Şimdi Ara

sıralamam 34bin. özyeğin endüstri tam burslu gelirmi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar.ne düşünüyorsunuz sizce gelirmi? ve özyeğin yazılırmı ? teşekkürler.

• Tabi ki gelir.Ama üniversite hakkında hiçbir bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

Tabi ki gelir.Ama üniversite hakkında hiçbir bilgim yok.
    ha bu arada puanım 463. taban sıralama 30,600 yazıyor inşallah 4 bin aşağıya iner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lhunardaien

ha bu arada puanım 463. taban sıralama 30,600 yazıyor inşallah 4 bin aşağıya iner.

Alıntıları Göster
    Hocam aynı okulda okuyabiliriz

Bugün dersaneye gittim kurucumuz ısrarla orayı önerdi.Araştırdım ve tercih listemde önlerde olacak

• kardes senin puan ve siralama kac? hocalarin tutma konusunda ne dedi bilgilendirirsen sevinirm
  • quote:

kardes senin puan ve siralama kac? hocalarin tutma konusunda ne dedi bilgilendirirsen sevinirm
    vakıf ünilerinin burslu bölümlerini yazsak mı yazmasak mı bende kararsızım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

vakıf ünilerinin burslu bölümlerini yazsak mı yazmasak mı bende kararsızım

Alıntıları Göster
    bildiğim kadarıyla özyeğin iyi bi üniversite olumsuz bişey duymadım, iyice araştırıp karar ver.

tanıtım videosunu izleyebilirsin.http://www.vimeo.com/13358948

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snaqe -- 23 Temmuz 2010; 11:16:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Snaqe

bildiğim kadarıyla özyeğin iyi bi üniversite olumsuz bişey duymadım, iyice araştırıp karar ver.

tanıtım videosunu izleyebilirsin.http://www.vimeo.com/13358948

Alıntıları Göster
    endüstri'de iş yok onların işini makine ve bilgisayar mühendisleri yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: powerring

endüstri'de iş yok onların işini makine ve bilgisayar mühendisleri yapıyor.

Alıntıları Göster
    Kardeş sıralaman iyi yazık etme özyeğinle falan, o puanla gidebileceğin iyi çok devlet üniversiteleri var.
    Ha mesele özyeğin i beğenmemem değil (hiç bilmem de), sen sadece 1-2 çalışabileceğin yere sor bakalım ne diyecekler işe alım konusunda.
  • @ilvatar
    nereleri yazmaliyim sizce?
  • quote:

@ilvatar
    nereleri yazmaliyim sizce?
    Kardeşim merhaba,

ben 2004 girişli eski bir Boğaziçi genetik öğrencisiyim

ve geç de olsa bölümü sevemeyeceğimi anlayarak geçen sene okulumu bıraktım.

geçen sene ea2 de 5500 üncü olarak Özyeğin İşletme ye tam burslu girdim

ve inan o kadar memnunum ki anlatamam.

tek sorunum öğrenci seviyesinin yeni bir üniversite olması sebebiyle biraz düşük olması.

bazı öğrencilerin şımarık hareketleri

bunun dışında bir de fnal takviminin pek güzel olmaması

onun dışında bu sene 1. sınıfı bitirdim

inan çok memnunum

ayrıntılı olarak pm den de konuşabiliriz memnun olurum
  • beyler yazmaya karar verdim fakat tutma ihtimali nedir?
  • quote:

beyler yazmaya karar verdim fakat tutma ihtimali nedir?
    güncel.
  • quote:

güncel.

