Bildirim
20k sıralama tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ctis %50 -
20000 de düzgün mühendislik olduğunu düşünmüyorum çok idealist değilsen tıp yaz. Üniversite olarak da bölümü ingilizce okur musun okumaz mısın ona cevap verebilirsen daha net tavsiye verebilirim. -
hiç farketmez tek önemsediğim güzel bi şehir istanbulda tam burslu tavsiye eder msinz deprem kontenjanım da var -
Deprem kontenjanın varsa onun sıralamaları farklı oluyor yökatlastan araştırman lazım. -
deprem bölgesinde yazmayı düşünmüyorum özellerde de var ek kontenjan bildiginiz iyi var mı özel 17 k falan olanlar gelebilir kontenjandan dolayı özel yazılır mı istanbulda asış sorun bu -
Haliç, Üsküdar, Beykent falan geliyor ama ben tavsiye etmem evinize yakın bi şehirde tıp okumak daha mantıklı bence -
Özel tıp hakkında bilgim 0 ama özellikle İstanbul'daki özeller dışardan bakınca itici geliyor bana -
var mı bilgisi olan özel tıp nasıl olur veya başka mantıklı neresi var -
hocam bu 17-18 k alanlar vs gelir diye tahmin ediyorum deprem kont dan öyle olursa baya yer geliyor ne diyorsunuz yakın yer istemiyorum pek istanbul hep hayalimdi -
Peki özele paranız yeter mi %50 burslu bölümlere falan gidebilme imkanınız var mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah1928 -- 17 Temmuz 2024; 22:23:31 > -
İstanbul'daki özeller yerine köklü perifer tıp seçmen daha mantıklı bence
-
yok hocam hiç o durumlar yok ya maalesef -
hangi tıpı tavsiye edersiniz -
Kırıkkale,Sivas,Bolu,Tekirdağ buraları iyi diye duydum bolu hariç diğerlerinin akreditesi var.İstanbuldaki o sıralamalarda olan özeller okunmaz diyolar Kafkas bile daha iyi diyolardı eğitim kalitesi hastane fln olarak
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X