Bildirim
BIr kiz icin hangisi daha iyidir?bogazici kimya muh ve itu endustri
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Boğaziçi Kimya Mühendisliği özellikle kızlar için
Eğer MF sıralaman 9.000 altı ise ve Kimya'dan nefret etmiyorsan ; Boğaziçi Kimya Müh tercih et -
quote:
Orijinalden alıntı: HUSAMET
Boğaziçi Kimya Mühendisliği özellikle kızlar için
Eğer MF sıralaman 9.000 altı ise ve Kimya'dan nefret etmiyorsan ; Boğaziçi Kimya Müh tercih et
Kimyayi severim ama zor bir bolum ya o celdiriyor bir de kiz erkek ayrimi olmaz aslinda meslek isinde o yuzden onyargili olmak da istemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boğaziçi hazırlık KALMA oranı yüzde 70 öncd bunu bil,bizim ytü hazırlıkta hoca boğaziçi kimya müh okuyodu ing hazırlıgı 2 senede geçemedi okulu bıraktı ingilizce ögrt yöneldi şimdi hazırlıkta hoca sonun aynı olmasın:)
Kimya muhendisligi okuyan birisi bana kimyayla alakali hicbir sey yapmiyoruz neredeyse demisti. Sadece adinda yaziyor diyordu. Ayrica cok fazla mezun ve issizlik olan bir bolum deniyor internette.
Benim de iki yer tutuyor ben endustri yazicam sanirim. Bogazici mezunu olmak guzel bir duygu olsa da tam arastirma yapmadan kimya muh yazma derim.
quote:
Orijinalden alıntı: huytergan
Boğaziçi hazırlık KALMA oranı yüzde 70 öncd bunu bil,bizim ytü hazırlıkta hoca boğaziçi kimya müh okuyodu ing hazırlıgı 2 senede geçemedi okulu bıraktı ingilizce ögrt yöneldi şimdi hazırlıkta hoca sonun aynı olmasın:)
Ingilizcede sikinti yasayacagimi sanmiyorum tam tersi iyi bir dil egitimi almak daha onemli
Kimse ünide aldığı hazırlık eğitimiyle bülbül gibi ingilizce konusabilme seviyesine ulaşamaz hele bi git de anlarsın derdinin sadece muafiyet sınavını geçmek olacağını ..
Boğaziçi Hazırlık'ta kalma oranı %70 mi :)
Bunu nerden çıkardın ?
Geçen sene kardeşim için tanıtım günlerine gittiğimizde , Haziran'da (İlk sınavda) Hazırlık geçme oranı %92 demişlerid Boğaziçi Üniv yetkilileri..
En iyisi siz tanıtım günlerine gidin ve yetkililere bu seneki tam oranı sorun, böyle atmasyon bilgilerle kafanızı karıştırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HUSAMET -- 3 Temmuz 2015; 14:14:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: huytergan
Kimse ünide aldığı hazırlık eğitimiyle bülbül gibi ingilizce konusabilme seviyesine ulaşamaz hele bi git de anlarsın derdinin sadece muafiyet sınavını geçmek olacağını ..
Bülbül gibi konusur demiyorum ama iyi bir egitimin ustune kendini gelistirirsen cok iyi olur.hazirlikta kalan yaz kursuna gidiyormus bir sekilde hallolur diye dusunuyorum lisede de hazirlik okudum 0dan ingilizce ogrenmicem sonucta.sadece bölüm secemiyorum suan
Kimya seviyorsanız hiç düşünmeyin
Boğaziçi 150 yıldır Boğaziçi :) -
quote:
Orijinalden alıntı: HUSAMET
Boğaziçi Hazırlık'ta kalma oranı %70 mi :)
Bunu nerden çıkardın ?
Geçen sene kardeşim için tanıtım günlerine gittiğimizde , Haziran'da (İlk sınavda) Hazırlık geçme oranı %92 demişlerid Boğaziçi Üniv yetkilileri..
En iyisi siz tanıtım günlerine gidin ve yetkililere bu seneki tam oranı sorun, böyle atmasyon bilgilerle kafanızı karıştırmayın
Hazirligi atlamaktan ziyada egitimi daha cok onemsiyorum simdi itüye gittim herkes ordan memnunum diyor ama ingilizce egitimi kotu diye duydum bir de bogazici ortami daha cazip
sen geçen seneden bahsediyosun ben bu seneden , bilmediğini kabullenememen yüzünden benim söylediklerim atmasyon olarak algılanabilir
Ya bilmeden konuşmayın kimya ile kimya mühendisi aynı şey değildir.Kimya seviyorsan oku diyorlar git oku bakalım ne kadar kimya varmış içinde -
quote:
Orijinalden alıntı: G. House
Ya bilmeden konuşmayın kimya ile kimya mühendisi aynı şey değildir.Kimya seviyorsan oku diyorlar git oku bakalım ne kadar kimya varmış içinde
Itu endustri mi boun kimya muh mi desem ne derdiniz
quote:
Orijinalden alıntı: hanife23456
quote:
Orijinalden alıntı: G. House
Ya bilmeden konuşmayın kimya ile kimya mühendisi aynı şey değildir.Kimya seviyorsan oku diyorlar git oku bakalım ne kadar kimya varmış içinde
Itu endustri mi boun kimya muh mi desem ne derdiniz
Türkiyede kalmayı planlıyorsan itü daha iyi olur çünkü bu ülkede üretim yok bu yüzden kimya mühendisine ihtiyaç da çok yok,yılda diyelim 1000 tane kaliteli pozisyonda bilgisayar eem end iş imkanı varken kimya müh bu 50-60 dır kaldı ki ha dersen ben yurt dışı istiyorum ama o zaman kimya mühendisliğine yönel derim ama şunu unutma kimya mühendisliğinin diğer adı üretim mühendisliğidir ona göre bi düşün git derslerine bak.Kimya mühendisi fiziktir matematiktir kimya değildir.
-
Itu endustri iyidir ya, bizim bolumden de oraya gecenlet olmustu vardir bir bildikleri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X