Bildirim
MF3 SIRALAMAM 13100 İSTEDİGİM TIP DA 13100 GELME İHTİMALİ ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla kardeş ben de 12.700 ile Tekirdağ yazdım ama korkuyorum yükselecek diye. İçimden bi ses yükselecek 12.400 civarı kapatacak diyor umarım yanılırım... -
quote:
Orijinalden alıntı: kullanilmamis nick
Valla kardeş ben de 12.700 ile Tekirdağ yazdım ama korkuyorum yükselecek diye. İçimden bi ses yükselecek 12.400 civarı kapatacak diyor umarım yanılırım...
2011 den itibaren düşüş vardı 2012 de 9k ile 2013 de 13k ile kapatmış yani kontenjanlarda arttı deniliyo ne olur acep -
up up upquote:
Orijinalden alıntı: lionheart03quote:
Valla kardeş ben de 12.700 ile Tekirdağ yazdım ama korkuyorum yükselecek diye. İçimden bi ses yükselecek 12.400 civarı kapatacak diyor umarım yanılırım...
2011 den itibaren düşüş vardı 2012 de 9k ile 2013 de 13k ile kapatmış yani kontenjanlarda arttı deniliyo ne olur acep
Alıntıları Göster -
Kontenjanlar ve seçenekler artıyor gün geçtikçe. Gelme ihtimali fazla ama bir alt tercihin de gelebilir.quote:
Orijinalden alıntı: lionheart03
up up up
Alıntıları Göster -
namık kemal tıbı ben de yazdım. 13012.yim.quote:
up up up
Alıntıları Göster -
Bu sene artış çok olmadığından çok fazla gerilemez diyorum ben ama müh. talebine de çok bağlı. Inşallah gireriz çok sevdimgibi ben. -
Up up up -
%99.9 gelirquote:
Up up up -
Yukari yukari -
Hocam senin olduğun sıralamada 400 kişi kontenjan artışı var. Çok büyük ihtimal gelir.quote:
Yukari yukari -
quote:
Orijinalden alıntı: nataraj marble
Hocam senin olduğun sıralamada 400 kişi kontenjan artışı var. Çok büyük ihtimal gelir.
Umarim -
Tıp konteanjanlarında artış var, geçen senekine göre oranlarsak 200-500 arası oynar. Hayırlı olsun -
Trakya
Aydın
Namık krmal diye yazdım 12kyım bana büyük ihtimal gelecek siz de gelirseniz görüşelim beyler -
Umarim oyle olur tesekkurler -
quote:
Umarim oyle olur tesekkurler
Hocam üste ne yazdın alta ne yazdın peki? -
yüksek ihtimal -
quote:
Orijinalden alıntı: murdererreis
Trakya
Aydın
Namık krmal diye yazdım 12kyım bana büyük ihtimal gelecek siz de gelirseniz görüşelim beyler
Ayni hemen hemen tercih siramiz bende trakya yok sadece edirneyi bidigimden okumak istemedim tekirdag direkt yolla istanbula 1 saat -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: murdererreis
Trakya
Aydın
Namık krmal diye yazdım 12kyım bana büyük ihtimal gelecek siz de gelirseniz görüşelim beyler
Ayni hemen hemen tercih siramiz bende trakya yok sadece edirneyi bidigimden okumak istemedim tekirdag direkt yolla istanbula 1 saat
Edirne daha eski diye yazdım ben de hatta Tekirdağ'ı yazmıycaktım vize final var alttan ders alınmıyor sanıyodum alttan ders alınıyomuş gerçi bu yıl komiteye geçiyolarmış orası ayrı -
quote:
quote:
Umarim oyle olur tesekkurler
Hocam üste ne yazdın alta ne yazdın peki?
Benim soyle
1canakkale tip
2alanya tip
3pamukkale tip
4aydin tip
5tekirdag tip
Benzer içerikler
- polarizasyon depolarizasyon repolarizasyon kalktı mı 2024
- hcl iyonik mi
- vücutta damar atması
- aruz kalıpları
- paragraf geliştirmek için okunması gereken kitaplar
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X