Alıntıları Göster
    Eğer burslu bölümler tutuyorsa vakıf üniversitelerinde ilk başlara yazın arkadaşlar.İlk 3 tercihe falan yazınca hediye de veriyolar.Hem burs hem hediye.Çok avantajlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: LifesGood®

Eğer burslu bölümler tutuyorsa vakıf üniversitelerinde ilk başlara yazın arkadaşlar.İlk 3 tercihe falan yazınca hediye de veriyolar.Hem burs hem hediye.Çok avantajlı

Alıntıları Göster
    Hocam kurucusu çok sağlam te tecribeliymiş, bu yüzden üniversitenin adını duyurabilmesi için imkanlar çok geniş tutuluyormuş.Profesörleri kaliteliymiş ve hırslılarmış bu yüzden eğitim anlamında çok iyilermiş.

Kurucusu zaten çok zengin bir kişi olduğundan üniversiteye her türlü imkanı sağlamış.Ailesi zamanında eğitime büyük destek olmuş.Özyeğinde ailesinin izninden gidiyor.Eğitim birinci planda para ikinci planda.Zaten burslu okuyan kişi sayısına bakarsan anlarsın.

4-5seneye Koç ve Bilkent'i yakalar diyorlar.
    2011 yılında ise yeni kampüslerine taşınacaklarmış.

• kardş gelirse kaçırma bnce bn de çok olumlu şeyler dinledim o gün itü elektrik-elektronik okuyan tanıdığımdan özyeğindeki hocalarla beraber çalışacakmş itüyü bırakıp hocalar dünyanın en ii üniversitelerinden hırslı ve bilgililer iş olanakları hakkında pek bilgim yok ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

Hocam kurucusu çok sağlam te tecribeliymiş, bu yüzden üniversitenin adını duyurabilmesi için imkanlar çok geniş tutuluyormuş.Profesörleri kaliteliymiş ve hırslılarmış bu yüzden eğitim anlamında çok iyilermiş.

Kurucusu zaten çok zengin bir kişi olduğundan üniversiteye her türlü imkanı sağlamış.Ailesi zamanında eğitime büyük destek olmuş.Özyeğinde ailesinin izninden gidiyor.Eğitim birinci planda para ikinci planda.Zaten burslu okuyan kişi sayısına bakarsan anlarsın.

yeni kampüsleri nerde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlleinMann

quote:

Orijinalden alıntı: sariemir06

yeni kampüsleri nerde ?

Alıntıları Göster
    karşıda çekmeköyde inşaat halinde hala bnim bldiğim

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin05

karşıda çekmeköyde inşaat halinde hala bnim bldiğim

Alıntıları Göster
    bu hafta tanıtım günleri var altunizade kampüsünde
    ayrıca üniversitenin rektörü ve dekanlarıyla msnde konuşabiliyorsunuz
    bu aralar akşamları rektör ile live chat yapma imkanınızda bulunuyor
    ülkemizde fark yaratan inanılmaz bir kurum bence

not ortamalanıza göre yurtdışında staj imkanı var ayrıca anlaşmalı şirketlerde de staj yapabiliyorsunuz
    Türkiyenin en büyük arge kuruluşlarından biri olan vestelde çalışma imkanı sunuyor
    üniversiteden mezun olup sudan çıkmış balık misali sektörün içinde bilinçsizce dolanmanızı öncelemk için sektörel çözümler dersi mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: poweruser0

bu hafta tanıtım günleri var altunizade kampüsünde
    ayrıca üniversitenin rektörü ve dekanlarıyla msnde konuşabiliyorsunuz
    bu aralar akşamları rektör ile live chat yapma imkanınızda bulunuyor
    ülkemizde fark yaratan inanılmaz bir kurum bence

not ortamalanıza göre yurtdışında staj imkanı var ayrıca anlaşmalı şirketlerde de staj yapabiliyorsunuz
    Türkiyenin en büyük arge kuruluşlarından biri olan vestelde çalışma imkanı sunuyor
    üniversiteden mezun olup sudan çıkmış balık misali sektörün içinde bilinçsizce dolanmanızı öncelemk için sektörel çözümler dersi mevcut

Alıntıları Göster
    evet beni cezbeden yönleri aynen poweruser abimizin yazdığı şeyler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.