsun. Bitirdiysen de soru bankaları bölüm denemeleri çöz. Bi de 3 hamlede LYS veya 4×4 Son Prova gibi kitaplar var sınava 2-3 hafta kala onları bitir ilk 10 bine girmemen için sebep kalmaz. Okul puanın iyiyse daha da çekebilirsin.

• Olumlu mesajiniz icin tesekkurler.
    Mat adina eseni bitirdim sayilir simdi de karekokten karmasik sayi, toplam-carpim, logaritma, turev, integrali cozmeyi planliyorum. Dogru olur mu sizce?

• efsane michael E kullanıcısına yanıt
    Güzel olur kardeşim ama hızlı halletmen lazım vakit az kaldı fizin kimya biyoloji ye de ayar çek bir an evvel o konuları 1-2 günde bitirebilirsin gerçi karekök ama mezunsan sık kendini fizik kimya biyoloji tekrar et test çoz hemen inşallah hedefine ulaşırsın ve senin için de hayırlı olur.

• karekök türev integrali bitirmen en az 10 gününü alır söyleyeyim yapamadığın soruları çözdürmen onları tekrar etmen vs. tabi bu senin hızınada bağlı 70 test var 2 konuda toplam günde 10 test çözsen 7 günde biter yapamadığın soruları çözdüreceksin, büyük ihtimalle aralıklarla çözdürürsün sonra onları tekrar edeceksin çok rahat 10 gününü alır...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bau tıp hakkinda yorumlariniz?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 gunde toplam-carpim, logaritma ve karmasik sayiyi bitirmisim. uzerine deneme de cozdum turev alma kurallarini ve integrali bitirsem tamamdir. turevin yorumunu baya iyi cozuyorum orayi atlarim sanirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.