Şimdi Ara

MF3-MF4 tercihlerim (YENİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    17. Namık Kemal Tıp 9750
    18. Düzce Tıp 9900
    19. Zonguldak Tıp 10.300
    20. Hacettepe Diş 10.500
    21. Çapa Diş 11.000
    22. Ankara Diş 11.300
    23.Ege Diş 11.500
    24.İTÜ Endüstri Müh. 8600
    25. İTÜ Uçak Müh. 10.000
    26. İTÜ İşletme Müh. 10.500

İlk 15 uçuk tercihler biraz hiç yazmadım.

MF3 9961
    MF4 8593

Neresi gelir? Tekirdağ Namık Kemal tıp şansım nedir? Mühendislikler ölü tercih oldu biraz ama sağlık sektörü istiyorum nolur nolmaz diye kendime yakın bölümleri yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xyz41 -- 11 Ağustos 2012; 17:25:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 17. ya da 18. tercihiniz gelir diyorum.
  • namik kemal tip gelme olasiligi yuksek daha on siralardaki tiplar ve muhendisliklerde artan kontenjan sebebiyle.
    tm den siralamaniz kacti acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trabzon da gelme ihtimali var.Tam gün yasası insanları biraz soğuttu tıptan,700 kişilik düşme olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: dierube

namik kemal tip gelme olasiligi yuksek daha on siralardaki tiplar ve muhendisliklerde artan kontenjan sebebiyle.

TM1 7XXX
    TM2 8XXX
    TM3 9XXX

Küsüratları tam hatırlamıyorum ama önemliyse bakabilirim.Edebiyat 36d 14y falandı Coğrafya 12d 9y.Mat-geo sınavı ve YGS derecesi kurtardı diyebilirim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz41

quote:

Orijinalden alıntı: dierube

namik kemal tip gelme olasiligi yuksek daha on siralardaki tiplar ve muhendisliklerde artan kontenjan sebebiyle.

TM1 7XXX
    TM2 8XXX
    TM3 9XXX

Küsüratları tam hatırlamıyorum ama önemliyse bakabilirim.Edebiyat 36d 14y falandı Coğrafya 12d 9y.Mat-geo sınavı ve YGS derecesi kurtardı diyebilirim :)

tesekkurler siralamanin bu kismi yeterli. ilk 10 binde olup da tercih yapmamis bir sayisalci daha olmasina cok sevindim:) insallah istedigin yer gelir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayırlı olsun namık kemal tekirdağ tıp :) meslektaş sayılırız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20k sıralama tavsiye
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uğur71

trabzon da gelme ihtimali var.Tam gün yasası insanları biraz soğuttu tıptan,700 kişilik düşme olabilir.

Trabzon'a pek ihtimal vermiyorum gelirse güzel olur çok istediğim bir şehir değildi uzak olması sebebiyle ama 2 arkadaşım var 12. Sınıfta kazanan ve eğitiminin iyi olması nedeniyle Trabzonda okumak isterim bakalım :) 2010'dan 2011'e ciddi bir sıralama düşüşü oldu bu sene de o kadar olur mu bilmem

• quote:

quote:

trabzon da gelme ihtimali var.Tam gün yasası insanları biraz soğuttu tıptan,700 kişilik düşme olabilir.

Trabzon'a pek ihtimal vermiyorum gelirse güzel olur çok istediğim bir şehir değildi uzak olması sebebiyle ama 2 arkadaşım var 12. Sınıfta kazanan ve eğitiminin iyi olması nedeniyle Trabzonda okumak isterim bakalım :) 2010'dan 2011'e ciddi bir sıralama düşüşü oldu bu sene de o kadar olur mu bilmem

bu sene tıp için en az 300 düşüş bekleniyor bu 1000 de olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemussels

quote:

quote:

Yani mühendislikler yükselecekmi diyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

quote:

Orijinalden alıntı: bluemussels

quote:

quote:

Yani mühendislikler yükselecekmi diyosun ?

yüksek yerler yükselebilir tabi ama yinede belli olmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.