Şimdi Ara

Okudugu donemde finalsiz de gecen saglam bir tıp mezunuyla konustum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Efendim yok kadavra sayısı yok prof sayısı yok cart yok curt parametreleri tıp sürecinde önemsizmiş. Bazı sözde kaliteli üniversitelerde(hacettepe mesela) tus hazırlığı için son sene cagirmadiklari icin hastanede berbat isler yuruttuklerini soyluyor. Zor üniversite kavramı gerçekten varmış. Tıp okuyanların cogunlugu antidepresan kullanıyormus harbiden. Nereden mezun oldugunun cok bir onemi de yokmus.

Bu arada finalsiz gecmek iyi bir basariymis gibi yazdim da harbiden büyük bir basarı mı cunku bir arkadasim allahsiz gibi calismis demisti finalsiz gecenler icin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ++++ kesinlikle katılıyorum, ben 30+ senelik bi tiptayim bolca kadavra var ama bu degerlendirme ölcütü degil bence de.

edit: ben antidepresan olarak single malt kullaniorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beymen müdavimi -- 20 Temmuz 2023; 23:50:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @beymen müdavimi hocam bana sözün vardı sınavdan sonra yardım edecektin bekliyorum ozelden yazıyorum sımdı

• ne okursan oku günü gününe düzenli çalışıp, final dönemi sağlam yardırırsan her bölümde başarılı olursun. tüm sene yatıp sınav zamanları kasan tayfa ya kalıyor ya da kafayı yiyip ucu ucuna geçiyor. Lisans ne kadar zorlayabilir ki?

• hayır ben zaten düzenli çalışmak istiyorum ama kayseri ile ilgili bir olay anlattı herkes kolay diye yazıyormuş sonrasında okulun adı çıktığı için sistemlerini değiştirmişler zorlaşmış. En son maraş sütçü imama geçtikten sonra ortalaması bir hayli artmış aynı tempoyla. Demek ki daha rahat olduğu bir gerçek.

• Tamam dostum o zaman işbu kişilere nadiren kadavra gördükleri, bir mikroskobu iki kişi kullandıkları fakültelerinde başarılar. Tabii ki insanın kendini geliştirmeye çalışması çok önemli ama Allah için çocuk mu kandırıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kadavra falan filan muhabbeti bazı arkadaşlar çok çok abartıyor tamam da önemli yine de eğer sıralaman yetiyorsa da bu tarz imkanları sağlam bşr yere git yani mantıken elde daha iyi bir seçenek varken niye kötüsüne gidersin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tıbbı kutuplaştırmak neden? hepimiz kardeş değil miyiz?

ayrıca konu sahibi tüm tıpçılara abuk sabuk laflar etti zamanında hatırlatayım.

• yok biz bi tarafimizdan uyduruyoduk zor üniversite kavramini te allam ya gercekten varmis diyo

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tıp okuyorum ve antideprasan gibi psikiyatrik ilaçların hiçbirini almadım ve çevremde de yok koca bir yalan bu

• noobodynow kullanıcısına yanıt

Uyduramaz mısın aga şuraya kafamdan bir ton şey sallayabilirim yani buraya güvenecek miyim şak diye ? Fikir alırım sonrasında gerçek hayattaki tecrübelilerle değerlendiririm. Buraya hop diye güvenen var mı allah aşkına ben dahi trollüm şu forumda... Kıçınızdan uydurdunuz demiyorum kıçınızdan uydurabilirsiniz diyorum bu kadar.

• Günde 3-4 saatle ortalamam 3.80larda abarttigini düşünüyorum

6yilin ortalaması 3.99 olan arkadaş da fazla çalışmadığını söylüyor bu ortalama yapmak ile çalışmayı çok fazla karisitiriyorsunuz

• hacettepeye sözde kaliteli demene patladım

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Ben değil diyen kişinin dediklerini aktardım... Ayrıca arkasında da duruyor sözde kaliteli diye. Çalıştığı yerde en tecrübesiz ve kalitesiz işleri yapanların istanbuldan gelenlerin olduğunu söylüyor. Hacettepe de bir örnek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE13D639 -- 21 Temmuz 2023; 10:19:51 >
  • Kadavra sayısı böldü ve bol bol pratik yapma fırsatı bulduk ve diseksiyon yapma imkanı bulduk

Maketlerle çalışmak var bir de kadavra üzerinde çalışıp diseksiyon yapmak var

Belki de anatomimin saglamligini bunlara borçluyum bu konuda da çok abartmissin

Kadavrasi bol olan yerlere gidin

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

Sizinle onun farkı ne hocam çalışmak değilse ? gercı arada cok az fark varmıs 3 olan biri diyeyim daha duzgun bır soru olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1EE13D639 -- 21 Temmuz 2023; 10:24:32 >
  • Kadavra elbette önemli ama olmazsa olmaz değil.normalde kasları görürken kadavra göstereceklerdi ama deprem yüzünden online olunca kadavra görmeden kasları bitirdik ve kadavra görmememize rağmen çok da iyi kavradık ve ben 1 sene boyunca yalnız 1 defa kadavra gördüm o da tesadüfen diseksiyon odasının yanından geçerken kadavrayla uğraştıklarını gördüm hocaların ben de dayanamayıp gittim baktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi damakcatlatan -- 21 Temmuz 2023; 10:37:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Sözlü sınavlar harici okula gelmeden geçenler kadavra mı görüyor

• bizde sözlü yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.