Şimdi Ara

MF3 SIRALAMAM 13100 İSTEDİGİM TIP DA 13100 GELME İHTİMALİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tekirdag tıp yazdım sıralamam 13100 geçen sene de 13100 ile kapatmış sizce bölümün gelme şansı yüzde kaçtır ?

• Valla kardeş ben de 12.700 ile Tekirdağ yazdım ama korkuyorum yükselecek diye. İçimden bi ses yükselecek 12.400 civarı kapatacak diyor umarım yanılırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanilmamis nick

Valla kardeş ben de 12.700 ile Tekirdağ yazdım ama korkuyorum yükselecek diye. İçimden bi ses yükselecek 12.400 civarı kapatacak diyor umarım yanılırım...

2011 den itibaren düşüş vardı 2012 de 9k ile 2013 de 13k ile kapatmış yani kontenjanlarda arttı deniliyo ne olur acep
  • quote:

Orijinalden alıntı: lionheart03

quote:

Valla kardeş ben de 12.700 ile Tekirdağ yazdım ama korkuyorum yükselecek diye. İçimden bi ses yükselecek 12.400 civarı kapatacak diyor umarım yanılırım...

2011 den itibaren düşüş vardı 2012 de 9k ile 2013 de 13k ile kapatmış yani kontenjanlarda arttı deniliyo ne olur acep

Alıntıları Göster
    up up up
  • quote:

up up up

Alıntıları Göster
    Kontenjanlar ve seçenekler artıyor gün geçtikçe. Gelme ihtimali fazla ama bir alt tercihin de gelebilir.
  • quote:

up up up

Alıntıları Göster
    namık kemal tıbı ben de yazdım. 13012.yim.
  • Bu sene artış çok olmadığından çok fazla gerilemez diyorum ben ama müh. talebine de çok bağlı. Inşallah gireriz çok sevdimgibi ben.
  • Up up up
  • quote:

Up up up
    %99.9 gelir
  • Yukari yukari
  • quote:

Yukari yukari
    Hocam senin olduğun sıralamada 400 kişi kontenjan artışı var. Çok büyük ihtimal gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nataraj marble

Hocam senin olduğun sıralamada 400 kişi kontenjan artışı var. Çok büyük ihtimal gelir.

Umarim
  • Tıp konteanjanlarında artış var, geçen senekine göre oranlarsak 200-500 arası oynar. Hayırlı olsun
  • Trakya
    Aydın
    Namık krmal diye yazdım 12kyım bana büyük ihtimal gelecek siz de gelirseniz görüşelim beyler
  • Umarim oyle olur tesekkurler
  • quote:

Umarim oyle olur tesekkurler

Hocam üste ne yazdın alta ne yazdın peki?
  • yüksek ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: murdererreis

Trakya
    Aydın
    Namık krmal diye yazdım 12kyım bana büyük ihtimal gelecek siz de gelirseniz görüşelim beyler

Ayni hemen hemen tercih siramiz bende trakya yok sadece edirneyi bidigimden okumak istemedim tekirdag direkt yolla istanbula 1 saat
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murdererreis

Trakya
    Aydın

Ayni hemen hemen tercih siramiz bende trakya yok sadece edirneyi bidigimden okumak istemedim tekirdag direkt yolla istanbula 1 saat

Edirne daha eski diye yazdım ben de hatta Tekirdağ'ı yazmıycaktım vize final var alttan ders alınmıyor sanıyodum alttan ders alınıyomuş gerçi bu yıl komiteye geçiyolarmış orası ayrı
  • quote:

quote:

Umarim oyle olur tesekkurler

Hocam üste ne yazdın alta ne yazdın peki?

Benim soyle
    1canakkale tip
    2alanya tip
    3pamukkale tip
    4aydin tip
    5tekirdag tip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.